- 15 Mart 2016
- 420
- 493
- 103
- 32
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #12.941
Hadi hayırlısı cnm...merak ettik seni..Kızlar bende kan verdim beklıyorum bir saate cıkaxak cok heyecanlıyım
Aynen canim bendeBende sabah msj yazdım ama henüz cvp gelmedi...merak ettim açıkçası..
Cnm çıkmadımı sonucun??Kızlar bende kan verdim beklıyorum bir saate cıkaxak cok heyecanlıyım
Cnm beta 35.45Cnm çıkmadımı sonucun??
Gözün aydın canım hayırlı olsun inşallah.Cnm beta 35.45
Süper hayırlı olsun cnm....çok sevindim..4 te 4 olduk hepimiz hamileyiz şükür...Cnm beta 35.45
Gözün aydın canım çok sevindim rabbim tamamina erdirsin inşallahCnm beta 35.45
Gozun aydn cnm benim kacinci gunundu senin erkenmi yaptin ?Cnm beta 35.45
Çok şükür canım rabbim yüzümüzü güldürdü sonundaSüper hayırlı olsun cnm....çok sevindim..4 te 4 olduk hepimiz hamileyiz şükür...
Sanırım 9.cu günü..ilk günü saymazsak..benimle aynı gün..benim merkez ilk günü hesapladığı için ben 10.gün diyorummGozun aydn cnm benim kacinci gunundu senin erkenmi yaptin ?
Saymiyoruz cnm bnimki gibi biraz dusuk ama demekki bizimkide gec mi tutundu ki :)) insallah katlanir ikimizinkide onunki bana gore daha iyiSanırım 9.cu günü..ilk günü saymazsak..
Ozaman benimde bugün 9.günüm oluyor..ben sitedeki betahcg ile ilgili bütün forumları okudum neredeyse..başlangıç betahcg si çok düşük olup sonradan yükselen çok vaka var..yada yüksek başlayıp düşük yapanlar..tamamen Rabbimin takdiri...gebelik var sonuçta..takılmayın bence...benimkide diğer bazı kişilere göre bayağı düşük ama ben istikrarlı yükselmesini önemsiyorum..herkesin bünyesi farklı tepki veriyor...artık değerlerimizin nasıl yükseleceğini takip edelim..sağlıklı olsun geç olsun ne yapalımmSaymiyoruz cnm bnimki gibi biraz dusuk ama demekki bizimkide gec mi tutundu ki :)) insallah katlanir ikimizinkide onunki bana gore daha iyi
Çok geçmiş olsun cnm...üzüldüm..kaçıncı haftada yaptın düşüklerini...tüp bebek tedavisinden sonramı?beta HCG değerlerin nasıldı?Kızlar ben 2.defa düşük yaptım
Çok geçmiş olsun cnm...üzüldüm..kaçıncı haftada yaptın düşüklerini...tüp bebek tedavisinden sonramı?beta HCG değerlerin nasıldı?
Yaaa çok geçmiş olsun canım.çok üzüldüm ne kadarlık olmuştu acaba.Kızlar ben 2.defa düşük yaptım
Tüp bebek tedavisi mi yaptırdın 2 sinde de.?..endometrium kalınlığı ile ilgili olabilirmi? Yada genetik ile?beta HCG en yüksek kaç çıkmıştı?Bhgc yükseliyor
3-4 haftalık olup düşüyor
2. kez düşük yaptım
Tüp bebek tedavisini yaptırdın 2 sinde de...endometrium kalınlığı ile ilgili olabilirmi? Yada genetik ile?
Hayırlısı olsun..üzülme.. sadece hamile kalmakla bitmiyor işte..gebeliğin devamı da ayrı bir süreç..vakti zamanı var demekki?Herşey iyi demişti doktor
Bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?