- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #12.961
Hayırlısı olsun..üzülme.. sadece hamile kalmakla bitmiyor işte..gebeliğin devamı da ayrı bir süreç..vakti zamanı var demekki?
Çok geçmiş olsun canim çok üzüldümKızlar ben 2.defa düşük yaptım
Haklısın cnm..Rabbim sanada tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin...beta HCG en yüksek kaç çıktı?Öyleymiş öğrendim
Ben gebe kalınca bitiyor sanıyordum
Meğer ne zormuş
Haklısın cnm..Rabbim sanada tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin...beta HCG en yüksek kaç çıktı?
Keseyi gördüm düştüHaklısın cnm..Rabbim sanada tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin...beta HCG en yüksek kaç çıktı?
İnşallah geçer : (((((Çok geçmiş olsun canim çok üzüldüm
Kaç yaşındasın?sizde proÖyleymiş öğrendim
Ben gebe kalınca bitiyor sanıyordum
Meğer ne zormuş
Geçer cnm üzülme dua et bol bol..nedenini araştırıp genetiğe gönderirler muhtemelen...beta HCG çok güzel yükselmiş oysaki...kaç yaşındasın?sizde problem nedir bi mahsuru yoksa tabi?İnşallah geçer : (((((
Kaç yaşındasın?sizde pro
Geçer cnm üzülme dua et bol bol..nedenini araştırıp genetiğe gönderirler muhtemelen...beta HCG çok güzel yükselmiş oysaki...kaç yaşındasın?sizde problem nedir bi mahsuru yoksa tabi?
Polikistik over
düzenli adetlerim
Doktor aşılama öneri
Sebepsiz infertilite
5 bindi önceki düşen de
27 yaşımdayım
14 Şubatta düşük yaptım
Şimdi de düşük[/QUOTE
Daha çok gençsin cnm..mutlaka günü vardır...PCO ise sorunun şanslısın...mutlaka olur allah kısmet ederse...Rabbim kimseyi yarı yolda bırakmasın...umarım isteyen herkes kavuşur bebeğine bir an evvel..
Gözün aydın, güzel haberler artıyorCnm beta 35.45
Geçmiş olsun, en kısa zamanda atlatıp bebeğini kucağına alman dileğiyle..Kızlar ben 2.defa düşük yaptım
Allah sabır versin. Bu mübarek ayda seninde en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde saglikla evladına kavuşmanı nasip etsin. Bi daha böyle bişey yaşatmasin cnm.Kızlar ben 2.defa düşük yaptım
Allah sabır versin. Bu mübarek ayda seninde en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde saglikla evladına kavuşmanı nasip etsin. Bi daha böyle bişey yaşatmasin cnm.
İnşallah canım sağolGeçmiş olsun, en kısa zamanda atlatıp bebeğini kucağına alman dileğiyle..
Rabbim böyle bir acıyı düşmanımada göstermesin.Polikistik over
düzenli adetlerim
Doktor aşılama öneri
Sebepsiz infertilite
5 bindi önceki düşen de
27 yaşımdayım
14 Şubatta düşük yaptım
Şimdi de düşük
Tedirgin olma bebeğin yerleşmeye çalışıyor şuan...o ağrıların devam edecek azalır gibi olacak sonra yine devam edecek..ben 10.günümdeyim bir azalıyor bir artıyor kasık ağrılarım...ağrı olması iyi bir gelişme cnm..Transferin 3.günündeyim. Bel ağrım ve kasık ağrım belli ediyor kendini . Sizlerde de oldu mi acaba. Tedirgin oldum.inş bebisim benmledir.
Cok sevindim cnm .Allah razı olsun. İnsan çok korkuyor acaba yine mi olmadı diye. Allahım herkese nasip etsin bol bebisli zamanlar olsun inş.Tedirgin olma bebeğin yerleşmeye çalışıyor şuan...o ağrıların devam edecek azalır gibi olacak sonra yine devam edecek..ben 10.günümdeyim bir azalıyor bir artıyor kasık ağrılarım...ağrı olması iyi bir gelişme cnm..
Birde ilk 2.günü ve bugün olmak kaydıyla iki kez bıçak saplandı gibi oldu. O beni çok korkuttu açıkçası .bugün ku daha uzun sürdü.Tedirgin olma bebeğin yerleşmeye çalışıyor şuan...o ağrıların devam edecek azalır gibi olacak sonra yine devam edecek..ben 10.günümdeyim bir azalıyor bir artıyor kasık ağrılarım...ağrı olması iyi bir gelişme cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?