2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Öyleymiş öğrendim
Ben gebe kalınca bitiyor sanıyordum
Meğer ne zormuş
Kaç yaşındasın?sizde pro
İnşallah geçer : (((((
Geçer cnm üzülme dua et bol bol..nedenini araştırıp genetiğe gönderirler muhtemelen...beta HCG çok güzel yükselmiş oysaki...kaç yaşındasın?sizde problem nedir bi mahsuru yoksa tabi?

Polikistik over
düzenli adetlerim
Doktor aşılama öneri
Sebepsiz infertilite
5 bindi önceki düşen de
27 yaşımdayım
14 Şubatta düşük yaptım
Şimdi de düşük

Polikistik over
düzenli adetlerim
Doktor aşılama öneri
Sebepsiz infertilite
5 bindi önceki düşen de
27 yaşımdayım
14 Şubatta düşük yaptım
Şimdi de düşük
Rabbim böyle bir acıyı düşmanımada göstermesin.
Çok zor yaşayan anlamaz bunu yılma Allah büyük
Her gecenin bir sabahı var.
Şuanda dünya durdu sanıyosun ama unutma nefes aldığın sürece umut hep var demektir.
Belki sana sıradan gelir bu söylediklerim ama güzel olan hamile kalabilmen canım Rabbim daha kötüsünü göstermesin.

Şu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine Rabbim derdine şifa,yuvana hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah.

Transferin 3.günündeyim. Bel ağrım ve kasık ağrım belli ediyor kendini . Sizlerde de oldu mi acaba. Tedirgin oldum. inş bebisim benmledir.
Tedirgin olma bebeğin yerleşmeye çalışıyor şuan...o ağrıların devam edecek azalır gibi olacak sonra yine devam edecek..ben 10.günümdeyim bir azalıyor bir artıyor kasık ağrılarım...ağrı olması iyi bir gelişme cnm..

Cok sevindim cnm .Allah razı olsun. İnsan çok korkuyor acaba yine mi olmadı diye. Allahım herkese nasip etsin bol bebisli zamanlar olsun inş.

Birde ilk 2.günü ve bugün olmak kaydıyla iki kez bıçak saplandı gibi oldu. O beni çok korkuttu açıkçası .bugün ku daha uzun sürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…