2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Artmismi yani sen hergunmu verdin 2 gun snraki artismi tek gunlukkmu
Ben dört gündür üst üste verdim cnm...kendi merağımdan baktırdıklarım haricinde merkez bugün ve cumartesi baktırmamı söyledi ..bugün vermeyecektim normalde ..
7.gün 13.46
8.gün 31.75
9.gün 42
10.gün 65.75

Masallah cnm artmis insaah benimkside artmisdir dua et benim icinde yarin bende vericm cok kormuyrm insallah yukselmisdir.

Evet cnm şükür tek bebek gibi sanki..inşallah yarın seninkide güzel çıkacak...inanıyorum ben...
Birde eşim bana diyorki biz dun verdik 9 gun diye ya sabah 8 de verdik o 9 gun sayilmaz diyor cok erken saattte verdik napsn oda artk hem beni teselli ediyor hem de korkuyor insallah sevincimiz devam eder dun testi o almaya gtti kapiya basdi saklanmis direk bana hamilesin 3 haftalik diyince nasil agladik sarilip acil doktoru ole dmis ne bilsn deger dusuk die deyince oda uzuldu Allahm nolursun bizde hayirla haberlere devam edelim

Masallah cnm artmis insaah benimkside artmisdir dua et benim icinde yarin bende vericm cok kormuyrm insallah yukselmisdir.
Artmıştır cnm...merak etme..sabah erkenden git ver kanını...bence güzel çıkacak...hamilelik olmadan öyle son günlerde 26 lı değerler çıkmaz...dualarım seninle...

Oy canım benim....kıyamam yaaa..değerin düşük değilki..çatlatma iğnesinin üzerinden zaten 14 gün geçmiş...12 günde değer sıfırlanıyor nerdeyse..ben çatlatöa iğnesinin düşüşünü takip ettim cnm..transferimin 4 gününde 6 idi 5.gününde de 5 e düştü..sonra 7.günümde değer yükselmeye başladı..yani birde benim 3 .gün embiyosu idi..seninki 5.günde koyuldu..dolayısıyle senin 9+5 =14 gün oluyor..birde 36 saat öncesi varki tam 15 günü geçmiş oluyor..çatlatma iğnesi nin etkisi hiç kalmamıştır..bu 26 hamile olduğunu gösteriyor...sadece geç tutunmuş olabilir..

Çok güzel artmış canım inşallah dahada güzel olcak sağ salim alacaz yavrularımızı kucağımiza

Gözün aydın diyelim tekrar canım güzel artmış iki güne bir artışları iki katı

Cnm sana rahim dinlendirme uygulandimi yoksa tazemi benim rahim.dinlendirme oldu yani adet gecirdim sonraki adetime 3 gun kalada transfer oldum insallah oyledir cnm ya insallah kimyasal olabilir diye korkuyrm aklima getrmekde istemyrm kotu seyleri insallah Allah nsip eder bnmki 6.gun embriyosu ama kalitesi tam 5 gun embriyosu kdr deil 3 gunden sonra yavasladilar blast oldu denildi hucre sayisi cok ama hayirlisi Rabbim keske istesin yokdan var eden hepimizi tek bir damladan yaratmadimi yaradana sukur insan dusunce akli gider bi damladan can veren rabbimin verdiklerini

Canim çok evham yapma inşallah yarınki testin iki katına çıkacak kötü düşünceleri çıkar aklından herşey çok güzel olcak diye düşün gününden önce test yaptığın için böyle cıktı ben inanıyorum yarin güzel sonuç alacaksın allahın izniyle tevekkülü elden bırakmamak lazım

Oyle canim haklsin herseyin hayirlisi surekli dua ediyorum sizlerde dua edin benim icin lutfen hepimiz saglikla gebelik yasayalim insallah Allah razi olsun bana moral verdiginiz icin. Allah a inaniyorum hayirlisini bilir..

Bana rahim dinlendirme uygulanmadı cnm...ilk tedavim folikül gelişmediği için iptal edildi..hemen bir sonraki adet tarihimde daha az ilaçla yumurtalıklarımm uyarıldı ve iki tane folikül gelişti onlarda döllenince 3.günde taze embriyo transferi yapıldı...kalitesi sonradan düştüyse senin embriyonun o yüzden geç tutunmuştur...ancak yani . Dış gebelik ihtimali tüp bebekte pek olmuyor diye biliyorum cnm...endişe etme bebeğin seninle. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…