• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Rabbim böyle bir acıyı düşmanımada göstermesin.
Çok zor yaşayan anlamaz bunu yılma Allah büyük
Her gecenin bir sabahı var.
Şuanda dünya durdu sanıyosun ama unutma nefes aldığın sürece umut hep var demektir.
Belki sana sıradan gelir bu söylediklerim ama güzel olan hamile kalabilmen canım Rabbim daha kötüsünü göstermesin.

Şu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine Rabbim derdine şifa,yuvana hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah.

Aminnn inşallah canım
Allah razı olsun
Evet 8 yıldır hiç gebelik olmamıştı
Rabbime şükür kısır değilmişim
İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlar verir
En az hasarla atlatırım umarım
Kalbim çok üzgün
Çok kırık
Yorgun
Sabrımı da şükrünü arttır yarabbi
:KK61:

Aminnn inşallah canım
Allah razı olsun
Evet 8 yıldır hiç gebelik olmamıştı
Rabbime şükür kısır değilmişim
İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlar verir
En az hasarla atlatırım umarım
Kalbim çok üzgün
Çok kırık
Yorgun
Sabrımı da şükrünü arttır yarabbi
:KK61:
Amin inşallah canım sabrını veren Allahım şükrünü de veriyo işte.
Herkesin imtihanı kendine göre zor Rabbim çekemiyeceğimiz dert vermesin.
Unutma bugünlerde geçici

Kizlarrr Allaha sukur 89.8 e yukselmis bugun 11 gun test gunumdu doktorum onceki testi baz almiyorim bunu aliyorum dddi 2 gun sonra 150 yi gecmesi lazim dedi bida istedi insallah bebegim annesine yardim edicek yine yukselcek cok sukur Rabbime bin sukur stres bitmiyor be zormus ya smdi 2 gun bida gecmez bana

Kizlarrr Allaha sukur 89.8 e yukselmis bugun 11 gun test gunumdu doktorum onceki testi baz almiyorim bunu aliyorum dddi 2 gun sonra 150 yi gecmesi lazim dedi bida istedi insallah bebegim annesine yardim edicek yine yukselcek cok sukur Rabbime bin sukur stres bitmiyor be zormus ya smdi 2 gun bida gecmez bana
Çok sevindim canım benimde 902.46 olmuş rabbim hayırlısını versin herşey çok güzel olcak inşallah

Back