- 17 Haziran 2013
- 73
- 21
- 98
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #12.381
Tüp bebek embriyo transferi canımTransfer ne oluyor kuzum Allahim hepimizide sevindirsin inşallah
Ilk defada tutan oluyor sanirim tutmazsa acaba kac deneme yapılıyor cnmTüp bebek embriyo transferi canım
Ilk defada tutan oluyor sanirim tutmazsa acaba kac deneme yapılıyor cnm
Arkadaslar peki bu transfer olanlar nasil oluyor yani nasıl bir yol izleniyor cevap verirmisinzKızlar bugün tüp bebek transferim oldu 5.gün embryosu biri 4ab kalitede digeri 3ab kalitede bu kalitede olup bebişi tutunan arkadaşlar var mı
Çift yumurta ikizi mi tek yumurta mı genelde çift yumurta olan bi kiz bi erkek oluyormuş bende iki embriyo transferi olmusto ikidide tuttu çift yumurta ikizleri bi kız bir erkek . Erkek olanı dr hemen söyledi kizda iyice baktı öyle dediSelam kızlar bugün kontrolüm vardı bebeklerden biri kesin erkek dedi doktor ama diğeri göstermedi yapı olarak kıza benziyor ama göstermiyor dedi
Çift yumurta canım benimde 2 embriyo transferi olmuştu. Herşeyden önce sağlık tabi ama gönlüm hep bir kız bir erkekten yana :)Çift yumurta ikizi mi tek yumurta mı genelde çift yumurta olan bi kiz bi erkek oluyormuş bende iki embriyo transferi olmusto ikidide tuttu çift yumurta ikizleri bi kız bir erkek . Erkek olanı dr hemen söyledi kizda iyice baktı öyle dedi
Oy cnm bnm Rabbım sana bagıslasın bızede nasip etsin inşallahHamileyim canım 12 haftalık
Çift yumurta canım benimde 2 embriyo transferi olmuştu. Herşeyden önce sağlık tabi ama gönlüm hep bir kız bir erkekten yana :)
Amin inşallah canım evet aynen öyle olacak kısmetse :)allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ne güzel tüp bebekle aynı anda 2bebek geliyor :)
Aminnnn canım herzaman dua ediyorum sizler içinOy cnm bnm Rabbım sana bagıslasın bızede nasip etsin inşallah
Bana da bugun dedi 14+1 deyim ama kesin deyil tam göremedim ama kiza benziyor dedi .. rabbim hepsini saglikla kucaklarimiza almayi nasip eylesin
Tek tüple hamile kalmak zor.mu arkadaslarkızlar bu mübaerek aylarda inanın hep dualarımdasınız. Ben doktorum ebru hanım sayesinde bahceci umutta kavuştum hayallerime umarım sizlerde en kısa sürede gebe kalırsınız.
Normal yollardan soruyorsan eğer benim ablam dış gebelik sonucu tek tüpünü kaybetti ve sonrasın da iki doğum yaptı.Tek tüple hamile kalmak zor.mu arkadaslar
Cnm benimde tek tüpümü aldilar dış gebelik sonucu suan korkuyorum yeni amaliyat oldum bilgusi olan varsa diye yazdimNormal yollardan soruyorsan eğer benim ablam dış gebelik sonucu tek tüpünü kaybetti ve sonrasın da iki doğum yaptı.
Anladım canım inşallah hayırlısı olurCnm benimde tek tüpümü aldilar dış gebelik sonucu suan korkuyorum yeni amaliyat oldum bilgusi olan varsa diye yazdim
Aminnnnn inşallah cnmAnladım canım inşallah hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?