2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Benim esimdede azosperm vardı 9 ay ilaç tedavisi oldu ondan sonra tüp bebek olfuk ilk denemede tuttu kalp atışı duyulmadi ikincide bu kızım oldu 3.denemede dondurulmuş embriyo transferi oldu ikzlerei hamileyim kizima kardes bekliyoruz rabbim isteyen herkese versin

Kızlar yardımcı olursanız sevinirim transferin 3. Günü sabah crinone jel beyaz pıhtı şeklinde içinden kahverengi küçük lekeler şeklinde lavaboda geri aktı çok korkuorum tutunamıyormu acaba

Kızlar yardımcı olursanız sevinirim transferin 3. Günü sabah crinone jel beyaz pıhtı şeklinde içinden kahverengi küçük lekeler şeklinde lavaboda geri aktı çok korkuorum tutunamıyormu acaba
bende de olmuştu doktorum normal demişti canım

Arkadaşlar mrb ben dış gebelik gecirdim suan ister istemez korkuyorum tüp bebek tedavisinde de böyle durumlaar oluyormu bilginizz var mi

Embryolar kaçıncı gündü cnm kaliteleri neydi bende transfe oldm bekliyrm dua et
Rabbim isteyen herkese versin inşallah dondurulmuş embriyo transferi oldu transfer oldugu gün cozulduler kalite olarak çok iyi dediler son halinin fotoğrafını szes vercez dediler bizim biraz dalginligimiza ve heycahedan unutmusuz embriyo hakkında ki bilgileri 3kere tüp Bebek denrmemiz oldu hic birinde kaçıncı gün oldugana takilmadik nadibimizde varsa rabbim bize nasip eder edik ilk bebegimizin kalp atışını duyamadik vardiv bunda hayır dedik dua edin takilmayin sizde kaçıncı gün olduğuna yoksa strese giriyor insan

Merhabalar ben de 4.tedavime başladım...

Kızlar iğnelere başladıktan sonra adeti kesilen var mı aranızda? Benim 3 gün erken bitti adetim iğnelerden mi oldu bilemedim

Merhabalar ben de 4.tedavime başladım...

Kızlar iğnelere başladıktan sonra adeti kesilen var mı aranızda? Benim 3 gün erken bitti adetim iğnelerden mi oldu bilemedim
Merhaba canim hayirli oksun tedavinBenimde erken bitmisti alt ultrasyon yapinca hep azalip bitiyodu benim canim

Kizlar merhaba bu ayin 8 inde yani 5 gun once transfer oldum ama suan kahve rengi lekelenmelerim var cok korkuyorum yaa basina gelen var mi regli olmak icin daha erken degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…