2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

kızlar değerim 14.09 :) inş yükselir 3.gun embriyosu 10.günüm bugün 8.gün yatırmıştım 4.8 çıkmıştı Allah'ım 0 olmadığı için çok mutluyum ama değer düşük bayağı bu şekilde olup yükselen var mı lütfen yazın arkadaşlar çok ihtiyacımız var umuda

Merhaba kızlar bende dun tup bebege basladım bugun ikinci ıgne mı vuruldum ılk tup bebek denemem yardımcı olun birbirimize destek olalım Allah herkese saglık lı sıhhatlı evlat nasip etsın
Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah her aşaması çok zormuş gerçekten ama en zoru şu transfer sonrası beklemek heralde ‍

selam arkadaşlar
size bir sey soracagım
4. gün embrıyosu transfer edıldı bugun 9. gunum ve yarın test gunum
idrarda hız cızgı cıkmadı malum
belirti sayarsak çamasırım hep ıslak
birde crione jel kullanıyorum ıkı gundur sabahları kahverengi parça ve hafif pembelikli geri çıkıyor cubugun ustunde
acaba bu kahverengi parçalar tutunma kanaması hafıf olduda ıcerde kurudu onların parçaları mı
başına böle bısey gelıp hamıle oldugunu oğrenen oldu mu

Arkadaslar mrb bende yeniyim tek tüpümü aldilar tek tüple hsmile kalma sansim nedir bilgisi olan varmi
Slm cnm bnde sol tup laporoskopi oldum 1 yıl önce normal hamilelik olmadı. Tüp bebek için transfer bekliyorum. Geçen ay tekrar rahim filmi çektirdim bu ayda reglim 4 gün gecikti. Hakkımızda hayırlısı ins Rabbim bizlere de sağlıklı güzel evlatlar nasip eder.normalde tek tuple hamilelik olabiliyormus olmazsa tup bebek denersin cnm.

Dış gebelik gecirdim cnm benn yeni amaliyat oldum ic kanama ile acil aldirlar şimdi cok korkuyorum hakkimizda hayirlisi olur insallah seninde mi tüpün alındı

10 gün oldu cnm amaliyat olali insan ister istemez takıyor herşeyin hayırlısı tabii Allah büyüktür

Canım ben doğuştan tek tüplü ve yarım rahimliyim ilk tüp bebek deneyimimi yaşıyorum şu sıralar transferimin 5. Günündeyim nasipse olacak sabırla beklemekten başka yapacak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…