- 24 Ocak 2018
- 444
- 531
- 33
- 38
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #12.361
Amin inşallah canımÇok tatlimasallah canim rabbim kucagina almayi nasip etsin
Amin inşallah canımGözün aydın allah sağlıkla kucağına alsın benimde rahme baskı yapıyor bazen çok ağrım oluyo
Hayırlı olsun canımMerhaba kızlar bende dun tup bebege basladım bugun ikinci ıgne mı vuruldum ılk tup bebek denemem yardımcı olun birbirimize destek olalım Allah herkese saglık lı sıhhatlı evlat nasip etsın
Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah her aşaması çok zormuş gerçekten ama en zoru şu transfer sonrası beklemek heralde Merhaba kızlar bende dun tup bebege basladım bugun ikinci ıgne mı vuruldum ılk tup bebek denemem yardımcı olun birbirimize destek olalım Allah herkese saglık lı sıhhatlı evlat nasip etsın
Sagol cnm bnm ben yenı gırdım pek okumaya adım var mı seninde tedavi gebelıkHayırlı olsun canım
Evet cnm herkes aynısını diyor arkadasım 3 kere yaptırdı ama beklemesi en zoru dıyorHayırlısı olsun hepimiz için inşallah her aşaması çok zormuş gerçekten ama en zoru şu transfer sonrası beklemek heralde
Hamileyim canım 12 haftalıkSagol cnm bnm ben yenı gırdım pek okumaya adım var mı seninde tedavi gebelık
Slm cnm bnde sol tup laporoskopi oldum 1 yıl önce normal hamilelik olmadı. Tüp bebek için transfer bekliyorum. Geçen ay tekrar rahim filmi çektirdim bu ayda reglim 4 gün gecikti. Hakkımızda hayırlısı ins Rabbim bizlere de sağlıklı güzel evlatlar nasip eder.normalde tek tuple hamilelik olabiliyormus olmazsa tup bebek denersin cnm.Arkadaslar mrb bende yeniyim tek tüpümü aldilar tek tüple hsmile kalma sansim nedir bilgisi olan varmi
Dış gebelik gecirdim cnm benn yeni amaliyat oldum ic kanama ile acil aldirlar şimdi cok korkuyorum hakkimizda hayirlisi olur insallah seninde mi tüpün alındıSlm cnm bnde sol tup laporoskopi oldum 1 yıl önce normal hamilelik olmadı. Tüp bebek için transfer bekliyorum. Geçen ay tekrar rahim filmi çektirdim bu ayda reglim 4 gün gecikti. Hakkımızda hayırlısı ins Rabbim bizlere de sağlıklı güzel evlatlar nasip eder.normalde tek tuple hamilelik olabiliyormus olmazsa tup bebek denersin cnm.
Geçmiş olsun cnm. Korkma Allahın izniyle hersey iyi olacak. Evet sol tüpüm bağlandı cnm.Dış gebelik gecirdim cnm benn yeni amaliyat oldum ic kanama ile acil aldirlar şimdi cok korkuyorum hakkimizda hayirlisi olur insallah seninde mi tüpün alındı
10 gün oldu cnm amaliyat olali insan ister istemez takıyor herşeyin hayırlısı tabii Allah büyüktürGeçmiş olsun cnm. Korkma Allahın izniyle hersey iyi olacak. Evet sol tüpüm bağlandı cnm.
Bana da bugun dedi 14+1 deyim ama kesin deyil tam göremedim ama kiza benziyor dedi .. rabbim hepsini saglikla kucaklarimiza almayi nasip eylesinTam 13 +5 de canim pazardan pazara 1 hafta oluyo benim
Daha çok yeni aradan 2 yada 3 ay geçsin cnm vücut kendine gelsin. İnş ondan sonra daha iyi hissedeceksin.olmazsa dediğim Gibi tup bebekde iki tup de kapalı yada alınmış olsada hamile kalabiliosun.10 gün oldu cnm amaliyat olali insan ister istemez takıyor herşeyin hayırlısı tabii Allah büyüktür
10 gün oldu cnm amaliyat olali insan ister istemez takıyor herşeyin hayırlısı tabii Allah büyüktür
Transfer ne oluyor kuzum Allahim hepimizide sevindirsin inşallahCanım ben doğuştan tek tüplü ve yarım rahimliyim ilk tüp bebek deneyimimi yaşıyorum şu sıralar transferimin 5. Günündeyim nasipse olacak sabırla beklemekten başka yapacak birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?