- 16 Aralık 2017
- 146
- 186
- 33
- 35
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #12.061
Ve şuanda kadar bnde hiç bi belirti olmadı bu 2. Denemem ilk de baya ağrılı geçmişti ama şimdi yok sizde var mı belirtiHayırlı olsun guzrl sonuc alırsınız ınsallah banada 2 emrıyo transfer edildi testgunum 21 nisan. Herhangibirbelirtiniz varmı
Ve şuanda kadar bnde hiç bi belirti olmadı bu 2. Denemem ilk de baya ağrılı geçmişti ama şimdi yok sizde var mı belirti
Öyle hayırlısı cnm senin ilk denemen mi pekiYok canım sadece cokk hafıf batma oldu ara sıra ama cok az. Belırtımı bılmıyorum :) hakkımızda hayırlısı
Yok canım 4. DenememÖyle hayırlısı cnm senin ilk denemen mi peki
Benim de 2. Denemem 2 embriyo transfer edildi gürgan klinikte işlem yapıldı günler geçmek bilmio unutym diorm ama bi bakmışm kadınlar kulübüne girmişim araştırma yapıorm heycanla bekliorz baklm test gününüYok canım 4. Denemem
Hayırlısı olsun inşallah canım sana da progesteron iğnesi mi verdiler iğnesi olmuyor mu bu hormonBenim de 2. Denemem 2 embriyo transfer edildi gürgan klinikte işlem yapıldı günler geçmek bilmio unutym diorm ama bi bakmışm kadınlar kulübüne girmişim araştırma yapıorm heycanla bekliorz baklm test gününü
Progestron vajinal jel kullanıorm estrofem östrojen hormonu ilaç kullanıorm iğne olarak da kan pıhtılaşmaması için clexane iğne kullanıormHayırlısı olsun inşallah canım sana da progesteron iğnesi mi verdiler iğnesi olmuyor mu bu hormon
Ayy şükür senden duydum iğne vermeyen bir doktoru göbekten zaten alıştık da o progesteron çok kötü igneymis teşekkür ederim :)Progestron vajinal jel kullanıorm estrofem östrojen hormonu ilaç kullanıorm iğne olarak da kan pıhtılaşmaması için clexane iğne kullanıorm
Transfer işlemin yapıldı mı cnm seninAyy şükür senden duydum iğne vermeyen bir doktoru göbekten zaten alıştık da o progesteron çok kötü igneymis teşekkür ederim :)
Hayır canım merkez çatlatma iğnesini zamansız ve bozuk iğne olarak verdi 19 yumurtamı mahvettiTransfer işlemin yapıldı mı cnm senin
Benim de 2. Denemem 2 embriyo transfer edildi gürgan klinikte işlem yapıldı günler geçmek bilmio unutym diorm ama bi bakmışm kadınlar kulübüne girmişim araştırma yapıorm heycanla bekliorz baklm test gününü
Hayır canım merkez çatlatma iğnesini zamansız ve bozuk iğne olarak verdi 19 yumurtamı mahvetti[/QUOTE
Hangi merkezde yaptırdın cok buyuk bır hata bu...
Ooo çok üzüldm cnm ya büyük hata hangi merkezdi bizi hiç düşünmüo hastaneler ztn işin para kısmındalar hepsi malesefHayır canım merkez çatlatma iğnesini zamansız ve bozuk iğne olarak verdi 19 yumurtamı mahvetti
Aynen canım merkez BAHCECI kimse gitmesin çok ilgisiz ve ezbere iş yapıyorlarOoo çok üzüldm cnm ya büyük hata hangi merkezdi bizi hiç düşünmüo hastaneler ztn işin para kısmındalar hepsi malesef
Owww bide bahçeçi gitmiştim görüşmeye ankaradakine de herşeyin profesyonelce yapıldığını söylemişlerdi ve fiyatları da oldukça pahalıydı cnm ama olsn sen moralini bozma devam et sabırla yolunaBahçeci malesef
Hakkımı asla helal etmiyorum onlara iyi ki gitmemişsin oraya canimOwww bide bahçeçi gitmiştim görüşmeye ankaradakine de herşeyin profesyonelce yapıldığını söylemişlerdi ve fiyatları da oldukça pahalıydı cnm ama olsn sen moralini bozma devam et sabırla yoluna
Umarım burda poizitif paylaşanlardan oluruz çok dua edelim olmuosa vardır bi zamanı elbet sabretcez..Aynen canım bende oyleyım. Yınemı olmadı demekten kendımı alamıyorum. Bır yanımız umut, bır yanımız hüzün.
Böyle bi ihmalkarlık olmz cnm bnmmm yaaa çok çok üzüldüm ya sana başka bi zararı olsaydı buna şükret bnce yine deHakkımı asla helal etmiyorum onlara iyi ki gitmemişsin oraya canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?