- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #12.041
Bence yaptırma az kalmış bende çok istedim yapmak ama sabrettim stres yaparım üzülürüm ister istemez diye yarın kan testi yaptıracağım 10 günü öyle yada böyle bitirdim.Nasılsınız kızlar benim bugün transferin 9.günü çok heyecanlıyım bi an önce test günü gelse diye.bi yandanda ya sonuç negatif çıkarsa diye hiç istemiyorum.off çok karmaşık duygular.yarın idrar testi yapsammı yapmasammı ondada karar veremedim.
Benim daha var kan testine normalde pazar günü ama hemşire 1 gün önce yada sonra fark etmez dedi bakalım ne kadar dayanabilicem.hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinBence yaptırma az kalmış bende çok istedim yapmak ama sabrettim stres yaparım üzülürüm ister istemez diye yarın kan testi yaptıracağım 10 günü öyle yada böyle bitirdim.
Benim kan testim bugundu normalde eşim birgün daha beklemek istediginden bekliyorum :)Benim daha car kan testine normalde pazar günü ama hemşire 1 gün önce yada sonra fark etmez dedi bakalım ne kadar dayanabilicem.
Yaaa nasıl sabrediyonuz ben 7.gün başladımBenim kan testim bugundu normalde eşim birgün daha beklemek istediginden bekliyorum :)
İyi sabırlısınız kızlarBenim daha var kan testine normalde pazar günü ama hemşire 1 gün önce yada sonra fark etmez dedi bakalım ne kadar dayanabilicem.hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
5.gün embriyosu sizin o zaman demi.benim eşimde gününden 1 gün sonra yapalım diyor ama işte bizim kadar heyecanlı değil onlar demekkiBenim kan testim bugundu normalde eşim birgün daha beklemek istediginden bekliyorum :)
Yaa sen onu bir de bana sor.iki gündür ne gel gitler yaşıyorum.İyi sabırlısınız kızlar
Evet 5 gün 2 embriyo transferi garanti olsun diyor eşim birgün etki edermi bilemiyorum :)5.gün embriyosu sizin o zaman demi.benim eşimde gününden 1 gün sonra yapalım diyor ama işte bizim kadar heyecanlı değil onlar demekki
Icim icime sığmıyor öyle bi sabredme :)Yaaa nasıl sabrediyonuz ben 7.gün başladım
Benimde 5.gün 2 taneydi 7.günü kanda öğrendimEvet 5 gün 2 embriyo transferi garanti olsun diyor eşim birgün etki edermi bilemiyorum :)
Ahahahaa ben sabredememiitim ama ben erken gebelik testi ile bakmıştım sonuca o kanla eş değer olduğu için 7.gün öğrendim :) şimdi hamileyim kesemi gördüm ama kalp atışları için salı günüYaa sen onu bir de bana sor.iki gündür ne gel gitler yaşıyorum.
Çok sevindim!. Darısı başımıza inş :)Ahahahaa ben sabredememiitim ama ben erken gebelik testi ile bakmıştım sonuca o kanla eş değer olduğu için 7.gün öğrendim :) şimdi hamileyim kesemi gördüm ama kalp atışları için salı günü
O da aklımdan geçmiyor değil yani.Allah devamını da sağlıkla görmeyi nasip etsin darısı bizlere inşallah.tek mi ikiz miAhahahaa ben sabredememiitim ama ben erken gebelik testi ile bakmıştım sonuca o kanla eş değer olduğu için 7.gün öğrendim :) şimdi hamileyim kesemi gördüm ama kalp atışları için salı günü
Teşekkürler bebeğimmm olacak merak etmeyin :)Çok sevindim!. Darısı başımıza inş :)
Şuan tek kese ama diğeei nasıl yok oldu anlamadım ne kanama ne leke görmedimO da aklımdan geçmiyor değil yani.Allah devamını da sağlıkla görmeyi nasip etsin darısı bizlere inşallah.tek mi ikiz mi
Hayırlısı inşallah tek yada ikiz hayırlısı olsunda sağlıkla kucağınıza alın inşallahŞuan tek kese ama diğeei nasıl yok oldu anlamadım ne kanama ne leke görmedimd belki somradan belirir
Aynı gün test günümüz inşallah iyi haber alırızHayırlı olsun guzrl sonuc alırsınız ınsallah banada 2 emrıyo transfer edildi testgunum 21 nisan. Herhangibirbelirtiniz varmı
İnşaşlllah canım size de nasip olacak bu ay bence pozitif olunHayırlısı inşallah tek yada ikiz hayırlısı olsunda sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Aynı gün test günümüz inşallah iyi haber alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?