2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kızlar pazartesi yaptırdığım beta hcg 65.25 çıktı bugün yaptırdığım beta hcg 283 çıktı ama lekelenme oldu.... progesteron 14.8 çıktı tahlili yapan doktor düşük tehlikesi olabilir progesteron düşük demiş benim kendi doktorum gayet iyi değerlerin korkma dedi bugün sadece proluton depat iğne yaptırdı ilaçlara aynı devam sizce nasıl sonuçlar çok korkuyorum

Yapilacak islem ne canim. Benim rahmimin yapisi da öyleydi ama ameliyatlik bişey yaomadi. Sarece servikal selitasyon yani genisletme yapti

Kızlar pazartesi yaptırdığım beta hcg 65.25 çıktı bugün yaptırdığım beta hcg 283 çıktı ama lekelenme oldu.... progesteron 14.8 çıktı tahlili yapan doktor düşük tehlikesi olabilir progesteron düşük demiş benim kendi doktorum gayet iyi değerlerin korkma dedi bugün sadece proluton depat iğne yaptırdı ilaçlara aynı devam sizce nasıl sonuçlar çok korkuyorum

Aynı zamanda olmuşuz cnm ben 6. Günü test yaptım 65.25 çıktı bugün yaptım 283 çıktı ama lekeleme yaşıyorum iğne yaptırdı doktorum
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini. Sen kaçıncı gün embriyosuyla transfer oldun? Ben hiçbirsey hissetmiyorum hiçbir belirti de Yok hatta bu yüzden moralim bozuk hayal kırıklığına uğrayacam sonuç negatif olacak diye hissediyorum

Ya öyle düşünme sakın bak ben şimdi düşük tehdidi yaşıyorum benim ki tuttu ama lekelemelerim var yatıyorum gününde test yap Allahını izniyle olur. Benim 5. Gün embriyosu koyuldu 8. Günüm lekelemelerim oluyor korkuyorum

Benimde transferden iki gün sonra kahverengi lekenmem başladı 6haftalik olana kadar devam etti İlk muayene de vajinal ultrason ile bakt Dr kanaman yok dedi o gunden sonra da olmadı kırmızı olmadigisurece korkmayın

Ben dün başladım kullanmaya 0.2 günlük doz kullanıyorum.senin transfer ne zaman
Bu gelecek adetten sonra 21. Gün ilacı kullan dedi sonra adetinde gel dedi. Lucrinin tam olarak görevi nedir. Birde siz kaç tane kullanıyorsunuz. Ben daha almadım.

Yaş 28 nisan 2 2018 iki embriyo transfer edildi cuma günü sonucumu öğreneceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…