- 24 Ocak 2018
- 444
- 531
- 33
- 38
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #11.881
İnşallah canım güzel haberlerini alırızSabah bende idrar testi yaptım erken gebelik testi almıştım çok silik 2. Çizgi çıktı bugün 6. Günüm çarşamba tahlil vermeyi düşünüyorum inşallah benimde kan değerlerim sizinki gibi yüksek cikar
Arkadaşım sıkma canını kendi kendini üzme böyle olumsuz düşünüpte daha test gününe 4 gün var o zamana kadar neler değişir hem idrar için erken güvenme onaBilemiyorum kızlar çok moralim bozuk.sanki hiç olmuycakmıs gibi geliyor...
Hayırlısı artik cnm..hiç ümidim kalmadı. ..Arkadaşım sıkma canını kendi kendini üzme böyle olumsuz düşünüpte daha test gününe 4 gün var o zamana kadar neler değişir hem idrar için erken güvenme ona
Ben görüyorum çizgiyiiiiiKızlar sabah yaptığım testin fotoğrafını atıyorum yorumlarmisiniz 5. Günü transferin fotoğraflar çıplak gözle daha net gözüküyor...Eki Görüntüle 2134451 Eki Görüntüle 2134450
KAcinci gun embriyosu cnmKızlar sabah yaptığım testin fotoğrafını atıyorum yorumlarmisiniz 5. Günü transferin fotoğraflar çıplak gözle daha net gözüküyor...Eki Görüntüle 2134451 Eki Görüntüle 2134450
5. Gün 2embriyo transferi oldumKAcinci gun embriyosu cnm
Bende gördüm 2. ÇizgiyiiiKızlar sabah yaptığım testin fotoğrafını atıyorum yorumlarmisiniz 5. Günü transferin fotoğraflar çıplak gözle daha net gözüküyor...Eki Görüntüle 2134451 Eki Görüntüle 2134450
Canm benm 4. Gun cikti ama beklemiyordum hiç. Herlade hemen yapıştı benm ki ondan oyle oldu. Herkesin ayni olmaz. Benm ilkinde 11. Gün silik çıkmıştı bir de. Ilk 4 günde tutunmaaya çalışıyor. 4. Gun tutsa 5. Gun cikmasi cok zor. Boşunamoralini bozma.bekle Allahn izniyle olur kendini rahat burak azckİlk dondurulmus tutmayınca pek ümitlenemiyorum ama ne bileyim 5.gün yapan arkadaşlar vardı sanırım çıkmıştı.1 kere olumsuz olunca hep olmuycakmıs gibi geliyor..İnşallah aksi çıkar. ..
Ben gördüm var cizgi. Benmde 4. Gün boyledyi :)Kızlar sabah yaptığım testin fotoğrafını atıyorum yorumlarmisiniz 5. Günü transferin fotoğraflar çıplak gözle daha net gözüküyor...Eki Görüntüle 2134451 Eki Görüntüle 2134450
Tesekkur ederim cnm.cok saol.bekliyorum öyle ruhsuz bi şekilde. Kızıma kardes o kadar çok istiyorum ki.Allahım hayırlısını versin...Canm benm 4. Gun cikti ama beklemiyordum hiç. Herlade hemen yapıştı benm ki ondan oyle oldu. Herkesin ayni olmaz. Benm ilkinde 11. Gün silik çıkmıştı bir de. Ilk 4 günde tutunmaaya çalışıyor. 4. Gun tutsa 5. Gun cikmasi cok zor. Boşunamoralini bozma.bekle Allahn izniyle olur kendini rahat burak azck
Ben gördüm var cizgi. Benmde 4. Gün boyledyi :)
Hamilemisiniz pekiCanm benm 4. Gun cikti ama beklemiyordum hiç. Herlade hemen yapıştı benm ki ondan oyle oldu. Herkesin ayni olmaz. Benm ilkinde 11. Gün silik çıkmıştı bir de. Ilk 4 günde tutunmaaya çalışıyor. 4. Gun tutsa 5. Gun cikmasi cok zor. Boşunamoralini bozma.bekle Allahn izniyle olur kendini rahat burak azck
Ben gördüm var cizgi. Benmde 4. Gün boyledyi :)
Inslah insllah kuzum .yavrularumizin da olsun hayatta arkadas yoldaslari. Ben de senin gibiyimTesekkur ederim cnm.cok saol.bekliyorum öyle ruhsuz bi şekilde. Kızıma kardes o kadar çok istiyorum ki.Allahım hayırlısını versin...
Kan sonucuna gore evet canm. Ultrason günümü bekliyorumHamilemisiniz peki
Allah tamamını erdirsin cnmKan sonucuna gore evet canm. Ultrason günümü bekliyorum
Allah kucağına almayı nasip etsin cnm
Günaydın canım benimde 8. Günüm bugün dün test yaptım bi umut kocaman bir tek çizgi çıktı moralim diplerde test günüm cuma... şimdiden alıştırdım kendimi negatif sonuca... cok üzülüyorum 3. Denememdi... 3. Gün embriyosu transfer edilmiştiGünaydın kızlar nasılsınız?bugün transferin 6.günü bekliyorum ama vakit fazla yavaş geçiyor sanki.
3.gün embriyorusu için idrar testi daha erken değil mi?benim de 3.gün embriyosu yaparsam da cuma günü idrar testİ yaparım onada net karar vermiş değilim .cuma 10.günüm olucak cumartesi zaten kan vericem.cuma ola hayır ola ikimiz ce diğer arkadaşlarımız için.Günaydın canım benimde 8. Günüm bugün dün test yaptım bi umut kocaman bir tek çizgi çıktı moralim diplerde test günüm cuma... şimdiden alıştırdım kendimi negatif sonuca... cok üzülüyorum 3. Denememdi... 3. Gün embriyosu transfer edilmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?