2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bende izliyorum ama biraz moralimi düşürdü.benim 3. Gün embriyosu transfer olmuştu.
Peki diğer embriyoların 5. Güne kadar gelebildi mı canım yani dondurulmuş var mı eğer varsa şansın yüksek 5. Güne gelemiyorsa genelde tutmuyor diyor. Benim de mesela 3. Gün transfer yapıldı ve diğerleri 5. Güne kadar gelemedi ve negatif oldu. Ben aslında bu mantığı o zaman da yurutmustum ama Dr dan duyunca daha çok emin oldum şimdi.

Ama benim embriyolpğum da dedi ki , kalite önemli değil kalite olarak az kaliteli bana göre daha çol tutunuyor çünlü dışardan gelen şeylere tepsi veriyor .. düşünün ki çok kaliteli olan bişey dışardan mikrobu kabul eder mi etmez öyle bişey

Sizin tuttu mu yani hamile misiniz su an.

Başka embriyom yok 6 tane idi dondurulmadan öncede 3 tanesi iyi durumda değilmiş zaten kalan 3 tanenin 2 si 1. Kalite 1 tanesi 2. Hepsi transfer oldu.hayırlısı inşallah.

Demek ki doğruymuş Dr un söyledikleri işte sizin diğerleri 5. Güne gitmiş işte hayırlı olsun bu arada.
YAaa ne alaka nasibimdd vardı oldu demek ki bizde hiç bi sorun yoktu zaten bunla onun alakası yok benim embrolojum bana öyle dedi ben sormuştm ki hepsi çok iyi o zaman kesin turar mı bana öyle dedi işte alakası yok yani

YAaa ne alaka nasibimdd vardı oldu demek ki bizde hiç bi sorun yoktu zaten bunla onun alakası yok benim embrolojum bana öyle dedi ben sormuştm ki hepsi çok iyi o zaman kesin turar mı bana öyle dedi işte alakası yok yani
Ben Dr un söylediğinin doğru olduğunu söylemeye çalışıyorum adam diyor ki embriyolar zaten 5. Güne gidebiliyorsa kalitelidir demektir bu sizinki de gitmiş ve transfer olan da tutunmuş işte bütün gitmeyenler de tutunmaz diye bişey yok tabi ama mantıklı yani söyledikleri amacım kimsenin moralini bozmak diil bende aynı şeyleri yaşadım bilgi amaçlı yazmak istedim çünkü tüp bebek merkezleri ticarethane ye döndüğü için malesef herkes bazı konularda bilgi sahibi olsun ki kimsenin umutları bitmesin.

Başka embriyom yok 6 tane idi dondurulmadan öncede 3 tanesi iyi durumda değilmiş zaten kalan 3 tanenin 2 si 1. Kalite 1 tanesi 2. Hepsi transfer oldu.hayırlısı inşallah.
Aaa 3 tane mı transfer edildi inşallah tutunurlar hayırlısı ile 3 transfer yapan Dr çok nadir ikiyi bile yapmıyorlar bazen inşallah hayırlı olur test gününüz ne zaman.

Benim moralim bozulmaz 4 tanesi de 5.gün ama burds bozulacak çok insan var ben 5.gün olduğu halde yime de tutmaz diye üzülüyordum çünkü 3senedir olmamıtşı insan beklemiyor yani ama 3.gün benimle. Orda transfer olan 3 kişi vardı 3 ü de gebe bunlara takılmayın lütfen olacaksa o şekil bu şekil olacak 5.gün olup tutmayan kimler kimlee var bana 2 tane koydular 5.gün ama sanırım bitanesi tuttu çyle olsa ikisi de tutar do

Neyse uzatmayacam ben sadece bilgi amaçlı yazdım herkesin düşüncesi farklı tabi amacım kimsenin moralini bozmak diil yapacak arkadaşlar bilgi sahibi olsunlar diye yazdım bende temmuzda tekrar tüp yaptırcam ilkinde çok bilgisizdim hicbisey habersiz işten anlamayan Dr larla yaptırınca sonuçta hüsran oluyor başkaları yaşamasın diye yazdım herkesin düşüncesi kendine.

Aaa 3 tane mı transfer edildi inşallah tutunurlar hayırlısı ile 3 transfer yapan Dr çok nadir ikiyi bile yapmıyorlar bazen inşallah hayırlı olur test gününüz ne zaman.
Haftaya cumartesi yapıcam nasip olursa.aynen çok az 3 transfer yapanlar.gerçi güne takılırsak benim ilk denememde 5. Gün embriyosu idi ama tutmadı nasip yani.Allah ol derse olur

Merhaba kızlar ben de Nisan 3 te dondurulmuş 5. Gün transferi oldum...ilk denemem ....bugün 5. Günüm bel ağrısı ve kaşık ağrısı var.
dün doktor test istedi e2 ve progesteron sonuç iyi dedi e 2 164.99 progesteron 14.60 çıktı.
Transferim adetin 20. Gün de oldu ve 4 gün sonra adet olmam gerekiyor. Nisan 11 ve ya 12 de hastalanmam gerekiyor.
ama doktorum testi 13. Gün yap dedi. Yani nisanın 15 ine denk geliyor.
adet günüm 4 gün geçmiş oluyor... daha erken test yapmam gerekmiyormu? Bilgisi olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…