2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Benim Allah nasip ederse 25 n de bu ayın estrofem kullanıyorum şuan

Kızlar dondurulmus embriyo icin şans az ve olsada düşük riski fazla diyorlar.biraz bu duruma canım sıkıldı açıkçası. Gerçekten boylemi bi bilgisi olan varmi?

Kızlar dondurulmus embriyo icin şans az ve olsada düşük riski fazla diyorlar.biraz bu duruma canım sıkıldı açıkçası. Gerçekten boylemi bi bilgisi olan varmi?
Tam aksine lab ii ise hiçbir sorun yaşamıyorsunuz dondurulmuş embrio ile gebeyim.siz içinizi ferah tutun her soyleneni kafanıza takmayın. O vakti zamanı gelince gelicek zaten

Aksine canım labaratuvarına çok güvenen hastaneler bilhassa dondurulmuş transfer yapıyorlar. Bu süreçte ne duysak insan kanalize oluyor anlıyorum ama sıkma canını lütfen. Sadece Allah’ın OL demesi yeterli

Hayırrrr kimcdemii !! Dondurulmuş embriyonun tutma şansı daha yüksek çözündüğünde bişey olıyormuş ama tam olarak bilmiyorum kim dediyse saçmalık öyle olsa kimse dondurmaz benim 2 dondurulmuşum var böyle şeylerle canını sıkma .. ve farzedelimki öyke nasipten ötesi var mı bu işin hiç olmayacak dediğin olur olacak dediğin olmaz :) Rabbim ne derse o gerisi fasa fiso hiç dert etme ama öyle biiey yojk

Hepinize cok teşekkür ederim kızlar. Ne bileyim benim 1.dondurulmus tutmadı şimdi 2.yi denedik.birde böyle soylenince moralim bozuldu.Ahh bu insanlar daha neler neler konuşuyorlar. Embriyo koyulurken görüyorsun dimi karistirmasinlar sonra diyen bile oldu.Allahım sabır versin bu yolda kimseyı daha fazla bekletmeden gönlüne göre versin...

Sen ne yaparaan yao insanlara yaranamazsın aslında dn güzdli kimseye söylememek . Yaparsın olur çok erken derler , cinsiyet zamanı gelir kız mı erkek mi yok keike kız olsaydı insanlar der der der der ah ahh :) o yüzden sen kimin ne dediğine aldırma sakın Bunu Rabbim nasip edecek ki olacak .. yoksa 100 doltora da gitsen olmaz öyle de olmaz böyle de olmaz o yüzden çooook dua et ve en önemlisi de transfer sonrası beslenmene dikkat et ne zaman transfer olucaksın bi sorun olursa mutlaka sor canım

Arkadaşlar öncelikle sigara içiyorsanız kesinlikle ama kesinlikle bırakın dumanında bile durmayın bem bile bıraktım :) ama aklıma bile gelmedi hiç yani :*

Öncelikle beslenme olarak lütfen 2.5 litre sadece suyunuzu için bu çok önemli .. kahve falan asla kızartma kola fanta asla..

Meyve olarak ananas tutunmayı sağlıyor lütfen alın yiyim bol bol kivi özellikle yiyim bunlar çok önemli

Marul yiyin .. maydanoz sakın yemeyin

Düzenli sabah haşlanmış yumurtanızı yiyin az pişmiş olmasın :) eğer böyle beslenirseniz emin olun faydasını göreceksiniz ilaçlarınızı saatli için ve tabi ki çok dua edin banyo etmeyin transfer sonrası 3,4 gün sonra ayalta ılık su ile banyo edin !! Ve banyonuz 15 dk geçmesin hatta ellerinizi kaldırmamak adına sizi birisi yıkasa daha iyi... emin olun açın elinizde telwfondan meryem süresidinleyin babeğinizle inanın bana çok iyi gelecek yasin dinleyin ayetel kursi okuyun :)

Bende dondurulmuş kullandim cok kolay oldu tüp bebek hakkında cevrendeki kişiler ile görüşme inan onların çenesi hiç bitmiyor bildikleri hicbisryde yok zaten burda herkes başından geçenleri anlatıyor Allah bize kısmet ettiyse olir yeterki biz elimizden geleni yapalım

Kızlar beyaz Tv'de tüp bebeği anlatıyorlar embriyo 5. Güne gelebilirse tutunma ihtimali çok yüksekmis ama 3. Günde daha az mis tutunma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…