- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #11.801
Iste beni dinlemedi doktorum. Bildigini yaptı. Herzman dinlemiyorlar. Yoksa bende isterdim oylw yapsin. Tutmadi zaten 2. Denemede 2 koydu biri tuttuBenim 4 tane 1.kalite embriyom vardı , doktordan rica ettim 2 tane koyun diye çünlü biri tutmazsa biri tutsr diye sonuçta bi kefe daha o piskolojiye girmek daha zor 2 de 2 tutması da yani %50 nasibinde varsa eğer tek embriyodan da 2z oluyo sonuçta
Evet sorma. Bidaha o hastaneye de gitmedim zaten :)Yaaa doktorlar zaten bayılır olumsuz konuşmaya
İşte bak 2 tane koydu bi tame tuttu illa iki koyunca ikiz placak diye bişey yok :) ayrıca yönetmelik öyle ama o yönetmelik öyle diye illa öyle olacak siye bişey yok bahaneleri öyle diyelim öyle olsa en küçük olan ben ilk denemsm benim de bana da koymazlardı :)Iste beni dinlemedi doktorum. Bildigini yaptı. Herzman dinlemiyorlar. Yoksa bende isterdim oylw yapsin. Tutmadi zaten 2. Denemede 2 koydu biri tuttu
Günaydın siz nerede oldunuz tedavinizi?İşte bak 2 tane koydu bi tame tuttu illa iki koyunca ikiz placak diye bişey yok :) ayrıca yönetmelik öyle ama o yönetmelik öyle diye illa öyle olacak siye bişey yok bahaneleri öyle diyelim öyle olsa en küçük olan ben ilk denemsm benim de bana da koymazlardı :)
Canım 5. Günümdeyim bende genellikle uzanıyorum ama kahvaltımı falan hazırlıyorum topluyorum evin icerisinde geziniyorum zaman transferden sonra daha yavaş geçiyor sanki... transferin 2.gününün akşamında adet ağrısı gibi ağrı başlamıştı 4. Güne kadar sürdü... bugün hiç transfer olmamış gibiyim üzerimde bir hafiflık varKizlar bnm gibi transferin 2.gununde olan varmi.surekli yatiyormusunuz
Ben 3.gunumdeyim.sürekli yatmiyorum.Biraz yatıyorum bi dolanıyorum evin içinde.Biraz oturuyorum yani çok fazla olmasada hareket halindeyim..Kizlar bnm gibi transferin 2.gununde olan varmi.surekli yatiyormusunuz
Canım ben de 3.günümdeyim ben de kendi ihtiyaçlarımın dışında ya uzanıyorum yada oturuyorum.bu arada herkese hayırlı cumalar.bu mübarek günün hatrına Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah kucaklarımızı hayırlı evlatlarla doldursun.Kizlar bnm gibi transferin 2.gununde olan varmi.surekli yatiyormusunuz
İnşallah amin canım... hayırlı haberlerimizide paylaşmak nasip olsun inşallahCanım ben de 3.günümdeyim ben de kendi ihtiyaçlarımın dışında ya uzanıyorum yada oturuyorum.bu arada herkese hayırlı cumalar.bu mübarek günün hatrına Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah kucaklarımızı hayırlı evlatlarla doldursun.
Cnm 3.gun 2 embriyo transfer edildiCanım 5. Günümdeyim bende genellikle uzanıyorum ama kahvaltımı falan hazırlıyorum topluyorum evin icerisinde geziniyorum zaman transferden sonra daha yavaş geçiyor sanki... transferin 2.gününün akşamında adet ağrısı gibi ağrı başlamıştı 4. Güne kadar sürdü... bugün hiç transfer olmamış gibiyim üzerimde bir hafiflık varkaçıncı gün embriyosu transfer edildi... hayırlı sonuçlarımız olur inşallah
Benimde 3.gün 2 embriyo transfer edildiCnm 3.gun 2 embriyo transfer edildi
bozuk gibi canımkizlar bu test bozukmu?
Adet olmadın mı canımmmkizlar bu test bozukmu?
Malesef olmadim tam 1 hafta olduAdet olmadın mı canımmm
kan versen iiyi olur.test niye bozuk onu anlamadım.Malesef olmadim tam 1 hafta oldu
Bazi testler bozuk olabiliyor. 1 hafta once beta hcg 3.98 idikan versen iiyi olur.test niye bozuk onu anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?