- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #11.561
Maşallah canım güzel haberler bekliyoruz senden :)Canım hatırlarsan son usgde 12 folikülüm vardı bugün 7 tane olgun yumurta toplamış. Yarın döllenmeyle ilgili bilgi verecekler çok heyecanlıyım. Sorun çıkmazsa cumartesi transfer:)
Rabbim yüzüne baksın canımKızlar transfer günü geldi çattı.dualarınız bekliyorum.
Amin canım.kaç tane olacağı yarın belli olucak çözüldükten sonra ki durumlara bağlı.kalitesini de hiç sormadım.3.gün embriyosu.Rabbim yüzüne baksın canımİki tane mi transfer olacak bi de kaliteleri neydii
12 . Gün güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz canım cumartesi de benim dondurulmuş tedavim başlicak ilk denemem çok heyecanlıyımAmin canım.kaç tane olacağı yarın belli olucak çözüldükten sonra ki durumlara bağlı.kalitesini de hiç sormadım.3.gün embriyosu.
Bende de aynıları vardı hemşireme sordum olumlu olumsuz bi durumun belirtisi değil kullandığınız ilaçlardan dolayı beklediğimiz bir durum dedi progestan estrofem crione kullanıyorum bunlar yapabiliyormuş canımKızlar size danışmam gereken bir konu var. Malum 29.03.2018 de transferim oldu.evde bol bol dinlendim.Uyudum uzandım kalktım jelden dolayı evim içinde dolandım..ama kendimi asla yormadım.ve bugün işime döndüm. Ofis işi.genelde oturuyorum. Öyle yorulmadım da..ama sabah gider gitmez bir sancı başladı. Sol taraftan (kasıktan) vuruyor en çok.Bazen de sağdan böyle bıçak saplanması gibi..dayanabildim. ama işime konsantre olmama engel oldu..bele de fena vuruyor..gün boyunca sürdü. Hala var. Şuan uzandım ayaklarımın altında yastık..elbette herkeste aynı belirtiler olmaz ve 10 Nisan’a yani tahlilime de daha var. Bunlar eğer belirtiyse .. kendimi pozitif olmasına da adapte etmek istemiyorum hayalkırıklığı yaşamamak için.. Ne bileyim dostlar.. değerleri fikirlerinizi almak isterim.. çok uzattım affedin lütfen
Benimde aynen transferden sonra 3 gün cok belim agridi. Sonra hafifledi.neden bende bilmiyirum. Kasik agrilari da vardi oda simdi hafifledi. Benim poztif cikt inslhh senn de oyle olur hayırlısıylaKızlar size danışmam gereken bir konu var. Malum 29.03.2018 de transferim oldu.evde bol bol dinlendim.Uyudum uzandım kalktım jelden dolayı evim içinde dolandım..ama kendimi asla yormadım.ve bugün işime döndüm. Ofis işi.genelde oturuyorum. Öyle yorulmadım da..ama sabah gider gitmez bir sancı başladı. Sol taraftan (kasıktan) vuruyor en çok.Bazen de sağdan böyle bıçak saplanması gibi..dayanabildim. ama işime konsantre olmama engel oldu..bele de fena vuruyor..gün boyunca sürdü. Hala var. Şuan uzandım ayaklarımın altında yastık..elbette herkeste aynı belirtiler olmaz ve 10 Nisan’a yani tahlilime de daha var. Bunlar eğer belirtiyse .. kendimi pozitif olmasına da adapte etmek istemiyorum hayalkırıklığı yaşamamak için.. Ne bileyim dostlar.. değerleri fikirlerinizi almak isterim.. çok uzattım affedin lütfen
Hakkinizda hayirlisi olsun canm. Minisler sevsinler insllah yerlerini:)Kızlar transfer günü geldi çattı.dualarınız bekliyorum.
12 . Gün güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz canım cumartesi de benim dondurulmuş tedavim başlicak ilk denemem çok heyecanlıyım
Sağol canım tşk ederim peki hergün taze yapıp mı içmek gerekiyorhayırlı olsun arkadaşım nar suyu iç rahmi kalınlaştırıyor
merhaba canım ben sadece bi ay kullandım çok güzel olgun yumurtalarım oldu iki günde bi doktora gittim ve yumurta çatlamadan çatlayinca hatta sonrası doktorun önerdiği zaman birliktelik oluyordu bundan önce de yumurta takibi yaptırmıştım yine yumurtlama problemi olmuyordu bende eşime test için ısrar ettim oda özel bi hastanede vermişti örnek gayet iyi geldi sonuç sonra bi kaç ay daha olmayınca eşimın arkadaşı bahçeciyi tavsiye etti orada da verdi meğer problem eşimde varmış ve tüp bebek olması gerek dedi doktor direk bizde başladık canım. Ben 1,5 yıllık evliyim 8 aydır düşünüyoruz bunların hepsi bu zaman diliminde oldu acele ediyorsun dediler tanıdıklar ana Bi problem vardı olmuyordu haklı çıktım. Beklemek hem yorucu hem üzücü aklım olsa olmadığı 3.Ay eşimi direk test için zorlardim yine de geç kalmış sayılmam galibaMrblar cnm hakkinda hayirlisi olsun insallah..ben baska konuda mesjlarini okudum..aralik ayinda klomen kullanmissin..tup bebeve gecmeni doktormu istedi..kisa surede tuo bebege gecmissim..bende ayni durumdayimda merak ettim
Umarim hakkımızda hayirlisi olur cnm.Alıp gelelim buz bebeklerimiziKızlar transfer günü geldi çattı.dualarınız bekliyorum.
Canım Allah yardımcın olsun havuç suyu içmeyi unutma günde 2 bardakUmarim hakkımızda hayirlisi olur cnm.Alıp gelelim buz bebeklerimizi
Havuç suyu neden acaba ?Canım Allah yardımcın olsun havuç suyu içmeyi unutma günde 2 bardak
İnşallah senden de güzel haberler alırız canım.hayırlısı olsun şimdiden.aynen ben gün yaklaştıkça daha çok heyecanlandım.12 . Gün güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz canım cumartesi de benim dondurulmuş tedavim başlicak ilk denemem çok heyecanlıyım
Amin canım inşallah çok sevsinler ve 9 ay orada büyünsünler.Hakkinizda hayirlisi olsun canm. Minisler sevsinler insllah yerlerini:)
Ayyy hadi hayırlısı olsun canm ☺ herkesim birer birer transfer günü tedavi günü test günü zamanlari geliyor. Ben bekledikçe benim zman gelmiyor yahu :)
Amin canım senden bir saat önce benim transfer ama bellide olmaz bazen randevulu bile bekleyebilyoruz. Allah ım bizlere de hayırlısı ile pozitif haberler vermeyi nasip etsin.ikimiz de beraber gün sayıcaz yol arkadaşım.Umarim hakkımızda hayirlisi olur cnm.Alıp gelelim buz bebeklerimizi
Ben transfer önce si foto vermeme olayına taktım ya bizim merkez vermiyo çok üzüldümAmin canım.kaç tane olacağı yarın belli olucak çözüldükten sonra ki durumlara bağlı.kalitesini de hiç sormadım.3.gün embriyosu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?