- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #11.541
İnşallah sende güzel haberler alırsın canım. 21inde opu oldum 24te transferBen de 24 te transfer oldum ben yarın veriyorum aşırı stresli ve heycanlıyım ya bence sevin iyidir heralfe önemli olan katlanarak artması gözün aydın olsun darısı başıma :) kaçıncı gün embriyosuydu
Mrblar cnm hakkinda hayirlisi olsun insallah..ben baska konuda mesjlarini okudum..aralik ayinda klomen kullanmissin..tup bebeve gecmeni doktormu istedi..kisa surede tuo bebege gecmissim..bende ayni durumdayimda merak ettimkızlar doktordan geldim opudan sonra adet olmuştum muayene oldum kan verdim ve hiç beklemiyordum değerlerim normal çıktı ilaç verdi iki tane. ayın 14 ünde tekrar kan vereceğim 19 u da transfer dedi yaşasınnnn
Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah yarın göreceğiz artık güzel haberleri verebilirim umarımİnşallah sende güzel haberler alırsın canım. 21inde opu oldum 24te transfer
Canim degerden tek ikiz belli olmuyir. Benmde kizim da 1500 lerdeudi 12. Gun. Tek olduBanada 2 embriyo transfer edilmişti ama bu sonuca göre tutsa bile tekil gebelik olacak sanırım
Masslah bak ne güzel büyüyorEVET CANIM 112 ÇIKTI SONUÇ ŞÜKÜRLER OLSUN ÇARŞAMBA İNŞALLAH DEVAM EDER YÜKSELİŞ HAYIRLISI İLE
Super :)kızlar doktordan geldim opudan sonra adet olmuştum muayene oldum kan verdim ve hiç beklemiyordum değerlerim normal çıktı ilaç verdi iki tane. ayın 14 ünde tekrar kan vereceğim 19 u da transfer dedi yaşasınnnn
Sağlıkka hayırlısıyla tutunsunda tek ikiz farketmez. İnşallah değerim artarCanim degerden tek ikiz belli olmuyir. Benmde kizim da 1500 lerdeudi 12. Gun. Tek oldu
Insllah canm guzel guzel artar hayurlisiyla. Kismetye ne varsa oSağlıkka hayırlısıyla tutunsunda tek ikiz farketmez. İnşallah değerim artar
Aynen öyle canım çok sağolasınInsllah canm guzel guzel artar hayurlisiyla. Kismetye ne varsa o
Benim tam net değil tutup tutmadığı ama benimde ilk 4 gün baya kasıklarıöda sancı olmuştu. Ama ben hiç okadar uzun süreli yatmadım ama sen yinede iyi düşün iyi olsunKızlar size danışmam gereken bir konu var. Malum 29.03.2018 de transferim oldu.evde bol bol dinlendim.Uyudum uzandım kalktım jelden dolayı evim içinde dolandım..ama kendimi asla yormadım.ve bugün işime döndüm. Ofis işi.genelde oturuyorum. Öyle yorulmadım da..ama sabah gider gitmez bir sancı başladı. Sol taraftan (kasıktan) vuruyor en çok.Bazen de sağdan böyle bıçak saplanması gibi..dayanabildim. ama işime konsantre olmama engel oldu..bele de fena vuruyor..gün boyunca sürdü. Hala var. Şuan uzandım ayaklarımın altında yastık..elbette herkeste aynı belirtiler olmaz ve 10 Nisan’a yani tahlilime de daha var. Bunlar eğer belirtiyse .. kendimi pozitif olmasına da adapte etmek istemiyorum hayalkırıklığı yaşamamak için.. Ne bileyim dostlar.. değerleri fikirlerinizi almak isterim.. çok uzattım affedin lütfen
Canım öncelikle hayırlı olsun transferin inşallah güzel haberlerini alırız. Belirti olabilirde olmayabilirde herkesin bünyesi cok farklı. Ben hiç belirti yaşamadım hiç ama kesin olmadı dedim hatta 6.gün erken gebelik testi yaptım kocaman bi negatif. 11.gün kan değerimde pozitifi gördüm. Şuan 5+4 haftalık hamileyimKızlar size danışmam gereken bir konu var. Malum 29.03.2018 de transferim oldu.evde bol bol dinlendim.Uyudum uzandım kalktım jelden dolayı evim içinde dolandım..ama kendimi asla yormadım.ve bugün işime döndüm. Ofis işi.genelde oturuyorum. Öyle yorulmadım da..ama sabah gider gitmez bir sancı başladı. Sol taraftan (kasıktan) vuruyor en çok.Bazen de sağdan böyle bıçak saplanması gibi..dayanabildim. ama işime konsantre olmama engel oldu..bele de fena vuruyor..gün boyunca sürdü. Hala var. Şuan uzandım ayaklarımın altında yastık..elbette herkeste aynı belirtiler olmaz ve 10 Nisan’a yani tahlilime de daha var. Bunlar eğer belirtiyse .. kendimi pozitif olmasına da adapte etmek istemiyorum hayalkırıklığı yaşamamak için.. Ne bileyim dostlar.. değerleri fikirlerinizi almak isterim.. çok uzattım affedin lütfen
canım hayırlı olsun kaç yumurtan toplandı opuda :)
Canım 1.gün yarın. Ben 5.gün transfer olacağım yani cumartesi.Slm kizlar bnde bugun opu oldum 6 yumurta toplandi.embriyonun 1.gunu yarindan mi basliyor bugundenmi.bi de sizin kac yumurtaniz toplandi benimki azmi acep
Benim tam net değil tutup tutmadığı ama benimde ilk 4 gün baya kasıklarıöda sancı olmuştu. Ama ben hiç okadar uzun süreli yatmadım ama sen yinede iyi düşün iyi olsun
Cevabın için teşekkür ederim. Hayırlı olsun hamileliğin.. Sağlıklı doğumların olsun inşallah..Canım öncelikle hayırlı olsun transferin inşallah güzel haberlerini alırız. Belirti olabilirde olmayabilirde herkesin bünyesi cok farklı. Ben hiç belirti yaşamadım hiç ama kesin olmadı dedim hatta 6.gün erken gebelik testi yaptım kocaman bi negatif. 11.gün kan değerimde pozitifi gördüm. Şuan 5+4 haftalık hamileyim
Ay hadi hayırlısı bakalim.bana gün soylemedilerCanım 1.gün yarın. Ben 5.gün transfer olacağım yani cumartesi.
Saolasın cevabım için. 10 Nisan’a kan günü beklicem ben .en doğrusu bu. Ve karamsar olmadan umutlaBenim tam net değil tutup tutmadığı ama benimde ilk 4 gün baya kasıklarıöda sancı olmuştu. Ama ben hiç okadar uzun süreli yatmadım ama sen yinede iyi düşün iyi olsun
Merhaba Bebe58,Slm kizlar bnde bugun opu oldum 6 yumurta toplandi.embriyonun 1.gunu yarindan mi basliyor bugundenmi.bi de sizin kac yumurtaniz toplandi benimki azmi acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?