2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Amin canım inşallah sizde tez zamanda anne baba olursunuz cok şükür 4sene önce kizimizi aldik kucagimiza şimdi kardeslerinibekliyoruz dondurulmuş embriyo transferi oldu tedavinize baslayinca ihmal etmeyin sürekli gidin zaman uzadikca insan daha çok yipraniyo herkesin ağzı torba gibi aciliyor biz 4 srbe boşa beklemisiz dedik sorunumuzi bildigimizhslde gerci herşeyin bi vakti zamanı varmis özellikle tup Bebek tedavisi gorenlere rabbim yardım etsin kucaklarini biran önce doldursun hayırlısıyla

Bayanlar 3. Tedavime başlayacağım ama rapor cikartirmak istiyorum. Istanbul anadolu yakasinda nerde cikartabilirim. Birde infertilite bölumunden mi yoksa tup bebek bölümünden mi randavu aliniyor? Sorunumuz eşimin spermleri ileri hizliligi az. Bilen yazarsa cok sevinirim.

Hanımlar, negatif sonuçtan sonra kanamanız nasıl oldu? Benim ilaçları kestikten 3 gün sonra kanamam başladı, 2 gündür ağrılarım kramp şeklinde. Adet sancısı gibi değil , kuvvetli kramp girip çıkıyor. Ayaktaysam kıpırdayamıyorum, nefesim kesiliyor. Sabahtan beri hem kas gevşetici, hem de apranax aldım ve hala tam geçmiş değil. Bugüne kadar hiç bu tarz sancı yaşamadım. Bir de başım sürekli hafif ağrıyor ve aniden uyku bastırıyor , hatta öyle ki kafamı koymamla uyuyorum. ama kanamamla mı bağlantılı emin değilim. alerjik bir durum da olabilir çok hapşırdım dün.

Tüm gün böyle devam ederse merkezi bir arayacağım, zira bu ağrı katlanılacak gibi değil.

inşallah canim. gerçekten de araya zaman koymak zor. etraf laf ediyor. daha doğrusu niye hala düşünmüyorsunuz diyorlar. düşünüyoruz olmuyo da diyemiyo insan. bazı çocuk sahipleri bunu hava atma meselesi yapmış. zor işler bunlar. artık çocuğu olan insanlarla da görüşmüyorum. inşallah senin de olur yaa diyo. sanki fikrini soran oldu. araya mesafe koydum kaç kişiyle. ya ben çok alınganım ya insanlar kırıcı bilmiyorum. Rabbim özellikle bu iş için tedavi görenlere tez vakitte bebek sahibi etsin inşallah

Yok test günüm perşembe doktor perşembe gel demişti ben başka ildeyim dayanamayıp bugün verdim.
gayet iyi sonucun test gününe kadar yukselir perşembe günü bide cumartesi günü kan tahlilleri yapman gerekiyor cumartesi günü artışı önemli hayırlı olsun

Yok test günüm perşembe doktor perşembe gel demişti ben başka ildeyim dayanamayıp bugün verdim.
canım keske erken test yaptırmasa idin beklemek daha zor olur şimdi sana
inşallah sağlıkla yükselir değerin arkadaşım erken tarihi göre iyi değerin arkadaşım

kızlar doktordan geldim opudan sonra adet olmuştum muayene oldum kan verdim ve hiç beklemiyordum değerlerim normal çıktı ilaç verdi iki tane. ayın 14 ünde tekrar kan vereceğim 19 u da transfer dedi yaşasınnnn
hayırlı olsun arkadaşım nar suyu iç rahmi kalınlaştırıyor

Kızlar merhaba 24.03.2018 de transferim yapıldı bugün kan verdim değer 16 sizce yükselir mi? Daha önce böyle olupta yükselen varmı aranızda?
Ben de 24 te transfer oldum ben yarın veriyorum aşırı stresli ve heycanlıyım ya bence sevin iyidir heralfe önemli olan katlanarak artması gözün aydın olsun darısı başıma :) kaçıncı gün embriyosuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…