- 24 Ocak 2018
- 444
- 531
- 33
- 38
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #11.521
Amin canım inşallah sizde tez zamanda anne baba olursunuz cok şükür 4sene önce kizimizi aldik kucagimiza şimdi kardeslerinibekliyoruz dondurulmuş embriyo transferi oldu tedavinize baslayinca ihmal etmeyin sürekli gidin zaman uzadikca insan daha çok yipraniyo herkesin ağzı torba gibi aciliyor biz 4 srbe boşa beklemisiz dedik sorunumuzi bildigimizhslde gerci herşeyin bi vakti zamanı varmis özellikle tup Bebek tedavisi gorenlere rabbim yardım etsin kucaklarini biran önce doldursun hayırlısıylabaya zaman geçmiş sizin de hastanede uğraşmışsınız. çok şükür hamilesiniz Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. benim eşim de testleri yaptırsın da eğer sıkıntı çıkarsa biz de o doktora gidelim. biz ayrıntılı o kadar muayene olmadık. temel muayeneleri olduk. ama olmuyor. ayrıntı tüp bebek kısmına yavaştan geçmek zorundayim. biz onceden bilmiyorduk. üç yıl bomboş geçti. bilsem bu kadar beklemezdim hiç. zaman kaybım çok oldu
Çok iyi vnm çünkü erkekte problem olunca o kullanılmalıCaım bugün opu oldum, doktorla da görüştüm. İmsi ve mikroçip ikisini de kullanıyorlarmış zaten.
canım hayırlı olsun kaç yumurtan toplandı opuda :)Caım bugün opu oldum, doktorla da görüştüm. İmsi ve mikroçip ikisini de kullanıyorlarmış zaten.
inşallah canim. gerçekten de araya zaman koymak zor. etraf laf ediyor. daha doğrusu niye hala düşünmüyorsunuz diyorlar. düşünüyoruz olmuyo da diyemiyo insan. bazı çocuk sahipleri bunu hava atma meselesi yapmış. zor işler bunlar. artık çocuğu olan insanlarla da görüşmüyorum. inşallah senin de olur yaa diyo. sanki fikrini soran oldu. araya mesafe koydum kaç kişiyle. ya ben çok alınganım ya insanlar kırıcı bilmiyorum. Rabbim özellikle bu iş için tedavi görenlere tez vakitte bebek sahibi etsin inşallahAmin canım inşallah sizde tez zamanda anne baba olursunuz cok şükür 4sene önce kizimizi aldik kucagimiza şimdi kardeslerinibekliyoruz dondurulmuş embriyo transferi oldu tedavinize baslayinca ihmal etmeyin sürekli gidin zaman uzadikca insan daha çok yipraniyo herkesin ağzı torba gibi aciliyor biz 4 srbe boşa beklemisiz dedik sorunumuzi bildigimizhslde gerci herşeyin bi vakti zamanı varmis özellikle tup Bebek tedavisi gorenlere rabbim yardım etsin kucaklarini biran önce doldursun hayırlısıyla
Bugün test gununuzmuydu 9.gun oluyorKızlar merhaba 24.03.2018 de transferim yapıldı bugün kan verdim değer 16 sizce yükselir mi? Daha önce böyle olupta yükselen varmı aranızda?
Yok test günüm perşembe doktor perşembe gel demişti ben başka ildeyim dayanamayıp bugün verdim.Bugün test gununuzmuydu 9.gun oluyor
gayet iyi sonucun test gününe kadar yukselir perşembe günü bide cumartesi günü kan tahlilleri yapman gerekiyor cumartesi günü artışı önemli hayırlı olsunYok test günüm perşembe doktor perşembe gel demişti ben başka ildeyim dayanamayıp bugün verdim.
canım keske erken test yaptırmasa idin beklemek daha zor olur şimdi sanaYok test günüm perşembe doktor perşembe gel demişti ben başka ildeyim dayanamayıp bugün verdim.
Kişiden kişiye değişiyor degerler benimki ikiz gebelik olduğu için 9.gun 337 idi kizimda ilk test gunumde 40 kusurlerdeydiEvet biliyorum çok direndim ama dayanamadım inşallah perşembe yükselir. Peki sizce perşembe kaçı görmem gerekir
Banada 2 embriyo transfer edilmişti ama bu sonuca göre tutsa bile tekil gebelik olacak sanırımKişiden kişiye değişiyor degerler benimki ikiz gebelik olduğu için 9.gun 337 idi kizimda ilk test gunumde 40 kusurlerdeydi
İkiz gebelikte değerle belli olmuyormuş ilk muayenede belli olurBanada 2 embriyo transfer edilmişti ama bu sonuca göre tutsa bile tekil gebelik olacak sanırım
Canım sen naptın tekrar test yaptın mıcanım keske erken test yaptırmasa idin beklemek daha zor olur şimdi sana
inşallah sağlıkla yükselir değerin arkadaşım erken tarihi göre iyi değerin arkadaşım
EVET CANIM 112 ÇIKTI SONUÇ ŞÜKÜRLER OLSUN ÇARŞAMBA İNŞALLAH DEVAM EDER YÜKSELİŞ HAYIRLISI İLECanım sen naptın tekrar test yaptın mı
hayırlı olsun arkadaşım nar suyu iç rahmi kalınlaştırıyorkızlar doktordan geldim opudan sonra adet olmuştum muayene oldum kan verdim ve hiç beklemiyordum değerlerim normal çıktı ilaç verdi iki tane. ayın 14 ünde tekrar kan vereceğim 19 u da transfer dedi yaşasınnnn
Ben de 24 te transfer oldum ben yarın veriyorum aşırı stresli ve heycanlıyım ya bence sevin iyidir heralfe önemli olan katlanarak artması gözün aydın olsun darısı başıma :) kaçıncı gün embriyosuyduKızlar merhaba 24.03.2018 de transferim yapıldı bugün kan verdim değer 16 sizce yükselir mi? Daha önce böyle olupta yükselen varmı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?