- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #11.501
Aynen öyle zaten 5 yıl oldu beklemenin bi mantıgı kalmadı artkinşallah olur ilk denemede. yani nerden bilinecek ki öyle bi durum olduğu. ben de dün eşime dedim bunları yaşayacağįma keşke 1 yıl önce direk tüp bebeğe gidip büyük tahlilleri yaptirsaydim. ufak şeylerle uğraşırken hem ben yoruldum hem zaman geçti. insan strese de giriyor. bence de ama beklemeyin derim. doğal beklemek çok stresli bir süreç
kesinlikler haklısın. ben de artık doğal beklemek istemiyorumAynen öyle zaten 5 yıl oldu beklemenin bi mantıgı kalmadı artk
opu dan sonra 5.Gün oldum canım yarın gideceğim bakalım inşallah bi sıkıntı çıkmaz da transfer için hazırlık yaparız çok heyecanlıyım yaa çok.. Senin nasıl gidiyor biraz moralin yerine geldi miAdet oldun mu hayırlısı olsun gelişmeleri yaz
Seni çok iyi anlıyorum tranfer süreci en güzel zamanı tüp bebekte hadi bakalım rast geleopu dan sonra 5.Gün oldum canım yarın gideceğim bakalım inşallah bi sıkıntı çıkmaz da transfer için hazırlık yaparız çok heyecanlıyım yaa çok.. Senin nasıl gidiyor biraz moralin yerine geldi mi
ayy çok çok sevindim canım Allaha şükür darısı bana inşallah bu süreç çok hızlı geçti sorunsuz geçti yarında güzel bi haberle gelirim inşallah tamam canım oraya da bi bakayım ben tşk ettimSeni çok iyi anlıyorum tranfer süreci en güzel zamanı tüp bebekte hadi bakalım rast gele
İyiyim şükür o ilk şoku atlattım 5. Gunu embriyosu için hep yüksek HCG olmalı gibi intiba var bende sanırım burda okuyorsun hcgleri birde geçmişteki dış gebelik kabusu eklenince
Ama şimdi iyiyim şükürler olsun rabbim nasip etti güzel olacak inşallah
Artık sıra sende bahçeci sayfasına da yazarsan orda remzi beyin hastalari dönüş yapar soracaklarinda
Bilmiyorum canım biz tüp bebek icingitmedik o hastanede üroloji bolumune gittik esimde kemik erimesi var buna bağlı rahatsızlıkları da var azosperm biz ilk önce onun tedavisini gorduk 9 ay her kontrollere gittik arada bazen gitmeyip mail ile sonuclarimizi ginderdik dr ona göre ilac dozu belirledi 9 ay olunca hastanede sperm testi yapıldı canlı spermler donduruldu Dr bizi tüp bebeğe yönlendirdi bı sonraki adetimde tedavi başladı benim rahim filmim vardı diger istedikleri teslerdet birgunde yapturdim zatenevet aynen boyle birini istiyordum. direk tüp değil de once tahlillerin hepsini yaptıracak birine ihtiyacım var. peki semra hanım erkeği de teste yönlendiriyo mu dna hasarı için
Allah bağışlasın evladınıMerhabalar.benim ilk denemeden 3.gün embriyosundan olan bi kızım var.çok şükür ilk denememizdé oldu. Şimdi 4 yaşında. Şimdi ikinci bebek için dondurulmuslarla deniyoruz.ilk dondurulmusumuz tutmadı. İkinciside salı günü transfer olucak.banada Cleaxen 0.4 mg.kan sulandırıcı verdiler.hiç tahlil yapılmadan anlamadım neden verdiler acaba.sizdede aynı durumda olan varmi?
Benimde ikinci denemede hic test yapılmadan verildi bı sıkıntı olmadı kızım sağlıklı olduMerhabalar.benim ilk denemeden 3.gün embriyosundan olan bi kızım var.çok şükür ilk denememizdé oldu. Şimdi 4 yaşında. Şimdi ikinci bebek için dondurulmuslarla deniyoruz.ilk dondurulmusumuz tutmadı. İkinciside salı günü transfer olucak.banada Cleaxen 0.4 mg.kan sulandırıcı verdiler.hiç tahlil yapılmadan anlamadım neden verdiler acaba.sizdede aynı durumda olan varmi?
Cok geçmiş olsun yavrularimizi kucagimiza aldigimizda herşey unutuluyor rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah sizde sağlıcakla kucaginizaalirsiniz inşallahBilmem neden sanki 5. Gün embriyosu yüksek HCG ile başlar diye düşünüyorum böyle bir intiba var bende inan nasıl rahatlattın beni bilemezsin şükür şimdi daha iyiyim yarın güzel haberler alacağım benim savaşçı bebeğinden onun için 3 kez kapalı Miyon operasyonu oldum binlerce şükür rabbim 40 yaşında tekrar nasip etti bizimle olacak sağlıkla inşallah kuzum
Sende sağlıkla kavuş yavruna insallah
Senin kuzun abla benimki abi olacaklar inşallah
Aminnn çok teşekkür ederim. Umarım sizinde sağlıkla ilerler gebeliğiniz kavuşursunuz evladınıZa. ..Allah bağışlasın evladını
Hayırlı olsun transferiniz ben o iğneden kullanmiyirum yorum yapamayacağım
Çok teşekkür ederim.Umarim kızıma sağlıklı hayırlı bir kardeş gelir..sizde hayirlisiyla kucağıniza alirsiniz bebisinizı. .Benimde ikinci denemede hic test yapılmadan verildi bı sıkıntı olmadı kızım sağlıklı oldu
peki canım eşin hangi ilacı kullandı. benimki proxeed plus kullanıyor. sizin tahlil açısından daha iyi olmuş. bizim doktor ilacı kullan doğal yollardan olur demişti. başka da test yaptırmamıştık o yüzdenBilmiyorum canım biz tüp bebek icingitmedik o hastanede üroloji bolumune gittik esimde kemik erimesi var buna bağlı rahatsızlıkları da var azosperm biz ilk önce onun tedavisini gorduk 9 ay her kontrollere gittik arada bazen gitmeyip mail ile sonuclarimizi ginderdik dr ona göre ilac dozu belirledi 9 ay olunca hastanede sperm testi yapıldı canlı spermler donduruldu Dr bizi tüp bebeğe yönlendirdi bı sonraki adetimde tedavi başladı benim rahim filmim vardı diger istedikleri teslerdet birgunde yapturdim zaten
Amin inşallah canımÇok teşekkür ederim.Umarim kızıma sağlıklı hayırlı bir kardeş gelir..sizde hayirlisiyla kucağıniza alirsiniz bebisinizı. .
İlk zamanlar puregon sonra ilac karaborsaya dusunce pregnly diye bi iğne kullandıpeki canım eşin hangi ilacı kullandı. benimki proxeed plus kullanıyor. sizin tahlil açısından daha iyi olmuş. bizim doktor ilacı kullan doğal yollardan olur demişti. başka da test yaptırmamıştık o yüzden
Biz zaten evlenmeden once biliyirduk cocugumuzun hemen olmayacağını esim Kocaeli üniversitesi nde tedavi gördü 4 sene hergun jel kullanıyordu artik gına geldi bekle bekle bisey olamayınca tup bebek ünitesi ne gittik orda once benim kadın doguma gidip esimind üroloji bolumune gidip muyane olup eğer onlar karar verirse tup bebege gececegimizi söylediler bi rahim filmini 4 ayda anca çekildim bi film bu kadar uzun zaman bekleyince eşim boyle rezil olmaktan sa gider özelde tedavi oluruz dedi Dr arastirdik Türkiye'de eşimin tedavi edebilecek 2 Dr bulduk biri istanİstanb biri birsada idi İstanbul da prof Dr Mehmet murMu Başar Bulduk ve gerçekten cok iyi dr tavsiye ederim muyane ücreti odedik hep tahlilleri hep bize disarda yaptirdi maddi durumumuzu biliyordu sadece bi kere sperm testi ysptik hastanede onuda dondurdupeki canım eşin hangi ilacı kullandı. benimki proxeed plus kullanıyor. sizin tahlil açısından daha iyi olmuş. bizim doktor ilacı kullan doğal yollardan olur demişti. başka da test yaptırmamıştık o yüzden
baya zaman geçmiş sizin de hastanede uğraşmışsınız. çok şükür hamilesiniz Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. benim eşim de testleri yaptırsın da eğer sıkıntı çıkarsa biz de o doktora gidelim. biz ayrıntılı o kadar muayene olmadık. temel muayeneleri olduk. ama olmuyor. ayrıntı tüp bebek kısmına yavaştan geçmek zorundayim. biz onceden bilmiyorduk. üç yıl bomboş geçti. bilsem bu kadar beklemezdim hiç. zaman kaybım çok olduBiz zaten evlenmeden once biliyirduk cocugumuzun hemen olmayacağını esim Kocaeli üniversitesi nde tedavi gördü 4 sene hergun jel kullanıyordu artik gına geldi bekle bekle bisey olamayınca tup bebek ünitesi ne gittik orda once benim kadın doguma gidip esimind üroloji bolumune gidip muyane olup eğer onlar karar verirse tup bebege gececegimizi söylediler bi rahim filmini 4 ayda anca çekildim bi film bu kadar uzun zaman bekleyince eşim boyle rezil olmaktan sa gider özelde tedavi oluruz dedi Dr arastirdik Türkiye'de eşimin tedavi edebilecek 2 Dr bulduk biri istanİstanb biri birsada idi İstanbul da prof Dr Mehmet murMu Başar Bulduk ve gerçekten cok iyi dr tavsiye ederim muyane ücreti odedik hep tahlilleri hep bize disarda yaptirdi maddi durumumuzu biliyordu sadece bi kere sperm testi ysptik hastanede onuda dondurdu
Canm benim seni ck iyi anlıyorum. Benim de böyle böyle 6 ay ileri atmisyi beklemekten helak olmuştum aglaya aglaya. Simdi büyüdü bile kizim cok sukur. O da zmanini beklior geleck insllah bebişin
Teşekkür ederim canım, aslında her şey yazılı sadece zamanını bekliyor da biraz daha sabırlı olsaydım keşke diyorum.. Neyse sonu hayırlı olsun da bekleyelim :)
Caım bugün opu oldum, doktorla da görüştüm. İmsi ve mikroçip ikisini de kullanıyorlarmış zaten.Bende ilk kez yaptıracagım zaten cnm stres olma arkadaşlarımdan yaptıranlar var o yüzden soruorm peki erkek faktöründe hangi yöntemi uygulayacak ımsı ve mikroçip deil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?