- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #11.041
Canım 5gun embrıyosu içerde bolunmezno yüzden çift yumurta ıkızıdır benınkılerde ıkız çift yumurta ayrı keselerde5.gün canım
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim bundan sonra sağlık sıhhat hayırlı sonuçlar nasip etsin. Her seyin başı önce moral, sebepleri nedir ne değildir nerede yanlış yapılıyor bundan sonra doğrusu ne olur ne zaman olur .. Biraz daha zamana ihtiyacın var hepsi bu. Dualarım seninletebrik ederim canım . maşallah. benim negatif. idrar testim negatif . akşam da kan testi yapıcam iş çıkışı
Sağlıkla kucağınıza alın inşalah. 10. gn beta değeriniz kaçdı sonra kaç oldu ? Merakımı yenemiyorum bağışlayın inşallah bendende ikiz olurCanım 5gun embrıyosu içerde bolunmezno yüzden çift yumurta ıkızıdır benınkılerde ıkız çift yumurta ayrı keselerde
İstedigını sorabilirsin canım benim kime soracaz zaten 5.gün embrıyosuydu 10 gunlukken 345 çıktı 12 gün 825 çıktı 14 gunlıkken 1725 çıktı canımSağlıkla kucağınıza alın inşalah. 10. gn beta değeriniz kaçdı sonra kaç oldu ? Merakımı yenemiyorum bağışlayın inşallah bendende ikiz olur
Aaaa öylemi bilmiyodum bunu teşekkür ederim :)Canım 5gun embrıyosu içerde bolunmezno yüzden çift yumurta ıkızıdır benınkılerde ıkız çift yumurta ayrı keselerde
Ben öyle biliyorum kuzum yanlış değil de rabbim bağışlasın kucağına almayıda nasip etsin degeron kactıAaaa öylemi bilmiyodum bunu teşekkür ederim :)
Canım maşallah tebrik ederim sizi. Benimde bugün transfer sonrasın4. Gün. 5. Gün embriyosu koyuldu. Kan için en erken ne zmana? 5. Gün çok mu erken acaba? Bana test günğ için 9.gün verdiler.İstedigını sorabilirsin canım benim kime soracaz zaten 5.gün embrıyosuydu 10 gunlukken 345 çıktı 12 gün 825 çıktı 14 gunlıkken 1725 çıktı canım
Ben hiç idrar testıde yapmadım canımCanım maşallah tebrik ederim sizi. Benimde bugün transfer sonrasın4. Gün. 5. Gün embriyosu koyuldu. Kan için en erken ne zmana? 5. Gün çok mu erken acaba? Bana test günğ için 9.gün verdiler.
Tebrk ederimm.camasir suyu testi nasl oluyo ilk defa duydumBen hiç idrar testıde yapmadım canımDlk2606 aynı gun yaptırdık birbirimize söz verdıydık moralımız bozulmasın diye yapmadık 9.gün çamaşır suyu testi yaptım orda pozitif gibiydi 10.gün kan verdim 4 de çıkar dedi bende eve gelirken test aldım canım bence erken kımınde 7.gunde bile cıkmıyomus moralin bozulmasın
Sağlıkla kucağınıza alın inşalah. 10. gn beta değeriniz kaçdı sonra kaç oldu ? Merakımı yenemiyorum bağışlayın inşallah bendende ikiz olur
Saolasın canım rabbım herkese nasip etsin inşallah Youtube den izledim canım orda testte de yapmıslarTebrk ederimm.camasir suyu testi nasl oluyo ilk defa duydum
ver bazılarında değer çok yüksek çıkıyomusKanda bakılan Beta HCG hormon değerine göre tek gebelik mi, çoğul gebelik mi anlaşılmıyor maalesef.
Benim 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi, 10 gün sonra kan değerim 449 idi. 14. günde bakılan kan değerim 4144 idi. ilk Ultrason muayeneme kadar hep çoğul gebelik diye düşündük. oysa tek kese gördük. Çok şükür sağlıkla devam ediyoruz. Darısı başınıza
Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Rabbim.Ayyyy nasıl sevindim dedim sana belirti olmuyor belirtikere takılma arama yeee :) inşallah seninde ikiz olur canım benimm :)
Sağol canım 11.gün 630 cıktı daha sonra bidaha kan testi istemediler canımMaşallah arkadaşimm. Saglikla ilerler insallah. Kan sonuclarin nasildi?
Benim Dr um 9. Ve 11. Gün test istemisis ilk test 337 çıktıBence 9 erken. Idrarda henüz cikmaz falan , moraliniz bozulur. Ben 11. Günde yapacağim.
Ayyyy nasıl sevindim dedim sana belirti olmuyor belirtikere takılma arama yeee :) inşallah seninde ikiz olur canım benimm :)
Gözün aydın canım bende iki embriyo transferi olmuştu Dr çift yumurta ikizi dediSelam kızlarrr bugün ikizlerimin geleceğini öğrendim ama heycandan tek yumurta ikizimi çift yumurta ikizimi sormayı unuttum. Sizce ?
Benim ilk test günümde 9.gundu 337 çıktı 8.gun idrar testi yapmıştım silik çıkmıştiCanım maşallah tebrik ederim sizi. Benimde bugün transfer sonrasın4. Gün. 5. Gün embriyosu koyuldu. Kan için en erken ne zmana? 5. Gün çok mu erken acaba? Bana test günğ için 9.gün verdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?