- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #10.961
Valla bilmiom cnm fsh da 9 10 larda .bi an once tüp bebek deyince bi aşılama yaptırmıştım tutmadiydi aslinda 2.asilama icin fakulteye gittim moralim bozulunca ertesi gun ozele tüp bebege geldim kaysriye .olumsuz konustu dr da baya hayirlsi AllahtanAmh 1,45 düşükmü dediler size 1 altı düşük diye biliyorum ben ama onda bile doğal yolla gebelik elde edenler var bunlar hep bir bahane aslında olacağı varsa oluyor herşekilde
yumurta rezervi düşükse az sayıda yumurta oluşuyor diye biliyorum ben de. Ama rezerv iyiyse de yine az sayıda yumurta oluşabilir. Benim de rezervim iyi ama bu ay sadece 6 yumurta oluştu. Geçen ay 12'ydi mesela. benim amh de 3,17Yanlış bilmiyor isem amh yumurta sayısı ile alakalı değil kalan yumurta rezerviyle ilgili . Tüp bebek sürecinde vurulduğumuz iğneler normalde kaç tane yumurtluyor isek onları olgun hale getiriyormuş.yani bir arkadaşım böyle söylemişti onunda doktoru söylemiş . Benim 3,46 amh doktor yaşına göre çok iyi demişti ama 7 tane yumurtam oluşmuştu sadece:)
amh 2 ile 4 arası normalAmh 1,45 düşükmü dediler size 1 altı düşük diye biliyorum ben ama onda bile doğal yolla gebelik elde edenler var bunlar hep bir bahane aslında olacağı varsa oluyor herşekilde
yani doğru olabilir canım . Ya en önemlisi kalitesi diyorlar ya öle esasında 1 tane yumurta ile gebe kalanlarıda biliyoruz . Ama işte bu süreçte sayının çok olması paikolojik olarak biraz daha rahatlatıyor sanırım . Allah yardımcımız olsun ya çok stresli bir süreç gerçektenyumurta rezervi düşükse az sayıda yumurta oluşuyor diye biliyorum ben de. Ama rezerv iyiyse de yine az sayıda yumurta oluşabilir. Benim de rezervim iyi ama bu ay sadece 6 yumurta oluştu. Geçen ay 12'ydi mesela. benim amh de 3,17
amh 2 ile 4 arası normal
Fshın gayet normal canım o değerle normal yoldan hamile kalıyor insanlar senin doktorun Amh ına bakıptamı olumsuz konuştu. Canım moralini yüksek tut bak o can vakti zamanı geldimi olacak zaten . Bizler elimizden geleni yapıyoruz Allaha kalmış artık gerisi hayırlısıyla inşallah o zaman yakındır hepimiz içinde..Valla bilmiom cnm fsh da 9 10 larda .bi an once tüp bebek deyince bi aşılama yaptırmıştım tutmadiydi aslinda 2.asilama icin fakulteye gittim moralim bozulunca ertesi gun ozele tüp bebege geldim kaysriye .olumsuz konustu dr da baya hayirlsi Allahtan
Anti tpo tiroid ile ilgili bir hormon ve hamilelikte tiroid varsa ona göre önlemler alınıyor. Normal kan testi yaptıracaksınız. Benim doktorum hormonlarla birlikte anti tpo’yu da istemişti.Kızlar tüp bebek doktoruma sordum kan pıhtılaşması için tahlil vermeme gerek var mı dedim mesaj atmş daha önceden düşük yaptınız mı die sordum bende hayır dedim gerek yok o zaman dedi tsh prolaktin anti tpo benim için yeterli demiş siz ne düşünüyorsunuz ayrıca anti tpo ne demek nerde vercem bu tahlili
Anti TG de baktırin birden tiroid ile alakalıKızlar tüp bebek doktoruma sordum kan pıhtılaşması için tahlil vermeme gerek var mı dedim mesaj atmş daha önceden düşük yaptınız mı die sordum bende hayır dedim gerek yok o zaman dedi tsh prolaktin anti tpo benim için yeterli demiş siz ne düşünüyorsunuz ayrıca anti tpo ne demek nerde vercem bu tahlili
Hepimizin gönlüne göre versin rabbim. Hayırlısıyla. Ilk bebegimi de cok aramıştım ama normal doğum yapabildim.kuxagima daha kordonu kesilemden verdi ya doktor o an herseyi unuttum. Dogumuna şahit olmak ayrı hele emzirmek. Dunyadaki herseyden herseyden daha guzel. Rabbim size se nasip etsin insllaharkadaşlar bende bahçeci Fulya da tüp bebek tedavisi görüyorum remzi abali doktorum çok memnunum bugün yumurta toplama işlemi oldu. 13 yumurta toplanmış doktor gayet iyi dedi yarın kaç embriyo olduğunu haber vericek sizi takip ettim herkesi okumaya çalıştım.Herkes mücadele içinde kucağını doldurmak için ne kadar emek veriyorsunuz anlatınca Max bir sayfa da herşeyi anlatıyoruz ama ne çekiyoruz ancak kendimiz biliyoruz ne bileyim bazen kendimi gördükçe yanlız değilmişim diyorum. İnşallah hepiniz güzel haberler verirsiniz ben hamilelik haberlerini gördükçe nasıl mutlu oldum anlatamam
Tedaviniz hayırlı olsun sağlıkla dollenirler İnşallah yumurtaların benim drumda Remzi beyarkadaşlar bende bahçeci Fulya da tüp bebek tedavisi görüyorum remzi abali doktorum çok memnunum bugün yumurta toplama işlemi oldu. 13 yumurta toplanmış doktor gayet iyi dedi yarın kaç embriyo olduğunu haber vericek sizi takip ettim herkesi okumaya çalıştım.Herkes mücadele içinde kucağını doldurmak için ne kadar emek veriyorsunuz anlatınca Max bir sayfa da herşeyi anlatıyoruz ama ne çekiyoruz ancak kendimiz biliyoruz ne bileyim bazen kendimi gördükçe yanlız değilmişim diyorum. İnşallah hepiniz güzel haberler verirsiniz ben hamilelik haberlerini gördükçe nasıl mutlu oldum anlatamam
canım bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif aldım sonucumu. çok üzüldümSizi çok merak ettm yaa testin sonradan hayalet çizgiye dönmesi falan dahada heyecanlı bir bekleyiş olucak canım inşallah hayırlısıyla mutlu haber alırsın. birşeysorucam tranaferden sonra doktorunuz iğne önermişmiydi acaba size bana ilk transferden sonra tutunması için bir ipne vermişlerdi bu tarz iğnelerde b-hcg hormonu salgılandığından o testler etkileyebiliyormuş
benden böyle test istemediler. hatta yazın triodim 200 olmuştu apar topar mr röntgen çekmişlerdi.iyiyim şu an. ama doktorum benden bu testi istemedi .şu an yeni doktor arıycam transferimin 14.cü günü idrar testim negatif tutmadı.Kızlar tüp bebek doktoruma sordum kan pıhtılaşması için tahlil vermeme gerek var mı dedim mesaj atmş daha önceden düşük yaptınız mı die sordum bende hayır dedim gerek yok o zaman dedi tsh prolaktin anti tpo benim için yeterli demiş siz ne düşünüyorsunuz ayrıca anti tpo ne demek nerde vercem bu tahlili
Canım yine de kan testini yapıcaksın demi.hayırlısı olsun inşallah.benden böyle test istemediler. hatta yazın triodim 200 olmuştu apar topar mr röntgen çekmişlerdi.iyiyim şu an. ama doktorum benden bu testi istemedi .şu an yeni doktor arıycam transferimin 14.cü günü idrar testim negatif tutmadı.
Hayırlısı olsun canım ya inanki ne hissettğini çok iyi anlıyorum.Benzer durumu aralık ayında yaşadım teste ilk çıkmadı sonradan beliren çizgiye bir umut heves ettm ama teste 1 gün kala tekrar yaptığım testte hiç çıkmadı. Ertesi gün kandada hamile olmadığımı öğrendim yani zatenn hissediyor insan tutunmadığını bence. Ama bırakmak yok yola devam inşallah hayırlosıyla zamanı geldimi olucak sende bırakma canım sakın ola Yani imkanında varsa eğer denemeye değer bence o güzelliklerle yaşamak için..canım bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif aldım sonucumu. çok üzüldüm
Amin amin Amin canım yeter ki olsun imtihan işte geç olsun güç olmasın ne yapalımHepimizin gönlüne göre versin rabbim. Hayırlısıyla. Ilk bebegimi de cok aramıştım ama normal doğum yapabildim.kuxagima daha kordonu kesilemden verdi ya doktor o an herseyi unuttum. Dogumuna şahit olmak ayrı hele emzirmek. Dunyadaki herseyden herseyden daha guzel. Rabbim size se nasip etsin insllah
Evet aynen dediğiniz gibi doktor ayy çok fena heyecan yaptım canım hadi güzel haber bekliyorum sendenTedaviniz hayırlı olsun sağlıkla dollenirler İnşallah yumurtaların benim drumda Remzi bey
Ben transfer oldum bugün 7 günüm 31 Mart test günüm inşallah rabbim hayırlı ve sağlıklı evladlar nasip ediyordur
Dr bey çok bilgili ve mütevazi bir insandır .ttekrardan hayırlı olsun
Benim 12 yumurta toplandı 10 tanesi dolllendi 3 tanesi 3. Günde donduruldu gerisi 5. Gün için bekletildi ama dayanamadılar 5. GüneEvet aynen dediğiniz gibi doktor ayy çok fena heyecan yaptım canım hadi güzel haber bekliyorum sendenPeki senin kaç tanesi döllendi canım
Bank Anladım canım her safhası ayrı heyecanlı bekleyiş hemde stresli yani şuan 4.gün embriyosu transfer edildi demi inşallah sıkı sıkı tutunmuştür sana canım birşey hissediyor musun pekierken gebelik testim sonuc negatif yıkıldımEki Görüntüle 2129149
Yanlış arkadaşı alıntı yaptın canım bence tüp Bebek tedavisinde en zor kısmı bu beklemekBank Anladım canım her safhası ayrı heyecanlı bekleyiş hemde stresli yani şuan 4.gün embriyosu transfer edildi demi inşallah sıkı sıkı tutunmuştür sana canım birşey hissediyor musun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?