2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bülent Hoca dediyse hemen başlayalım diye vardır bildiği .

Cinsel ilişki ile alakalı herhangi bir yasak denmedi. Amh 0,14 FSH 11. 150 ml Fostimon 1 su 1 toz . Merional 2toz 1 su. Humatrope 1ml .

Kanamam devam edıyor doktor düşükde yapabılırsın dedı hamilesin dedı progestan iğne verdi .kendimi hanile olrak goremıyrm ki

Bende yarın yapicam kan testi m
ayyy ölücem korkudan stresden ya.test lafı geriyor ya.hayırlısıyla atlatırız bunlarıda
Siz kan testi için gün sayıyorsunuz ben de muayene için.yarın benimde dondurulmuş için ilk muayenem büyük bir ihtimal transfer günü de belli olur.bu ayın 16 sından beri estrofem hap ve climara bant kullanıyorum.12.gün muayene günüm oluyor bakalım hayırlısı hepimiz için.

Kizlar ignenin 5.gunu ilk ultrason kontrolum sagda 5 solda 4 yumurta var dedi menogon gonalf ve femeraya bide cetridem diye bi igne daha ekledi.yumurta sayısı artarmi sizce daha. Nasil bide sizce iyimi sayisi

Kanamam devam edıyor doktor düşükde yapabılırsın dedı hamilesin dedı progestan iğne verdi .kendimi hanile olrak goremıyrm ki
Canim bnde gebeligimin 6 haftasi flandi felaket bi kan bosalmisti bide elimin yarisi kadar parca dismustu bn dusurdum die gittim ama bebek icerdeyms eger saglikli bi bebekse hc bse olmuyomus ama eger sagliksizsa vucut atarms.bnmde her hafta kanamayla hastanede yattim ama cok sukur saglikli bi kizim oldu.olumsuz dusunme isllah sende alirsin kucagina

Kizlar ignenin 5.gunu ilk ultrason kontrolum sagda 5 solda 4 yumurta var dedi menogon gonalf ve femeraya bide cetridem diye bi igne daha ekledi.yumurta sayısı artarmi sizce daha. Nasil bide sizce iyimi sayisi
Ben de 5 gündür iğne kullanıyordum bugün kontrole gittim sağda 5 solda 1 yumurtam var. 10 mm olmuşlar. ilaç dozunu değiştirmedi. Ben merional diye tek iğne kullanıyorum, günde 225 doz. Çarşamba tekrar çağırdı. Yumurta sayısı artabilir diyorlar ama bilemiyorum. Doktor öyle bişey demedi bana.

Cnm senle ayni gun baslamisiz tedaviye sıkıntı ne sizde .bugun kan bakmadi carsamba kontrole cagirdi.ilk denemen mj

Cnm senle ayni gun baslamisiz tedaviye sıkıntı ne sizde .bugun kan bakmadi carsamba kontrole cagirdi.ilk denemen mj
Evet canım ilk denemem. Erkek kaynaklı bizde. Eşimin sperm sayısı düşük. Kan benden de almadı. Sanırım sadece yumurta takibi yapılacak bu aşamada. Sizin sıkıntı neydi?

Evet canım ilk denemem. Erkek kaynaklı bizde. Eşimin sperm sayısı düşük. Kan benden de almadı. Sanırım sadece yumurta takibi yapılacak bu aşamada. Sizin sıkıntı neydi?
Bizdeki sıkıntıyı bende pek anlamadim doğrusubasta sebepsiz dediler simdide rezervin düşük dediler amh 1.45

Bizdeki sıkıntıyı bende pek anlamadim doğrusubasta sebepsiz dediler simdide rezervin düşük dediler amh 1.45
yumurta rezerv düşüklüğüne göre gayet iyi sayıda yumurtanız olmuş maşallah. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.

Carsambadan sonra ne olacak acaba tekrar mi usg kontrolu yoksa yumurta toplamami bilmiyorum
yumurtalarımız 20 mm olana kadar kontrole gideceğiz bu şekilde usg ile bakacak. 20 mm civarında çatlatma iğnesi verecek. çatlatma iğnesinde sonra yumurta toplanacak. Bu süreç önümüzdeki haftayı bulur diye düşünüyorum.

Haklısın canım yaaa nasipten öte yol yok sonu güzel olsun öyle böyle bekliyoruz. Sen ne aşamadasın peki?
Ben beklemedeyim canım. İlk denemem negatif oldu. Doktorum bazı testler istedi.( kromozom ve kan pıhtılaşma testleri) sonuçlarına göre histeroskopi olacak sonrası da dondurulmuşlarımla transfer olacak inşallah

Amh 1,45 düşükmü dediler size 1 altı düşük diye biliyorum ben ama onda bile doğal yolla gebelik elde edenler var bunlar hep bir bahane aslında olacağı varsa oluyor herşekilde

Ben beklemedeyim canım. İlk denemem negatif oldu. Doktorum bazı testler istedi.( kromozom ve kan pıhtılaşma testleri) sonuçlarına göre histeroskopi olacak sonrası da dondurulmuşlarımla transfer olacak inşallah
İnşallah temiz çıkar tesstlern ya benimde bu 2. Olacak bundada tutmazsa isteyecekler sanırım daha neler görcez acaba . Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.

yumurta rezerv düşüklüğüne göre gayet iyi sayıda yumurtanız olmuş maşallah. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.
Yanlış bilmiyor isem amh yumurta sayısı ile alakalı değil kalan yumurta rezerviyle ilgili . Tüp bebek sürecinde vurulduğumuz iğneler normalde kaç tane yumurtluyor isek onları olgun hale getiriyormuş.yani bir arkadaşım böyle söylemişti onunda doktoru söylemiş . Benim 3,46 amh doktor yaşına göre çok iyi demişti ama 7 tane yumurtam oluşmuştu sadece:)

İnşallah temiz çıkar tesstlern ya benimde bu 2. Olacak bundada tutmazsa isteyecekler sanırım daha neler görcez acaba . Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.
İnşallah canım, bizim seninle aynı döneme denk gelebilir transferlerimiz sen de bekliyorsun, benim de aşağı yukarı 7 haftayı bulacak transfer yapılması. Hayırlısı olsun ikimiz içinde

İnşallah canım, bizim seninle aynı döneme denk gelebilir transferlerimiz sen de bekliyorsun, benim de aşağı yukarı 7 haftayı bulacak transfer yapılması. Hayırlısı olsun ikimiz içinde
Amiiiin canım yaaa inşallah bu sefer o heyecanı yaşamak bizede kısmet olur Allah büyüktür herşeyin bi zamanı var inşallah zamanı gelmiştir yaa düşüncesi bile kalbimi yerinden çıkartıyor resmen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…