- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #10.941
Bülent Hoca dediyse hemen başlayalım diye vardır bildiğiMerhabalar, istanbul yaş 26 acibadem maslakta bugun basladim tedaviye gorusmeye diye gitmistik halbuki ama adet gunume denk geldi muayenede yumurtalari begenince hemen baslatti anlayamadimm:) ben 3 aylik evliyim henuz ama eşimde azospermi sorunu var gec kalmadan tedavi denemek istedik. Kucuk bi opr ile dokulardan sperm uretilebilmesine yuzde 70 sans verdi doktorumuz. Kismet insallah ama ilk denemede hamile kalcakmisim gibi hissetmeye basladim, sanirim ilk basta herkes boyle bi dusunceye kapiliyordur:) heycanliyimm rabbim herkese gonlundekini ve hayirlisini versin.
Yalniz anlayamadigim birsey var bi kac tahlil yazdilar bize yaptirmamiz icin hormon testleri seker hbsag gbi seyler ama tahlilleri yapmadan daha 3 gunluk igneye baslatti yumurta toplama islemine kadar yaptirirsiniz tahlilleride dediler tahlilleri ilk asamada yapmak gerekir diye dusunmustum garip geldi biraz
Cinsel ilişki ile alakalı herhangi bir yasak denmedi. Amh 0,14 FSH 11. 150 ml Fostimon 1 su 1 toz . Merional 2toz 1 su. Humatrope 1ml .Kizlar bende tüp bebek tedavisine basladim amh niz fsh niz kacti acaba.bide gonalf 300 menogon 2 toz 1 su bide 10 tablet femera verdi dr kontrole gidincede baska bi igne daha.siz hangi ilaclari kullaniyorsunuz.cinsel iliski yasakmi igne tedavisi olurken yoksa gerekli biseymi bilgisi olan varsa anlatsin lutfen.kayseri arzu hanima giden varmi
Kanamam devam edıyor doktor düşükde yapabılırsın dedı hamilesin dedı progestan iğne verdi .kendimi hanile olrak goremıyrm kiCanim insallh sorun olmaz. Guzel dvam eder. Korkma sakin ama benmde 12. Gun 20 idi sonrs 50 bisey 81 derken zoraki artıyordu. Ultrasona gidemeden kmyasal oldu.sagliksizsa dengesiz ilerleyebiliyr. Üzülme. Inss durur kanaman devam ederse kotu
Ne durumdasin suan
Allah yardımcın olsun inşallah hayırlısı ile devam etsin hamileliğin.Kanamam devam edıyor doktor düşükde yapabılırsın dedı hamilesin dedı progestan iğne verdi .kendimi hanile olrak goremıyrm ki
Bende yarın yapicam kan testi m
Siz kan testi için gün sayıyorsunuz ben de muayene için.yarın benimde dondurulmuş için ilk muayenem büyük bir ihtimal transfer günü de belli olur.bu ayın 16 sından beri estrofem hap ve climara bant kullanıyorum.12.gün muayene günüm oluyor bakalım hayırlısı hepimiz için.ayyy ölücem korkudan stresden ya.test lafı geriyor ya.hayırlısıyla atlatırız bunlarıda
Canim bnde gebeligimin 6 haftasi flandi felaket bi kan bosalmisti bide elimin yarisi kadar parca dismustu bn dusurdum die gittim ama bebek icerdeyms eger saglikli bi bebekse hc bse olmuyomus ama eger sagliksizsa vucut atarms.bnmde her hafta kanamayla hastanede yattim ama cok sukur saglikli bi kizim oldu.olumsuz dusunme isllah sende alirsin kucaginaKanamam devam edıyor doktor düşükde yapabılırsın dedı hamilesin dedı progestan iğne verdi .kendimi hanile olrak goremıyrm ki
Ben de 5 gündür iğne kullanıyordum bugün kontrole gittim sağda 5 solda 1 yumurtam var. 10 mm olmuşlar. ilaç dozunu değiştirmedi. Ben merional diye tek iğne kullanıyorum, günde 225 doz. Çarşamba tekrar çağırdı. Yumurta sayısı artabilir diyorlar ama bilemiyorum. Doktor öyle bişey demedi bana.Kizlar ignenin 5.gunu ilk ultrason kontrolum sagda 5 solda 4 yumurta var dedi menogon gonalf ve femeraya bide cetridem diye bi igne daha ekledi.yumurta sayısı artarmi sizce daha. Nasil bide sizce iyimi sayisi
Cnm senle ayni gun baslamisiz tedaviye sıkıntı ne sizde .bugun kan bakmadi carsamba kontrole cagirdi.ilk denemen mjBen de 5 gündür iğne kullanıyordum bugün kontrole gittim sağda 5 solda 1 yumurtam var. 10 mm olmuşlar. ilaç dozunu değiştirmedi. Ben merional diye tek iğne kullanıyorum, günde 225 doz. Çarşamba tekrar çağırdı. Yumurta sayısı artabilir diyorlar ama bilemiyorum. Doktor öyle bişey demedi bana.
Evet canım ilk denemem. Erkek kaynaklı bizde. Eşimin sperm sayısı düşük. Kan benden de almadı. Sanırım sadece yumurta takibi yapılacak bu aşamada. Sizin sıkıntı neydi?Cnm senle ayni gun baslamisiz tedaviye sıkıntı ne sizde .bugun kan bakmadi carsamba kontrole cagirdi.ilk denemen mj
Bizdeki sıkıntıyı bende pek anlamadim doğrusuEvet canım ilk denemem. Erkek kaynaklı bizde. Eşimin sperm sayısı düşük. Kan benden de almadı. Sanırım sadece yumurta takibi yapılacak bu aşamada. Sizin sıkıntı neydi?
Carsambadan sonra ne olacak acaba tekrar mi usg kontrolu yoksa yumurta toplamami bilmiyorumBizdeki sıkıntıyı bende pek anlamadim doğrusubasta sebepsiz dediler simdide rezervin düşük dediler amh 1.45
yumurta rezerv düşüklüğüne göre gayet iyi sayıda yumurtanız olmuş maşallah. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.Bizdeki sıkıntıyı bende pek anlamadim doğrusubasta sebepsiz dediler simdide rezervin düşük dediler amh 1.45
yumurtalarımız 20 mm olana kadar kontrole gideceğiz bu şekilde usg ile bakacak. 20 mm civarında çatlatma iğnesi verecek. çatlatma iğnesinde sonra yumurta toplanacak. Bu süreç önümüzdeki haftayı bulur diye düşünüyorum.Carsambadan sonra ne olacak acaba tekrar mi usg kontrolu yoksa yumurta toplamami bilmiyorum
Ben beklemedeyim canım. İlk denemem negatif oldu. Doktorum bazı testler istedi.( kromozom ve kan pıhtılaşma testleri) sonuçlarına göre histeroskopi olacak sonrası da dondurulmuşlarımla transfer olacak inşallahHaklısın canım yaaa nasipten öte yol yok sonu güzel olsun öyle böyle bekliyoruz. Sen ne aşamadasın peki?
Amh 1,45 düşükmü dediler size 1 altı düşük diye biliyorum ben ama onda bile doğal yolla gebelik elde edenler var bunlar hep bir bahane aslında olacağı varsa oluyor herşekildeBizdeki sıkıntıyı bende pek anlamadim doğrusubasta sebepsiz dediler simdide rezervin düşük dediler amh 1.45
İnşallah temiz çıkar tesstlern ya benimde bu 2. Olacak bundada tutmazsa isteyecekler sanırım daha neler görcez acaba . Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.Ben beklemedeyim canım. İlk denemem negatif oldu. Doktorum bazı testler istedi.( kromozom ve kan pıhtılaşma testleri) sonuçlarına göre histeroskopi olacak sonrası da dondurulmuşlarımla transfer olacak inşallah
Yanlış bilmiyor isem amh yumurta sayısı ile alakalı değil kalan yumurta rezerviyle ilgili . Tüp bebek sürecinde vurulduğumuz iğneler normalde kaç tane yumurtluyor isek onları olgun hale getiriyormuş.yani bir arkadaşım böyle söylemişti onunda doktoru söylemiş . Benim 3,46 amh doktor yaşına göre çok iyi demişti ama 7 tane yumurtam oluşmuştu sadece:)yumurta rezerv düşüklüğüne göre gayet iyi sayıda yumurtanız olmuş maşallah. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.
İnşallah canım, bizim seninle aynı döneme denk gelebilir transferlerimizİnşallah temiz çıkar tesstlern ya benimde bu 2. Olacak bundada tutmazsa isteyecekler sanırım daha neler görcez acaba . Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.
Amiiiin canım yaaa inşallah bu sefer o heyecanı yaşamak bizede kısmet olur Allah büyüktür herşeyin bi zamanı var inşallah zamanı gelmiştir yaa düşüncesi bile kalbimi yerinden çıkartıyor resmen:)İnşallah canım, bizim seninle aynı döneme denk gelebilir transferlerimizsen de bekliyorsun, benim de aşağı yukarı 7 haftayı bulacak transfer yapılması. Hayırlısı olsun ikimiz içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?