2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kızlar transferden sonra illa progesteron iğnesi olmak şart mi jel ya da hap kullanan var mi aranizda

Dışardayım arkadaşlar. florya dayım. eşimin arkadaşının oğlunun doğum günü..kahvaltılı. 2 yaşında. maşallah. etrafda o kadar sevimli çocuklar. bıcır bıcırlar. hepsini hüzünle izliyorum. bu arada ben tüp bebeğin eşimin patronu ve 2 arkadaşı biliyor sanıyordum. masada oturan arkadaşı ve eşide biliyor. eşi tüp bebeği sorunca belli etmedim ama çok şaşırdım

Millete neyse hayret bisi

Nereden öğrenmiş. Bende kimseye söylemedim .insanlarin sacma sapan sorularundan kurtulmak icin. Bazularunun hic ayarı yok

Baska ne yememeliyiz ne yazıyor. Portakal varmı mesela

Merhaba kızlar transferimin 9.günü kan tahlilim 21 çıktı.
Bugün idrar yaptım 10.gün çift çizgi çıktı az önce kahverengi lekeler geldi cok korkuyrm
3.gün embriyosu

Eklentiler

• IMG_6837.JPG
    31,7 KB · Görüntüleme: 101
Merhaba kızlar transferimin 9.günü kan tahlilim 21 çıktı.
Bugün idrar yaptım 10.gün çift çizgi çıktı az önce kahverengi lekeler geldi cok korkuyrm
3.gün embriyosu
Yeni yerleşiyor olabilir. Igne vurulmuyorsan eger doktoruna danış düşük önleyici bir iğne verir. Önemli olan ikiye katlanmasi. Hayirlisi olsun arkadasim

Daha once sperm testi yaptirdigimiz icin istemedi sadece ultrsonla bi kac kan tahlili istedi. Ama bi ilac filan vermedi, daha once vitamin tarzi bi kac ilac kullanmisti eşim doktor direk aldi tedaviye bilemedim bende cok ani oldu zaten sadece gorusmeye diye gtmistik:) mikro tese islemi yapilcak esime yumurta toplandigi zaman. Sizedemi onu onerdi? Hangi asamadasiniz? Guzel sonuclar versin rabbim

Yeni yerleşiyor olabilir. Igne vurulmuyorsan eger doktoruna danış düşük önleyici bir iğne verir. Önemli olan ikiye katlanmasi. Hayirlisi olsun arkadasim
İnşallahh canım yerleşmedir
Ben progestan fitil kullanıyorum doktora sordum devam et dedı ilaca baska bısey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…