- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #10.741
inşallah emeklerimizin karşılığını alırız canımBenim de 27 si test günüm. Jel pembemsi gelebilir sorun yok onda bende de oluyor
Ben de beklemedeyim canm napim.9. Günüm ama idarr testleri pozitif. Bugun baktim baya eşitlenmis kirmzlar :) bakalim kalp atışini nasil belicem bilmemInsallah tatlim sen ne alemdesin
Belirti arama canm. Ilaclardan oluyor. Istersen idrar testi uap evde blki çıkar. Buarada bnim de 9. Günüm benim idrarda çıktı :)Merhaba arkadaşlar benimde salı günü test günüm 2 tane 5.gün embriyo su ile bugün 9. Günüm yüzümde sivilcelerim cıktı adet öncesi gibi sizce tutmadı mı hamile arkadaşlar sizdede çıkmış mıydı
çok güzel bir duygu maşallah Rabbim bizede nasip etsin bu mutluluğuBen de beklemedeyim canm napim.9. Günüm ama idarr testleri pozitif. Bugun baktim baya eşitlenmis kirmzlar :) bakalim kalp atışini nasil belicem bilmem
Aminn inşAllahçok güzel bir duygu maşallah Rabbim bizede nasip etsin bu mutluluğu
Elimde değil sürekli aklımda çıkmıyoBelirti arama canm. Ilaclardan oluyor. Istersen idrar testi uap evde blki çıkar. Buarada bnim de 9. Günüm benim idrarda çıktı :)
kötü değil canım gelmemesi. ananas bende çok tükettim. havuç suyu özellikle çok içtim. portakal suyu filan. ben tektim yemek yapamadım fazla. nohut kuru fasulye tükettim arada balık.kısmet artıkBende yedim ananas Rabbim korktugumuza ugratmasın sitede hiç negatif görmemem(maşAllah) bana inanılmaz moral oluyor benden pembemsi bir şeyler gelmiyor iyi mi kötü mü bilmiyırmm
çıkmaz canım malesef . tuttumu tutmadımı. sürekli belirti arama. siteleri araştırma. engel olamıyoruz malesefElimde değil sürekli aklımda çıkmıyo
Ben kayınvaildemdeyim kadın yeni gelin gibi etrafımda FIR dönüyö Allah razı olsun elinden gelse tuvalete bile benim yerime o gidecekkötü değil canım gelmemesi. ananas bende çok tükettim. havuç suyu özellikle çok içtim. portakal suyu filan. ben tektim yemek yapamadım dıfazla. nohut kuru fasulye tükettim arada balık.
Eençıkmaz canım malesef . tuttumu tutmadımı. sürekli belirti arama. siteleri araştırma. engel olamıyoruz malesef
Anliyorum senii canm. Adet olmazsin. Tutmadiysa bile ilaclari birakinca olursun. Ins tutmuştur hayirliyla. Yarin ilk idrarlar normal idrar testi yapsana metak ettim :)rahatladım. adetmi oluyorum yada embriyomu tutunmadı her türlü şeyi düşünüyorsun.
Insllah kuzum. Senin kaçınci denemençok güzel bir duygu maşallah Rabbim bizede nasip etsin bu mutluluğu
Sen de haklısın canmElimde değil sürekli aklımda çıkmıyo
inşallah emeklerimizin karşılığını alırızBen kayınvaildemdeyim kadın yeni gelin gibi etrafımda FIR dönüyö Allah razı olsun elinden gelse tuvalete bile benim yerime o gidecekkocam yanımda bile yatmıyo bebeğe zarar veririm diye güler misin ağlar mısın
korkuyorum. salı test günüm. yapimmi cidden. normal testle çıkarmıki.Anliyorum senii canm. Adet olmazsin. Tutmadiysa bile ilaclari birakinca olursun. Ins tutmuştur hayirliyla. Yarin ilk idrarlar normal idrar testi yapsana metak ettim :)
aynı anda dua etmişiz canım ezan vaktiTuttu tutmadı düşüncesi hepinizde var ezan okunuyor rabbim hayırlı sağlıkli evladlar nasip etsin inşallah
ilk denemem. 43 yaşındayım. tek yumurtam oldu bu ay. altın yumurta adını taktım ona benInsllah kuzum. Senin kaçınci denemen
Cokkk sewindim canm hayrli olsun.Sen de haklısın canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?