2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bende yedim ananas Rabbim korktugumuza ugratmasın sitede hiç negatif görmemem(maşAllah) bana inanılmaz moral oluyor benden pembemsi bir şeyler gelmiyor iyi mi kötü mü bilmiyırmm

Belirti arama canm. Ilaclardan oluyor. Istersen idrar testi uap evde blki çıkar. Buarada bnim de 9. Günüm benim idrarda çıktı :)

Bende yedim ananas Rabbim korktugumuza ugratmasın sitede hiç negatif görmemem(maşAllah) bana inanılmaz moral oluyor benden pembemsi bir şeyler gelmiyor iyi mi kötü mü bilmiyırmm
kötü değil canım gelmemesi. ananas bende çok tükettim. havuç suyu özellikle çok içtim. portakal suyu filan. ben tektim yemek yapamadım fazla. nohut kuru fasulye tükettim arada balık.kısmet artık

kötü değil canım gelmemesi. ananas bende çok tükettim. havuç suyu özellikle çok içtim. portakal suyu filan. ben tektim yemek yapamadım dıfazla. nohut kuru fasulye tükettim arada balık.
Ben kayınvaildemdeyim kadın yeni gelin gibi etrafımda FIR dönüyö Allah razı olsun elinden gelse tuvalete bile benim yerime o gidecekkocam yanımda bile yatmıyo bebeğe zarar veririm diyegüler misin ağlar mısın

i
Ben kayınvaildemdeyim kadın yeni gelin gibi etrafımda FIR dönüyö Allah razı olsun elinden gelse tuvalete bile benim yerime o gidecekkocam yanımda bile yatmıyo bebeğe zarar veririm diyegüler misin ağlar mısın
inşallah emeklerimizin karşılığını alırızezan okunuyor canım . rabbim kabul etsin dualarimizi çok güldüm ya. güldürdün beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…