- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #10.761
Laboratuar'i nasil?
Amin canım testlerin sonundada böyle güleriz inşallahi
inşallah emeklerimizin karşılığını alırızezan okunuyor canım . rabbim kabul etsin dualarimizi çok güldüm ya. güldürdün beni
Hayalet cikar belkikorkuyorum. salı test günüm. yapimmi cidden. normal testle çıkarmıki.
Olumlu hissediyirdum hep ama tabi emin olamiyrsun kiCokkk sewindim canm hayrli olsun..tutuncagini hisstmismiydin :)
tamam canım yapim o zamanHayalet cikar belki
Cnm problem neydi 2 seferde tutmamış hangi yöntem uygulanmıştıİnşallah cnm diğer tedavimde 3. Gün oldu hep inşallah 5.güne gider bu sefer. 3. Denemem bu
Çok teşekkür ederim çok . Umarim dediğin gibi yapabilirim
Sebepsiz bi problem görünmedi diğer denemelerde mikroenjeksiyon uygulandı tutmadı, şimdi mikrocip imsi uygulanacak ve eğer yumurta sıvısı uygunsa co cultur yapılacak pazartesi haber verilecek ve 5. Güne beklenecekCnm problem neydi 2 seferde tutmamış hangi yöntem uygulanmıştı
Benimde salı günü test günün eşim normal gebelik testi akmış ikinci çizgi bayağ belli çıktı çok şükür(dört yıldır ilk defa) deli gibi olduk inanamıyoruz hala yarın gidip kan vericezHayalet cikar belki
Sizde kaan aydosa gidiodunuz deil mi inşallah bu sefer bebişine kavuşursun bizdede dna hasarı vardı düzeldi nisanda geçcez tüp bebege nerede yaptırıyorsunuzSebepsiz bi problem görünmedi diğer denemelerde mikroenjeksiyon uygulandı tutmadı, şimdi mikrocip imsi uygulanacak ve eğer yumurta sıvısı uygunsa co cultur yapılacak pazartesi haber verilecek ve 5. Güne beklenecek
Evet temmuzda gitmiştik dna 7 çıktı bizde normal dedi,şimdi gürgan clinikte tedavi görüyoruzSizde kaan aydosa gidiodunuz deil mi inşallah bu sefer bebişine kavuşursun bizdede dna hasarı vardı düzeldi nisanda geçcez tüp bebege nerede yaptırıyorsunuz
maşallah canım maşallah darısı başımıza . çok sevindim canım. Kralice7 ye söz verdim. yarın sabah ilk idrarla bende yapıcam. ama çok korkuyorum.Benimde salı günü test günün eşim normal gebelik testi akmış ikinci çizgi bayağ belli çıktı çok şükür(dört yıldır ilk defa) deli gibi olduk inanamıyoruz hala yarın gidip kan vericez
Yaa cok guzel katlanarak artar degerleriniz isllahhBenimde salı günü test günün eşim normal gebelik testi akmış ikinci çizgi bayağ belli çıktı çok şükür(dört yıldır ilk defa) deli gibi olduk inanamıyoruz hala yarın gidip kan vericez
Masslah canmBenimde salı günü test günün eşim normal gebelik testi akmış ikinci çizgi bayağ belli çıktı çok şükür(dört yıldır ilk defa) deli gibi olduk inanamıyoruz hala yarın gidip kan vericez
Inşallah canm guzel haberler verirsin bizeemaşallah canım maşallah darısı başımıza . çok sevindim canım. Kralice7 ye söz verdim. yarın sabah ilk idrarla bende yapıcam. ama çok korkuyorum.
Tedavin hayırlı olsun cnm çok sevindim inşallah sağlıkla kucagına alırsınBenimde salı günü test günün eşim normal gebelik testi akmış ikinci çizgi bayağ belli çıktı çok şükür(dört yıldır ilk defa) deli gibi olduk inanamıyoruz hala yarın gidip kan vericez
Bende çok korktum ama çıktı kan verene kadar inanmıycam ama korkma inşallah olumlu düşün olumlu olsun bizi bizden başka kimse anlamazmaşallah canım maşallah darısı başımıza . çok sevindim canım. Kralice7 ye söz verdim. yarın sabah ilk idrarla bende yapıcam. ama çok korkuyorum.
Valla canım bana hastanenin verdiği kâğıtta ananas tüketilmemesi gereken gıdaların arasındaydı ben o yüzden hiç yemedim sonuç pozitif paylaşmak istedim Allah nasip ederse olur ama sizinlede paylaşmak istedimben ananas tükettim. sitedede negatif yazan hiç görmedim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?