- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #10.721
Hangi merkezi kullandin tatlim hangi sehir. Ben ankara bahceciyi dusunuyorum ya hayirlisi. Nereye gidecegimi tam bilmesemde mutlaka gidecegimi biliyorum. Degisim sart
Idrarda cikabilir.bn ilk kizimda tek 2.gunembriyosu koymslardi 9.gun cikmisti idrardaMerhaba arkadaşlar benimde salı günü test günüm 2 tane 5.gün embriyo su ile bugün 9. Günüm yüzümde sivilcelerim cıktı adet öncesi gibi sizce tutmadı mı hamile arkadaşlar sizdede çıkmış mıydı
Merhaba arkadaşlar benimde salı günü test günüm 2 tane 5.gün embriyo su ile bugün 9. Günüm yüzümde sivilcelerim cıktı adet öncesi gibi sizce tutmadı mı hamile arkadaşlar sizdede çıkmış mıydı[/QUOTE
canım sen 5.ci gün embriyosu yaptıysan transferini idrarda çıkar. ama şu erken gebelik testlerinden al. 14 tl. yada bekle sabredersen. salıya ne kaldıki. bende salı günü yapıcam
bende çıkmadı canım. negatif di. erken gebelik testimi almıştın normal olandanmıIdrarda cikabilir.bn ilk kizimda tek 2.gunembriyosu koymslardi 9.gun cikmisti idrarda
inşallah canım olumlu sonuç alırız hepimizCanm bnmde cok sıkışmıstım dayanamiyodu transferden 15 dk sonra surguye tlyaptm yarim saat sonrada lavaboya gittim.bi sorun olmicagini soylediler.bnmde 31 mart test gunum
Erken gosteren testlerde yapmstim cnm isllh sende guzel habetler alirsinbende çıkmadı canım. negatif di. erken gebelik testimi almıştın normal olandanmı
ya ne safım gittim normal olandan aldım test. eczacı kız dediği haldeErken gosteren testlerde yapmstim cnm isllh sende guzel habetler alirsin
Hemen bi bakayim o haldeİstinye üniversitesi liv hospital da yaptırdım cnm. Ama buranın tüp bebek merkezi nin başında Timur Gürgan hoca vardı zaten. Timur hoca nın orda kendi hastanesi var Gürgan klinik. Orayı araştır istersen.
Laboratuar'i nasil?İstinye üniversitesi liv hospital da yaptırdım cnm. Ama buranın tüp bebek merkezi nin başında Timur Gürgan hoca vardı zaten. Timur hoca nın orda kendi hastanesi var Gürgan klinik. Orayı araştır istersen.
bende canım bendeTest yapmaya korkuyorum yine negatif görmekten
ben ananas tükettim. sitedede negatif yazan hiç görmedim canımArkadaşlar transferden sonra yenmeyecek gıdalar diye bir liste verdiler hastaneden orada ananas da yazıyor ama ben sitede görüyorum transferden sonra herkes ananas yeyin diyor
bende yedimArkadaşlar transferden sonra yenmeyecek gıdalar diye bir liste verdiler hastaneden orada ananas da yazıyor ama ben sitede görüyorum transferden sonra herkes ananas yeyin diyor
Içeride biriken tortu gelmiştir o bende de oluyor. Geldigini hissediyorum resmenarkadaşlar bugün transferin 11.ci günü.bugün sıkı bir yürüyüş yaptım. yürürken tekrar pembemsi geldi crinone jel. AVM nin WC sine girdim. bayağı bir parçaydı. hissettim geldiğini.bugün 2.ci oldu bu.
Bende de oluyor gayet normal.. ama o biraz da jeli koyup yurumeyince oluyor fark ettigim kadariyla.. emilim olmuyor ..yurudugun zaman yeterli gelsede az geliyorarkadaşlar bugün transferin 11.ci günü.bugün sıkı bir yürüyüş yaptım. yürürken tekrar pembemsi geldi crinone jel. AVM nin WC sine girdim. bayağı bir parçaydı. hissettim geldiğini.bugün 2.ci oldu bu.
Benim de 27 si test günüm. Jel pembemsi gelebilir sorun yok onda bende de oluyorben fenaydım ya. artık doktorum gelsin dedim dayanamıyorum dedim. ama tranfer esnasında rahattım. kasılmadım gerilmedim. işlem bitince tekrar başladı sıkışıklık. beni hareket ettirmeden sedyeye aldılar odama çıkardılar. son hastaydın bugün. sedyede kal dinlen hareket ettirmeyelim seni diyip yatağımın kenarına götürdüler beni. yattığım yerden sürgüyle giderdim ihtiyacımı. 2 saate kadar dinlendim. transferimin 11.ci günü bugün. kullandığım crinone jel pembe renkli geldi geri öğlen gibi. kan yoktu ama. test günüm salı 27 si.inşallah pozitif dir
20 dakika yürüyorum sürdükten sonra. az demekki. bugün evet dışarı çıkınca oldu. iyi geldi resmenBende de oluyor gayet normal.. ama o biraz da jeli koyup yurumeyince oluyor fark ettigim kadariyla.. emilim olmuyor ..yurudugun zaman yeterli gelsede az geliyor
rahatladım. adetmi oluyorum yada embriyomu tutunmadı her türlü şeyi düşünüyorsun.Benim de 27 si test günüm. Jel pembemsi gelebilir sorun yok onda bende de oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?