- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #10.681
Bende öyle idim 4 bardak içtim çok güzel dendiKatılıyorum bende öyle çok sıkışık değildim..düsun transfer oldum 1 saat sonra giitim wc ye..Ultrasonda bakinca zaten sıkışıklığim icin süper demişti..
O zaman tutcak senin deBende öyle idim 4 bardak içtim çok güzel dendi
Bir saat sonra wcye gittim
Valla senin 4 oldu yineİyi hiccc geçmiyor senin nasıl geçiyor
Arada tesbih çekiyorum iyi geliyor
İnşallah güzel arkadaşim inan zaman geçmiyorO zaman tutcak senin deöyle doğdu icime
Sanmıyorum korkuyorum negatif görmekten senyapacakmisinValla senin 4 oldu yine2 de takilip kaldim sanki. Geçmiyor saat zamann idrar testi yapican mi?
Canım benim doktorum hiç tekrarla falanda dememuşti..ilk testimi günumden önce yapmıstım 2. Testi zaten test gunumdu direk 20 gun sonra gel dedi..Ben 4 gun sonra igne olmaya diye gidince test yaptırayım dedim..Yani o doktorundan doktoruna degisiyor..sen istiyorsan yine yaptır canım..hayırlı olsun gebeligin
İnşallah cnm diğer tedavimde 3. Gün oldu hep inşallah 5.güne gider bu sefer. 3. Denemem buBenımde 11 dı Dr.um bana 10 dan üstü yumurta toplayınca hamilelik oranını yüksek buluyoruz demişti sağlıkla 5.güne gider inşallah canım
Valla o konuda yapılacak hiç bisey yok 6 gün evdeydim ama yok gecmiyordu, ne diziler ne filmler, sonra zaten işe başladım neyseki o hafta daha kolay geçmişti..İnşallah güzel arkadaşim inan zaman geçmiyor
Rabbim bu kez nasip eder inşallah canım 3.gunu transferi okulda tutan çok ıcını karartma 2 bardak havuç suyu 1 dilim ananas kabak çekirdeği yeİnşallah cnm diğer tedavimde 3. Gün oldu hep inşallah 5.güne gider bu sefer. 3. Denemem bu
Sanmıyorum korkuyorum negatif görmekten senyapacakmisin
Çarşamba günü yaparim diye düşünüyorum. Haftaya bu gun kan vericem
Tavsiye için teşekkür ederim yürüyorum inşallah kalp atışını da duyacaksin canım pazartesiValla o konuda yapılacak hiç bisey yok 6 gün evdeydim ama yok gecmiyordu, ne diziler ne filmler, sonra zaten işe başladım neyseki o hafta daha kolay geçmişti..
Ama cok manyak bir psikoloji test yapmak bile istemiyorsun kesin negatif alacagım diye korkuyorsun..Öyle korkuların varsa cok normal yani..Bol bol yürü ve göbüşünü okşa..Şu kalp sesini duyana kadar ben hala inanmayacağim..Ama şu sureci huzurlu geçir tek tavsiyem
Kasık ağrısı oluyo bana.sende durumlar nasılValla senin 4 oldu yine2 de takilip kaldim sanki. Geçmiyor saat zamann idrar testi yapican mi?
Ayy hadi inşallahBenimde cumartesi kan testi günüm insallah gelecek hafta bu gün kutlama yaparız
Canim sol kasikta oluyor sirt üstü yattığımda özellikle. Nasil geçiyor?Kasık ağrısı oluyo bana.sende durumlar nasıl
Kaçıncı gundesin transfer deKasık ağrısı oluyo bana.sende durumlar nasıl
Benim doktorum artış iyiyse 2 test yeterli diyor.senin ki de guzel istersen yaptir ama bence gerek yok.inslah kalp sesinu de duy ozman sevinelim :)Canım benim de öyleydi dokuz tanesi dollendi. İyi duruyor inşallah dollenirler hayırlısıyla.
Kızlar ben de testini yeniledim Perşembe akşam 177 yed şimdi 366 çıktı on gün sonraya randevu verdi doktor kese için galiba ama bundan sonra tekrar test yapmali mıyım acaba artık sevinebilir miyim ya
Test yapcak misin.O.meraklar hiç bitmeyecek bende transfer oldum 4. Gün tuttumu tutmadimi onu merak ediyorum
Aynı gün transfer olduk.Kaçıncı gundesin transfer de
Benimde sağda oluyor.iyi gidiyo şimdilik canımCanim sol kasikta oluyor sirt üstü yattığımda özellikle. Nasil geçiyor?
Evet akasya ile aynı gün olduk bizzKaçıncı gundesin transfer de
Ne güzel benim 4. Günüm benimde sırt üstü yatınca kasıkta kasılma oluyorEvet akasya ile aynı gün olduk bizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?