- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #10.641
acıbadem maslakta bulent tırasta. bu kadnlar klubu dıe yabancı sıtelerde var ordada konusuyorum bazı arkadaslarla bb ıle de hamıle kalan o kadar cok kı Allah verınce oluo ıste sankı bız anamızn karnında hangı kalıteydık dımeBenimki biraz sıkıntılı idi canim kimyasal. Seninki en fazla 10 güne başlar en fazla. Dondurulacak kalite ise donduruyorlar. Nerde tedavi oluyorsun
Rabbim ol desin olur 2b olup tutan doğum yapanlari duydumacıbadem maslakta bulent tırasta. bu kadnlar klubu dıe yabancı sıtelerde var ordada konusuyorum bazı arkadaslarla bb ıle de hamıle kalan o kadar cok kı Allah verınce oluo ıste sankı bız anamızn karnında hangı kalıteydık dımebunlar sadece stres . ama eldn gelmıo ıste
Amin insallah rabbim hepimize nasip etsin..Maşallah maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Vallahi arada migdem bulanıo ama migde boş olunca sadece ama kusma yok.. öğle uykusu kesin uyuyorum dayanamıyorum akşama kadar bide göğüslerim fena sisdi 9 ay sonra ne olacaklar tahmin edemiyorumMaşallah maşallah..Darısı bize inşallahhh..canım ne durumdasın var mı bulantı kusma vs..
Sen nasilsin varmı yan etkilerMaşallah maşallah..Darısı bize inşallahhh..canım ne durumdasın var mı bulantı kusma vs..
Canm 4. Gun donduruldu 5. Gun embriyosu 5ab 5bb anirim yalan olamsin ama 5aa degildi. 2 tane verildi. Gecmis mesajlarda fotosunu atmistim testin dün attm bakabilirsinKacinci gun embriyosuydu sizinki erkn cikmis baya superkac embryo transfer edildi.tebrik ederimmm
Sadece 4. Gün akşam yaptim. Hayalet çıkınca devamini sabah ilk idrarda yaptım. Sabah yaparsanz daha kesin olurtesti sabah ilk idrar ilemi yapıyorsunuz acaba
Canim transfer sonrasi neler yaptin? Surekli yattin mi? Biraz bahseder misin?Ca
Canm 4. Gun donduruldu 5. Gun embriyosu 5ab 5bb anirim yalan olamsin ama 5aa degildi. 2 tane verildi. Gecmis mesajlarda fotosunu atmistim testin dün attm bakabilirsin
Transfer sabah 10.45 gibi oldu. Sonra odama alindim. 35 dk sonra lavaboya gitmek icin kalktım. Bize düşer gibi geliyor ama artk o derinlerde cok zor inmesi. Sonra Yine dönüp uzandım. 1 saat kadar sonra yarim saatlik arabayla eve döndüm. Ilk gun sadece uzanmaya çalıştım gerinmedim. Karnımı kasmadim. Ilk 2 gun belim cok agridi ama neden sebep bilmiyorum. Sonra hafifledi. 4 gun evde rahat geçirdim bazen ayakta bazen yürüyerek. Ilk gun dışında cok dinlenmedim yani hayatima devam ettim. Eskisi gibi. Zaten 29 aylik kizim var o da oyun istiyor . Annem yardimci oldu ilk gunlerde. Sonra tam gaz işime döndüm. 5. Gün basladim. Zaten anasinifu ogretmeniyim surekli oturmak imkansiz.eskisi gibi kosmadan sadece dikkat ederek geçiriyorum zamanimu. Bende aralimta kimyasal yaşadım. Tutsa bile agir kaldirmamk lazım hep dikkat yni ama hyataanda kopmadan. Dun bugun ben biraz hareketli gecirdm sadece ıns sorun olmaz ama bu dfa oldu gibi hissediyorm. 4. Gunden gordugum icin. Yine de naip diyelm hayirlisi hepimiz icin. Rabbim yardimcimiz olsun.Canim transfer sonrasi neler yaptin? Surekli yattin mi? Biraz bahseder misin?
Çok teşekkür ederim cevabin için. Hiç gerilmeyen ben surekli gerilesim geliyor benimde. Allahim saglikla kucağınıza almayı nasip etsinn. Insallah o cift çizgiyi görebilirimTransfer sabah 10.45 gibi oldu. Sonra odama alindim. 35 dk sonra lavaboya gitmek icin kalktım. Bize düşer gibi geliyor ama artk o derinlerde cok zor inmesi. Sonra Yine dönüp uzandım. 1 saat kadar sonra yarim saatlik arabayla eve döndüm. Ilk gun sadece uzanmaya çalıştım gerinmedim. Karnımı kasmadim. Ilk 2 gun belim cok agridi ama neden sebep bilmiyorum. Sonra hafifledi. 4 gun evde rahat geçirdim bazen ayakta bazen yürüyerek. Ilk gun dışında cok dinlenmedim yani hayatima devam ettim. Eskisi gibi. Zaten 29 aylik kizim var o da oyun istiyor . Annem yardimci oldu ilk gunlerde. Sonra tam gaz işime döndüm. 5. Gün basladim. Zaten anasinifu ogretmeniyim surekli oturmak imkansiz.eskisi gibi kosmadan sadece dikkat ederek geçiriyorum zamanimu. Bende aralimta kimyasal yaşadım. Tutsa bile agir kaldirmamk lazım hep dikkat yni ama hyataanda kopmadan. Dun bugun ben biraz hareketli gecirdm sadece ıns sorun olmaz ama bu dfa oldu gibi hissediyorm. 4. Gunden gordugum icin. Yine de naip diyelm hayirlisi hepimiz icin. Rabbim yardimcimiz olsun.
Çok teşekkür ederim cevabin için. Hiç gerilmeyen ben surekli gerilesim geliyor benimde. Allahim saglikla kucağınıza almayı nasip etsinn. Insallah o cift çizgiyi görebilirimTransfer sabah 10.45 gibi oldu. Sonra odama alindim. 35 dk sonra lavaboya gitmek icin kalktım. Bize düşer gibi geliyor ama artk o derinlerde cok zor inmesi. Sonra Yine dönüp uzandım. 1 saat kadar sonra yarim saatlik arabayla eve döndüm. Ilk gun sadece uzanmaya çalıştım gerinmedim. Karnımı kasmadim. Ilk 2 gun belim cok agridi ama neden sebep bilmiyorum. Sonra hafifledi. 4 gun evde rahat geçirdim bazen ayakta bazen yürüyerek. Ilk gun dışında cok dinlenmedim yani hayatima devam ettim. Eskisi gibi. Zaten 29 aylik kizim var o da oyun istiyor . Annem yardimci oldu ilk gunlerde. Sonra tam gaz işime döndüm. 5. Gün basladim. Zaten anasinifu ogretmeniyim surekli oturmak imkansiz.eskisi gibi kosmadan sadece dikkat ederek geçiriyorum zamanimu. Bende aralimta kimyasal yaşadım. Tutsa bile agir kaldirmamk lazım hep dikkat yni ama hyataanda kopmadan. Dun bugun ben biraz hareketli gecirdm sadece ıns sorun olmaz ama bu dfa oldu gibi hissediyorm. 4. Gunden gordugum icin. Yine de naip diyelm hayirlisi hepimiz icin. Rabbim yardimcimiz olsun.
Aynen yaa dün gece ayağımı gererken uyandim oyy ya uykuda karnimida gerdiysem diye düşündüm uyayamadim hemenÇok teşekkür ederim cevabin için. Hiç gerilmeyen ben surekli gerilesim geliyor benimde. Allahim saglikla kucağınıza almayı nasip etsinn. Insallah o cift çizgiyi görebilirim
Rica edrm canm. Gorursun ins ve devami gelir hayırlısıylaÇok teşekkür ederim cevabin için. Hiç gerilmeyen ben surekli gerilesim geliyor benimde. Allahim saglikla kucağınıza almayı nasip etsinn. Insallah o cift çizgiyi görebilirim
Biz korunduk sorunlu bir gebelik olur tedavi uzar diyeKızlar merhaba şubat 22 de opu oldum dondurulmuş transfer olacak Nisa’nda Allah’ın izniyle 2 ay dinlendirme uygun gördü doktor .. bekleme aşamasında korundunuz mu ya çok merak ediyorum
Biz korunmadik ki.myasaldan sonra 2 ay nitekim de gebelik olmadi ☺Kızlar merhaba şubat 22 de opu oldum dondurulmuş transfer olacak Nisa’nda Allah’ın izniyle 2 ay dinlendirme uygun gördü doktor .. bekleme aşamasında korundunuz mu ya çok merak ediyorum
Şükür bende henuz birsey yok..uyku istegi dışında bakalım ilerleyen zamanlar ne gösterecekSen nasilsin varmı yan etkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?