2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Ben devlet hastanesinden dış heyet raporu çıkardım yani
Özelde yaptirinca ücretin yarısını devlet karşılıyor
İlaç larında büyük bi kısmını karşılıyor

Ben devlet hastanesinden dış heyet raporu çıkardım yani
Özelde yaptirinca ücretin yarısını devlet karşılıyor
İlaç larında büyük bi kısmını karşılıyor
sağol canım cevabın için nasıl bir yol izlemeliyim bulunduğum ilde üniversite hastanesi var beni sevk edermi yada özelle mi görüşmem lazım yaşadığım ilde tüp bebek merkezi yok

Kadında sorun varsa aşılama yaptırmak gerekiyor

sadece erkek te sorun varsa aşılama şartı aramiyorlar
peki ben pko hastasıyım çok fazla yumurta oluşma riskim var ve zamanında iğne kullandım aşılamasız 20 ye yakın yumurtam oldu ve çok riskli duruma gelmiş doktor bana tüp bebek uygundur raporu verse devlet sorun çıkartırmı

sağol canım cevabın için nasıl bir yol izlemeliyim bulunduğum ilde üniversite hastanesi var beni sevk edermi yada özelle mi görüşmem lazım yaşadığım ilde tüp bebek merkezi yok
Üniversite hastanesinde kadın doğum bolümüne gidip
Benim çocuğum olmuyor deyince hemen seni tüp bebek bölümüne yönlendiriyor
O bölüme gittiğinde sana 1 kağıt veriyorlar dosya açılması için kagittakileri tamamlayıp tekrar hastaneye gidiyorsun
Istedikleri şeyler
Sperm testi
Hsg
Eşinle senin hormon testleri
Nüfus Kayıt örneği
Evlilik cüzdanı fotokopisi bunun gibi şeyler canım

Sonra sana dosya aciyorlar istErsen orda 2 aşılama ni yaptırıp tüp bebeğe de orda devam edebilirsin

Yada asilamani orda yaptırıp dış heyet raporu cikarttitip anlaşmalı özel hastanede yaptirabilirsin

Belkide tüp bebeğe gerek kalmaz aşılama da hamile kalırsın canım hiç belli olmaz :)

Devlet başka bi doktorun bişeyi ni kabul etmez

devlette rapor cikartman için bütün testleri tahlilleri başladığın devlet hastanesinde yaptirman lazım
Ozeldeki birseyi kabul etmezler

Devlet başka bi doktorun bişeyi ni kabul etmez

devlette rapor cikartman için bütün testleri tahlilleri başladığın devlet hastanesinde yaptirman lazım
Ozeldeki birseyi kabul etmezler
hgs yıl önce çekildim özelde o zaman tekrar çektirmeliyim değil mi

Tamamen gittiğin doktorun insiyatifine bağlı bir konu bu. Bulunduğun ilin üniversitesinden Prof dr bulman lazım. Elinde hsg olsun, benim doktorum tekrarlamama gerek duymamıştı ve doktorum insiyatifini kullanıp acil tüp bebek raporunu asistanına çıkarttırdı, aşılama yaptırmadı yani.

Öyle mi bunları bilmiyordum benim doktor 6 ay önce özelde çekildiğim hsg bile kabul etmedi illa bizim hastanede olması gerekiyor demişti 3 ayı geçmişti benim rapor çıkarmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…