- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Ben devlet hastanesinden dış heyet raporu çıkardım yaniArkadaşlar devlette yaptırmayı düşünüyorum malatya yada ankarada özeller cidden ateş pahası maddi durumun yerinde ama devlet bu hakkı vermiş ki çok güzel sonuçlar alan arkadaşlar var 3 kere devlette tüp hakkımız var sorum şu ben aşılama hiç yaptırmadım devlette bu şartmı bilgisi olan varmı devlette yaptıran varmı daha doğrusu
Kadında sorun varsa aşılama yaptırmak gerekiyoreşimin sperm sayısı gayet normal bende ağır pko var bu yeterlimi
sağol canım cevabın için nasıl bir yol izlemeliyim bulunduğum ilde üniversite hastanesi var beni sevk edermi yada özelle mi görüşmem lazım yaşadığım ilde tüp bebek merkezi yokBen devlet hastanesinden dış heyet raporu çıkardım yani
Özelde yaptirinca ücretin yarısını devlet karşılıyor
İlaç larında büyük bi kısmını karşılıyor
peki ben pko hastasıyım çok fazla yumurta oluşma riskim var ve zamanında iğne kullandım aşılamasız 20 ye yakın yumurtam oldu ve çok riskli duruma gelmiş doktor bana tüp bebek uygundur raporu verse devlet sorun çıkartırmıKadında sorun varsa aşılama yaptırmak gerekiyor
sadece erkek te sorun varsa aşılama şartı aramiyorlar
Üniversite hastanesinde kadın doğum bolümüne gidipsağol canım cevabın için nasıl bir yol izlemeliyim bulunduğum ilde üniversite hastanesi var beni sevk edermi yada özelle mi görüşmem lazım yaşadığım ilde tüp bebek merkezi yok
Devlet başka bi doktorun bişeyi ni kabul etmezpeki ben pko hastasıyım çok fazla yumurta oluşma riskim var ve zamanında iğne kullandım aşılamasız 20 ye yakın yumurtam oldu ve çok riskli duruma gelmiş doktor bana tüp bebek uygundur raporu verse devlet sorun çıkartırmı
Üniversite hastanesinde kadın doğum bolümüne gidip
Benim çocuğum olmuyor deyince hemen seni tüp bebek bölümüne yönlendiriyor
O bölüme gittiğinde sana 1 kağıt veriyorlar dosya açılması için kagittakileri tamamlayıp tekrar hastaneye gidiyorsun
Istedikleri şeyler
Sperm testi
Hsg
Eşinle senin hormon testleri
Nüfus Kayıt örneği
Evlilik cüzdanı fotokopisi bunun gibi şeyler canım
Sonra sana dosya aciyorlar istErsen orda 2 aşılama ni yaptırıp tüp bebeğe de orda devam edebilirsin
canım çok sağol çok yardımcı oldun birkere hamile kaldım ama düşük yaşadım çok yumurta oluşmuştu iğne kullandım oda yumurta fazla olması düşüğe sebep oldu şişlik yaptı en mantıklısı tüp diye düşünüyorum yinede sağol belkide doktor aşılama diyecek
Yada asilamani orda yaptırıp dış heyet raporu cikarttitip anlaşmalı özel hastanede yaptirabilirsin
Belkide tüp bebeğe gerek kalmaz aşılama da hamile kalırsın canım hiç belli olmaz :)
hgs yıl önce çekildim özelde o zaman tekrar çektirmeliyim değil miDevlet başka bi doktorun bişeyi ni kabul etmez
devlette rapor cikartman için bütün testleri tahlilleri başladığın devlet hastanesinde yaptirman lazım
Ozeldeki birseyi kabul etmezler
Benimde 8i döllendi mikroenjeksiyonla 3 tane 5. Güne kaldı11 yumurta toplanmıştı, 8 i olgun çıkmıştı, 5 i döllenmişti ve 3 ü blastokist olmuştu benim.
Evet aynen canım yeni cektirmen lazımhgs yıl önce çekildim özelde o zaman tekrar çektirmeliyim değil mi
sağol canım peki sana ne kadara mal oldu fiyatıEvet aynen canım yeni cektirmen lazım
Raporluydum diyesağol canım peki sana ne kadara mal oldu fiyatı
çok iyi canım inşallah emeğinin karşılığını alırsın allahın izniyleRaporluydum diye
3000 bin özel hastaneye verdim
550 de ilaç lara verdim
1000 lirada kalan emriyolarimi dondurmaya verdim
İlk tedavim tutmadı malesefçok iyi canım inşallah emeğinin karşılığını alırsın allahın izniyle
Insallah canim. Tesekkur ederim. Hepimiz icin olsun insallahHadi bakalım bol bol kaliteli yumurtalarınızla emriyolar oluşur inşallah
Hosgeldin canim tedavin hayirli olsun senin 2.denemenmi seni diger topikte gormustumBende pazartesi başladım
Tamamen gittiğin doktorun insiyatifine bağlı bir konu bu. Bulunduğun ilin üniversitesinden Prof dr bulman lazım. Elinde hsg olsun, benim doktorum tekrarlamama gerek duymamıştı ve doktorum insiyatifini kullanıp acil tüp bebek raporunu asistanına çıkarttırdı, aşılama yaptırmadı yani.peki ben pko hastasıyım çok fazla yumurta oluşma riskim var ve zamanında iğne kullandım aşılamasız 20 ye yakın yumurtam oldu ve çok riskli duruma gelmiş doktor bana tüp bebek uygundur raporu verse devlet sorun çıkartırmı
Merhaba hosgeldin aramizaBende pazartesi başladım
Öyle mi bunları bilmiyordum benim doktor 6 ay önce özelde çekildiğim hsg bile kabul etmedi illa bizim hastanede olması gerekiyor demişti 3 ayı geçmişti benim rapor çıkarmamTamamen gittiğin doktorun insiyatifine bağlı bir konu bu. Bulunduğun ilin üniversitesinden Prof dr bulman lazım. Elinde hsg olsun, benim doktorum tekrarlamama gerek duymamıştı ve doktorum insiyatifini kullanıp acil tüp bebek raporunu asistanına çıkarttırdı, aşılama yaptırmadı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?