- 3 Kasım 2017
- 598
- 751
- 53
- 35
- Konu Sahibi Bal10cukkk
Çok teşekkür inş olur hepimizinhep böyle sıkıntı olanlar veya 2 ve 3 deneyenlerin 4 veya 5 de tutuyor bence inşallah olur. Umudunuzu yitirmeyin. bnde yitirmemeye çalışyıroum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür inş olur hepimizinhep böyle sıkıntı olanlar veya 2 ve 3 deneyenlerin 4 veya 5 de tutuyor bence inşallah olur. Umudunuzu yitirmeyin. bnde yitirmemeye çalışyıroum.
teşekkür ederim canım .. inşallah hepmiz için çok iyi olur.. elimizden geleni yapmaya devam.. sonuna kadar mücadele bizde birgün mutlu olalım çookk dua edıyorum hepimize...Hiç karamsarlığa izin verme ben ikinci denemede çok daha heyecanlıyım şimdi
Allahim insallah bu sefer hayurli haberlerini duyurur ben ilk defa olucam bidahaki ay bu ay kist tedavisi goruyorum .. alanyadayim burda ki dr um mahmut cosar ama transeferim tonguc bey tarafindan yapilacak antalya anadolu hastanesindemerhaba canım ben ilk denememi tıp fakültesinde yaptım hüsranla sonuçlandı ve olmadık şeyler yaşadım..
şimdi Antalya tüpe gidiyorum murat bey le devam edıyorum yenı başladım sen nerdesın nerde tedavi görüyorsun
Hadi hayirli olsun transferin cnm..Selam kızlar ben de 2. Transferimi dün oldum dondurulmus 6. Gün embriyosuydu.ama dün biraz burnum akıyordu bugün bildiğin hastayım. bu durum kötü sonuç getirir mi diye çok korkuyorum
Evet hayatim tonguc bey de transferim gerceklesecek ..burdaki dr umda alanya anadolu da baglantililar mis ilk denemem o yüzden antalya anadolu da olucak madden de belki faydasini goruruz ..alanya anadolu vip musterisiyiz ..hadi hayırlısı Anadoluya ben hiç gitmedim oranın tüp bebek merkezini tonguç bey satın aldı diye duydum. tonguç beye mi gideceksin. bende bir ara düşündüm ama yeni açılmıştı fiyatları için aradım henüz fiyatlarımız belli değil denince cesaret edemedim Memorial Mehmet beye başladım bakalım inşallah yarın kese görmeye gideceğiz
bn yaptırdım kromozon testi 20 günde filan çıktı bir sıkıntı çıkmadı bizdeAntalya tüp bebek merkezinde tedavi gören var mı kızlar aramızda.. birde benden ve eşimden kromozan testi istediler yaptıranlar varmı..
Allah hayırlı güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin inşallah kuzum. Bebişlerimiz sağlıkla sımsıkı tutunur inşallahh.. Şuan hiç var mı ağrı sızın? Yada idrar testi yapmayı düşünüyor musun??Valla ne yapacağımızı şaşırdık, ağrı olsa panikliyoruz olmasa panikliyoruz. Delirdik hepimiz. :)) Allah emeklerimizin karşılığını versin hayırlısıyla inşallah. Transferin 1 ve 2. günleri kasık ve bel ağrısı olursa normal diyorlar olmaya dabilir belki. Göğüsler zaten progestan nedeni ile de şişiyor ağrıyor bi süre sonra.
Çok teşekkür ederim canım. Şu hastalık olmasaydı bayaa ümitliydim bu defa ama kısmet artık. Herkesin yüzü gülsün inşallahHadi hayirli olsun transferin cnm..
geç olsunda sonu güzel olsun inşallah canım hoşgeldin aramızaCnm bende geldim toppigine.. bende hu ay kist olusmus subata kaldim ama takipteyim sizi .. insallah 21 gun sonra bende ilac lara baslayacagim
Bugün 7. gün, ağrım sızım yok. Olsa belki de daha mutlu olacaktım. Genelde 7. günden itibaren kasıkta kramptan bahsetmişler mesela ama yok tık yok. Her sabah "test yap test yap" diyor içimden bir ses bana. Sonra üzüleceksin yapma diye hemen gidip tuvaletimi yapıyorum ki test yapamayayım. :))))) ama 9. gün sanırım yaparım, zaman durdu, evdeyim bir de. Yarın da bir geçse...5 gün var aramızda bakalım sizde neler olacak? tek embriyo mu?Allah hayırlı güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin inşallah kuzum. Bebişlerimiz sağlıkla sımsıkı tutunur inşallahh.. Şuan hiç var mı ağrı sızın? Yada idrar testi yapmayı düşünüyor musun??
Bugün 7. gün, ağrım sızım yok. Olsa belki de daha mutlu olacaktım. Genelde 7. günden itibaren kasıkta kramptan bahsetmişler mesela ama yok tık yok. Her sabah "test yap test yap" diyor içimden bir ses bana. Sonra üzüleceksin yapma diye hemen gidip tuvaletimi yapıyorum ki test yapamayayım. :))))) ama 9. gün sanırım yaparım, zaman durdu, evdeyim bir de. Yarın da bir geçse...5 gün var aramızda bakalım sizde neler olacak? tek embriyo mu?
Kişiden kişiye çok değişiyor birçok kişide hiç bir belirti olmuyor hatta hep umutsuzluğa kapiliyorlar nie bi belirti yok diyeYapma test az daha dayan :)) benimde 5. Gün
Mutlaka oluyormuymus belirtiler acaba
Ben gittim oraya ama sıra beklemekten fenalık geldi sinir krizi geçirecektim her muayene de strese giriyordum güya kemal beye tedavi için gitmiştim ama her defasında kemal beyi göremeyip başka doktorlara yönlendiriliyordum dedim olacağı da varsa stresten olmayacak bıraktım orayı kromozom testi kanda bakılandan yaptırdım üniversitede yaptırdım ama randevu almak sonuç beklemek falan derken baya uzun sürüyor özellerde yaptırılıyormuş ama çok pahalı demişlerdi biizmde o zaman acelemiz yoktu tıpta baktırmıştıkAntalya tüp bebek merkezinde tedavi gören var mı kızlar aramızda.. birde benden ve eşimden kromozan testi istediler yaptıranlar varmı..