• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Selam kızlar ben de 2. Transferimi dün oldum dondurulmus 6. Gün embriyosuydu.ama dün biraz burnum akıyordu bugün bildiğin hastayım. bu durum kötü sonuç getirir mi diye çok korkuyorum

merhaba canım ben ilk denememi tıp fakültesinde yaptım hüsranla sonuçlandı ve olmadık şeyler yaşadım..

şimdi Antalya tüpe gidiyorum murat bey le devam edıyorum yenı başladım sen nerdesın nerde tedavi görüyorsun
Allahim insallah bu sefer hayurli haberlerini duyurur ben ilk defa olucam bidahaki ay bu ay kist tedavisi goruyorum .. alanyadayim burda ki dr um mahmut cosar ama transeferim tonguc bey tarafindan yapilacak antalya anadolu hastanesinde

hadi hayırlısı Anadoluya ben hiç gitmedim oranın tüp bebek merkezini tonguç bey satın aldı diye duydum. tonguç beye mi gideceksin. bende bir ara düşündüm ama yeni açılmıştı fiyatları için aradım henüz fiyatlarımız belli değil denince cesaret edemedim Memorial Mehmet beye başladım bakalım inşallah yarın kese görmeye gideceğiz
Evet hayatim tonguc bey de transferim gerceklesecek ..burdaki dr umda alanya anadolu da baglantililar mis ilk denemem o yüzden antalya anadolu da olucak madden de belki faydasini goruruz ..alanya anadolu vip musterisiyiz ..

Antalya tüp bebek merkezinde tedavi gören var mı kızlar aramızda.. birde benden ve eşimden kromozan testi istediler yaptıranlar varmı..

Antalya tüp bebek merkezinde tedavi gören var mı kızlar aramızda.. birde benden ve eşimden kromozan testi istediler yaptıranlar varmı..
bn yaptırdım kromozon testi 20 günde filan çıktı bir sıkıntı çıkmadı bizde

Valla ne yapacağımızı şaşırdık, ağrı olsa panikliyoruz olmasa panikliyoruz. Delirdik hepimiz. :)) Allah emeklerimizin karşılığını versin hayırlısıyla inşallah. Transferin 1 ve 2. günleri kasık ve bel ağrısı olursa normal diyorlar olmaya dabilir belki. Göğüsler zaten progestan nedeni ile de şişiyor ağrıyor bi süre sonra.
Allah hayırlı güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin inşallah kuzum. Bebişlerimiz sağlıkla sımsıkı tutunur inşallahh.. Şuan hiç var mı ağrı sızın? Yada idrar testi yapmayı düşünüyor musun??

teşekkürler J jjssm ücret ne ödediniz acaba eşinizede yaptırdınız mı? benden ikimiz için kromozon testine 500 tl istediler..
Bn geçen yaz yaptrdık bizde 450 küsür ödemiştik o civarda. Evt eşimede yaptrdım 9 haftalık bebek kaybettim turner sendromlu çıkmıştı

Allah hayırlı güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin inşallah kuzum. Bebişlerimiz sağlıkla sımsıkı tutunur inşallahh.. Şuan hiç var mı ağrı sızın? Yada idrar testi yapmayı düşünüyor musun??
Bugün 7. gün, ağrım sızım yok. Olsa belki de daha mutlu olacaktım. Genelde 7. günden itibaren kasıkta kramptan bahsetmişler mesela ama yok tık yok. Her sabah "test yap test yap" diyor içimden bir ses bana. Sonra üzüleceksin yapma diye hemen gidip tuvaletimi yapıyorum ki test yapamayayım. :))))) ama 9. gün sanırım yaparım, zaman durdu, evdeyim bir de. Yarın da bir geçse...5 gün var aramızda bakalım sizde neler olacak? tek embriyo mu?

Colcicegi89 Colcicegi89 kendizinden biraz bahsederseniz sizide sıraya ekliyim isterseniz :)
Yaşınız kaç
Nerde tedavi görüyorsunuz
İlk tedaviniz mi

Bugün 7. gün, ağrım sızım yok. Olsa belki de daha mutlu olacaktım. Genelde 7. günden itibaren kasıkta kramptan bahsetmişler mesela ama yok tık yok. Her sabah "test yap test yap" diyor içimden bir ses bana. Sonra üzüleceksin yapma diye hemen gidip tuvaletimi yapıyorum ki test yapamayayım. :))))) ama 9. gün sanırım yaparım, zaman durdu, evdeyim bir de. Yarın da bir geçse...5 gün var aramızda bakalım sizde neler olacak? tek embriyo mu?

Yapma test az daha dayan :)) benimde 5. Gün
Mutlaka oluyormuymus belirtiler acaba

Yapma test az daha dayan :)) benimde 5. Gün
Mutlaka oluyormuymus belirtiler acaba
Kişiden kişiye çok değişiyor birçok kişide hiç bir belirti olmuyor hatta hep umutsuzluğa kapiliyorlar nie bi belirti yok diye
Ama sonunda pozitif oluyor inşallah

Benimde tam tersiydi transferden 3 gun sonra bütün belirtilerim başlamıştı
Göğüs ağrısı
Rahimde batma
Ateş basması
Sağ kasık sizlamasi
Ağızim da metal tad
Ve bissürü şey ama
Sonucum kocaman bir negatifti
Bu hissettiklerimin hepsi sadece ilaçların yan etkisiymis sadece canım çok büyük hayal kırıklığı yaşamiştim belirtilerim var ya kesin oldu bu sefer diyodum

Neyse kızlar şimdi böyle şeyler hiç düşünmeyin anın keyfini çıkarın bol bol dua edin
( bu arada hiç kendimi aramamiştim gerçekten tüm belirtiler vardı bende )

Ben gittim oraya ama sıra beklemekten fenalık geldi sinir krizi geçirecektim her muayene de strese giriyordum güya kemal beye tedavi için gitmiştim ama her defasında kemal beyi göremeyip başka doktorlara yönlendiriliyordum dedim olacağı da varsa stresten olmayacak bıraktım orayı kromozom testi kanda bakılandan yaptırdım üniversitede yaptırdım ama randevu almak sonuç beklemek falan derken baya uzun sürüyor özellerde yaptırılıyormuş ama çok pahalı demişlerdi biizmde o zaman acelemiz yoktu tıpta baktırmıştık

Benimde tedavim basladi hayırlısıyla..yarin merional 150 gonal F 450 ve antibiyotik ile başlıyorum carsamba gunu kontrolum olacak inşallah kucağımız boş kalmaz herkes için dua ediyorum benide dualarınıza alın olurmu

Back