- 22 Temmuz 2017
- 44.527
- 132.068
- 598
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Evet canım, ben direk özeline gidiyorum profun. Hiçbir şeyle uğraştırmadı beni, sadece evraklarımı götürdüm. Her şeyi asistanı 1 saat kadar sürede halletti, imzalar dahil.Öyle mi bunları bilmiyordum benim doktor 6 ay önce özelde çekildiğim hsg bile kabul etmedi illa bizim hastanede olması gerekiyor demişti 3 ayı geçmişti benim rapor çıkarmam
Aynen benim de öyle olduEvet canım, ben direk özeline gidiyorum profun. Hiçbir şeyle uğraştırmadı beni, sadece evraklarımı götürdüm. Her şeyi asistanı 1 saat kadar sürede halletti, imzalar dahil.
Tamamen gittiğin doktorun merhametine ve insiyatifine bağlı. Bende de aynı işleyiş oldu. Tahlillerimi bana yakın bir hastanede yaptırıp götürüyorum, normalde işleyiş böyle değil fakat kendi özel hastalarına tolerans ve öncelik gösteriyorlar.Aynen benim de öyle oldu
Önceki evrakları gösterdim
Gayet iyi
Bu tetkikleri de yapalım dedi
Kan ve sperm verdik
Yumurtalık takibi
Tüp bebek aşaması
Tamamen gittiğin doktorun merhametine ve insitafine bağlı. Bende de aynı işleyiş oldu. Tahlillerimi bana yakın bir hastanede yaptırıp götürüyorum, normalde işleyiş böyle değil fakat kendi özel hastalarına tolerans ve öncelik gösteriyorlar.
Tamamen gittiğin doktorun merhametine ve insitafine bağlı. Bende de aynı işleyiş oldu. Tahlillerimi bana yakın bir hastanede yaptırıp götürüyorum, normalde işleyiş böyle değil fakat kendi özel hastalarına tolerans ve öncelik gösteriyorlar.
Şimdi regl olunca, bulunduğum ilçede evraklarımı hazırlayacağım. Adetin 3. günü doktoruma gitmeden estradiol ve progesteron tahlilimi yaptırıp aynı gün muayenehaneye gideceğim. Muhtemelen ilaçlarımı sipariş edip aynı akşam dozlara başlarım. Ertesi günüde üniversiteye gidip raporumu çıkarttırırım.Aynen benim de öyle oldu
Gayet iyi
Kan ve sperm verdik
Yumurtalık takibi
Tüp bebek aşaması
Canim sende mi devlet hastanesinden dış heyet raporu çıkardınAynen benim de öyle oldu
Gayet iyi
Kan ve sperm verdik
Yumurtalık takibi
Tüp bebek aşaması
Canim sende mi devlet hastanesinden dış heyet raporu çıkardın
Şimdi regl olunca, bulunduğum ilçede evraklarımı hazırlayacağım. Adetin 3. günü doktoruma gitmeden estradiol ve progesteron tahlilimi yaptırıp aynı gün muayenehaneye gideceğim. Muhtemelen ilaçlarımı sipariş edip aynı akşam dozlara başlarım. Ertesi günüde üniversiteye gidip raporumu çıkarttırırım.
Kocaeli üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesinin profu doktorum. Muayenehanesi hastanede değil, opuya kadar bütün işlemlerim ve takibim özel muayenehanesinde oluyor. Opu ve transfer üniversite hastanesinde oluyor.Siz nerde başladınız canım
Hangi aşamadasınız
Tamm yanlış anladım sanırım benHayır benim rapor falan yok
Zaten bu hastane rapor kabul etmiyor
Evet canım.Tüp bebek için mi canım ?
Devlette mi yaptıracaksın
Kocaeli üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesinin profu doktorum. Muayenehanesi hastanede değil, opuya kadar bütün işlemlerim ve takibim özel muayenehanesinde oluyor. Opu ve transfer üniversite hastanesinde oluyor.
3. rapor hakkımı kullanacağım nasipse bu ay.
Tamm yanlış anladım sanırım ben
Doktorumun yumurta takibi ücretli, 1000₺ doktorum tutuyor. Hastanede anestezi raporu içinde profa gidiyorum 110₺, opu 340₺, embriyo dondurma 200₺, ilaçlarım en yüksek doz 670₺, toplamda 2150 civarı tutuyor canım.Anladım canım
Rabbim kolaylık versin
Bu şekilde ne kadar tutuyor?
Evet canım.
Doktorumun yumurta takibi ücretli, 1000₺ doktorum tutuyor. Hastanede anestezi raporu içinde profa gidiyorum 110₺, opu 340₺, embriyo dondurma 200₺, ilaçlarım en yüksek doz 670₺, toplamda 2150 civarı tutuyor canım.
Çok iyiymiş gerçekten canımDoktorumun yumurta takibi ücretli, 1000₺ doktorum tutuyor. Hastanede anestezi raporu içinde profa gidiyorum 110₺, opu 340₺, embriyo dondurma 200₺, ilaçlarım en yüksek doz 670₺, toplamda 2150 civarı tutuyor canım.
Çok iyiymiş gerçekten canım
Suan dondurulmuş ların vardı dimi senin onlarla devam ediceksin
Gercekten çok çok cüzi ben nerdeyse 18 bin harcadımGerçekten çok ucuzmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?