2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

İlk tedaviniz sanırım
İnşallah son tedaviniz olur
Allahım emeklerini boşa çıkarmasın... yaşınız kaç
nerde tedavi görüyorsunuz

Evet ilk tedavim amin hepimizin son olur inşallah 32 yasindayim amh degerim dusuk yumurta sayimda azalma var dokuz eylul hastanesinde tedavi oluyorum

Merhaba kızlar bende bugun başladım tedavime. Gonalf iğne 300 lük ile başliyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

2 tane embriyo transfer oldu kuzum. Senin? Ay ne bileyim canım transfer sonrası hiçbişe hissetmeden gebe kalanlar var tabiki hakkımızda hayırlısı inşallah kuzum. Benim test günüm 13 ü o zamana kadar test yapmadan durabilir miyim bilmiyorum

Hayırlısı canım insallah tutmuştur
Genetik testine gönderdiniz mi acaba? Kaç günde cikar nasıl bişey anlatırmısiniz

Evet ilk tedavim amin hepimizin son olur inşallah 32 yasindayim amh degerim dusuk yumurta sayimda azalma var dokuz eylul hastanesinde tedavi oluyorum
Canim merhaba msjini gordum yanlis anlama bendede ayni sorun var 33 yasindayim yalniz ignelerin dozu cok yuksek yumurtanin kalitesini etkilemesin dojtoruna bi soyle istersen cunku doz yukseldikce kalite azaliyor ben 300 ganol f 75 menegon kullanmistim

Sanırım herkesin farklı bende de rezerv azlıgı var gonal f 150 humatrop 1 cc meronal ilk 4 gün sonra gonal f 300 e çıkardı doktorum

Sanırım herkesin farklı bende de rezerv azlıgı var gonal f 150 humatrop 1 cc meronal ilk 4 gün sonra gonal f 300 e çıkardı doktorum
Bende hiç bir sorun olmamasina rağmen 225 başlamıştım ben
4 gün sonra doktor 300 e çıkarmıştı
son 2 gün 350 vurulmuştum
Bence problem sizde olmasına rağmen gayet iyi gibi duruyor

Bende hiç bir sorun olmamasina rağmen 225 başlamıştım ben
4 gün sonra doktor 300 e çıkarmıştı
son 2 gün 350 vurulmuştum
Bence problem sizde olmasına rağmen gayet iyi gibi duruyor
Ekstradan büyüme hormonu vurundum (humatrop)rezervim düşük yumurtalarımın hepsi gelişsin diye sanırım onyüzden 5 gün sonra 4 iğneye çıkmıstı ama 4. Adını hatırlamıyorum

Kızlar peki benim gibi rezerv azlıgı olanlar kaç yumurta toplandı kaçı döllendi kaçı 5. Güne ulaştı ?

Kizlar ben de bugun yumurtalarimi verdim geldim bakalim kaci bana kalacak cokk merak ediyorum. Yarin arayip bilgi vereceklermis

Arkadaşlar devlette yaptırmayı düşünüyorum malatya yada ankarada özeller cidden ateş pahası maddi durumun yerinde ama devlet bu hakkı vermiş ki çok güzel sonuçlar alan arkadaşlar var 3 kere devlette tüp hakkımız var sorum şu ben aşılama hiç yaptırmadım devlette bu şartmı bilgisi olan varmı devlette yaptıran varmı daha doğrusu

Eşinizin Sperm sayısı 2 milyonun altında ise 2 aşılama şartı aranmiyor direkt tüp bebek yaptirabiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…