- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #9.201
Evet canım opudan sonra oldu.günlük 4 litre sıvı tüket demişti doktorum.5 yada 6 gün sürdü.Canım opudan sonra mı başladı sende şişlik? Kendiiğinden mi geçti sonra? Ben patlıcak gibi hissediyorum ve daha yumurtalar toplanmadı
Benim ilk zamanlar agrim olmustu sonra kesildi hic olmadi hatta endiselendim bir sey mi avr diye ama cok sukur simdilik yok.Bugün beşinci haftam bitti belim kasıklarım çok ağrıyo sizlerinde ağrıyomu
canim benim tavsiyem hidrosalpenksi cozmeden tup bebege baslama. Cunku rahim ici hep siviyla dolu olacak ve bu embriyolara zarar verebilirCok geçmiş olsun.Ben diyarbakir bahçeci de tüp bebek yaptım cnm ama tutmadı. Doktorum hidroselpenks olduğu halde yaptı.belki öyle görünüyordur yoktur dedi.zaten olsada ameliyat önermedi.karnında çok yapışıklık var hayati tehlike olabilir dedi.biz önümüzdeki ay yine deniyecegiz çok umudumuz yok ama nasip işte. Eğer tutmazsa Fatih Şendağ a gitmeyi düşünüyorum ameliyat için. araştırıyorum suan. İnşallah cnm hiç bi sıkıntı çıkmaz bir an önce güzel haberler alırsın.alırız :)
yapan kisiye bu ilacin yagli oldugunu yavas yavas ve gerdirerek yapilmasi gerektigini soyleyin. Benim ilk tedavimde oyle olmustu yuruyememistim. Sonra hemsirem tarif etti bu tedavide tarif edince agrim oldu tabiki ama oyle cok degil.Ben 6 gündür yaptırıyorum canım çok kötü oldum vurulan yerlerim şişti morardı yatıp oturamiyorum senin cokmuş canım allah kolaylık versin
Peki doktoruna söyledin mi rahatsızlığını.çatlatma iğnesinin yan etkisi diye biliyorum.birde fazla yumurta toplanınca oluyormuş.Canım opudan sonra mı başladı sende şişlik? Kendiiğinden mi geçti sonra? Ben patlıcak gibi hissediyorum ve daha yumurtalar toplanmadı
Canım bugün kontrolüm var söylicem, daha çatlatma iğnesini yapmadım bu akşam yapıcam sanırımPeki doktoruna söyledin mi rahatsızlığını.çatlatma iğnesinin yan etkisi diye biliyorum.birde fazla yumurta toplanınca oluyormuş.
Evwt canım var daha opu da salı olacak sanırım çatlatma iğnesini daha yapmadımPolikistik over var mi canim sen de ?
Tamam canım hayırlısı olsun hakkında.sen şimdiden bol su,ayran içmeye başla ki faydası olsun sanaCanım bugün kontrolüm var söylicem, daha çatlatma iğnesini yapmadım bu akşam yapıcam sanırım
İnşallah canım dualarım seninle.Kizlar bugun dualarinizi bekliyorum suan yine kan vermeye gidiyorum.. insallah artis vardir ve gebeligim kesinlesir
Inşallah canım allah yardımcın olsun ıyi sonuçlarla karşılaşırsınKizlar bugun dualarinizi bekliyorum suan yine kan vermeye gidiyorum.. insallah artis vardir ve gebeligim kesinlesir
Sagol kuzumm..İnşallah canım dualarım seninle.
Amin insallah tsk ler cnm....Inşallah canım allah yardımcın olsun ıyi sonuçlarla karşılaşırsın
Inşallah güzel haberlerlerle gelKizlar bugun dualarinizi bekliyorum suan yine kan vermeye gidiyorum.. insallah artis vardir ve gebeligim kesinlesir
Insallah hayatim insallah inan varya her safasi baska bi heycan bu tup bebegin kalpten gidecem en sonundaInşallah güzel haberlerlerle gel
Inşallah güzel haberler alırsın canım güzel heyecanlar aslındaInsallah hayatim insallah inan varya her safasi baska bi heycan bu tup bebegin kalpten gidecem en sonunda
Hayırlı olsun canım inşaallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder allahımBende bugun pozitif sonucu aldimmm
Transferin kaçıncı günündeydin canım kanda mi çıktıBende bugun pozitif sonucu aldimmm
Hayırlı olsun.Bende bugun pozitif sonucu aldimmm
Gözün aydın canım darısı bizim gibi bekleyenlere inşallahBende bugun pozitif sonucu aldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?