- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #9.161
Aynem benim de islaniyordu kimyasal gebeligimde . Biyerde okumuştum rahim bebegi mikroplardan korumak icin salgi salgiliyirmus.. ama benim sebepsiz düştü o. Neyse yeniden basladk gormssundurr. Ben aslinda seni tebrik etmek icin yazmıştım. Cok sevndim. Tamamima erdirsin rabbim inslah ayirlisiyla :)Canım kasık ağrısı karın ağrısı normal benim de ara sıra akıntım oldu transferden sonra, hatta 2 kez çamaşırım su gibi ıslandı aniden, bence normal bir sıkıntı yoktur.
Ocak 20 sı son adet tarıhımın ılk gunu canım 22 de tedavıye basladım senınkı ne zamndıCanım hemen hemen gebelik tarihimiz aynı seninle:) Ayın 12'sinden sonra kesin kalp atışları da duyulmuş olur ben de sabırsızlanıyorum 5 mart için
5 marttamı gıdecen keseye canımOcak 20 sı son adet tarıhımın ılk gunu canım 22 de tedavıye basladım senınkı ne zamndı
Canim bana transfer sonrası 12. gün test yaptır testten 10 gün sonra gel keseye bakalım yani transferden 22 gün sonra kese gözüküyormuşKizlar sali gunu 10 uncu gunum ama yarin artisa bakacam anlatmisdim size de ... sayet yukselmisse yarin 8 inci gun ya sali gunu de gidecem tabi ama o gun kese filn gorunecek mi nasil oldu sizde
teşekkür ederim canımm amiinn, senin için de hayırlısı olsun insallahAynem benim de islaniyordu kimyasal gebeligimde . Biyerde okumuştum rahim bebegi mikroplardan korumak icin salgi salgiliyirmus.. ama benim sebepsiz düştü o. Neyse yeniden basladk gormssundurr. Ben aslinda seni tebrik etmek icin yazmıştım. Cok sevndim. Tamamima erdirsin rabbim inslah ayirlisiyla :)
Canım benim adet tarihim 22 ocakdı, 24 ocakta tedaviye başladık 8 şubat transfer tarihim..Ocak 20 sı son adet tarıhımın ılk gunu canım 22 de tedavıye basladım senınkı ne zamndı
Seninkı erken transfer olmus canım benım kı bıraz geç buyudu 10 unda transfer oldum bende 2 gun var aramızdaCanım benim adet tarihim 22 ocakdı, 24 ocakta tedaviye başladık 8 şubat transfer tarihim..
Inşallah sabirsizlikla bekliyorumteşekkür ederim canımm amiinn, senin için de hayırlısı olsun insallah
Siz hangi merkezde yaptırdınız.bende adanada tedavi oldumKızlar adanada tedavi gören ve yaptıran varmı aranızda bugün çok kafam karıştı herkes bisey söylüyor yaptırdığım yer hakkinda
Turan çetin tüp bebek merkezi ben mersinde yaşıyorum burdaki doktorum orayı önerdiSiz hangi merkezde yaptırdınız.bende adanada tedavi oldum
Benim transferin 5.günü bugün bir kaç kişiden olumsuz şeyler duydum bende memnun kaldım aslinda sorunsuz oldu herşey siz hangi tup bebek merkezinde yaptirdinizHangi aşamadasınız ben orda denemedim ama olumlu şeyler yazanlar var merkez hakkında sizin neden kafanız karıştı bir tanıdığım yaptırdı orda negatif oldu ama memnun kaldı ordan
Adana acıbadem ve başkent te keşke yatırsaydın diyenler çok olunca kafam karıştı doğal olarakHangi aşamadasınız ben orda denemedim ama olumlu şeyler yazanlar var merkez hakkında sizin neden kafanız karıştı bir tanıdığım yaptırdı orda negatif oldu ama memnun kaldı ordan
Turan çetin de doktor fatih bey yaptı benim tedavimi aklınızda bulunsun çok inceleyerek tedaviye başlıyor günün her saatinde fatih beye ulaşmak mümkünBen ankada ve acıbademde yaptırdım benim olumlu oldu ama 3 aylıkken kaybettim bebekleri malesef bende merkez arayışındayım turan çetini düşünüyorum
fatih beyi hiç duymadım..bir araştırma yapim o zamanZaten transfer olmuşsunuz endişe etmeyin.olumlu düşünün olumlu olsun inşallahhh..ilk denememi sizin
Evet canım ilk denemem inşallah nasip kısmet herşeyZaten transfer olmuşsunuz endişe etmeyin.olumlu düşünün olumlu olsun inşallahhh..ilk denememi sizin
Fatih adanalioglu ama oradaki bütün tedaviler turan çetin tarafından inceleniyorfatih beyi hiç duymadım..bir araştırma yapim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?