2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Masallah canım rabbım kucagına almayı nasıp etsın benımde 15.gun 1725 cıktı ınsallah ıkızdır
Aminn canımmm inşallah, sen keseyi görmek için yakında gidersin değer 2000'in üzerine çıktığında kese görünüyormuş, inşallah canımm senin de istediğin gibi ikizdir hayırlısı olsun

Canım kasık ağrısı karın ağrısı normal benim de ara sıra akıntım oldu transferden sonra, hatta 2 kez çamaşırım su gibi ıslandı aniden, bence normal bir sıkıntı yoktur.

Cok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin cnmm... daha once de test yapdinmi 11 den once kac cikti

Cok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin cnmm... daha once de test yapdinmi 11 den once kac cikti
Amin canım hepimize inşallah Canım ben ilk kez 10.gün evde gebelik testi yaptım 2.çizgim çok koyu pembeydi 11.günde kan verdim o yüzden önceki değerlerimi bilmiyorum.

Kizlar sali gunu 10 uncu gunum ama yarin artisa bakacam anlatmisdim size de ... sayet yukselmisse yarin 8 inci gun ya sali gunu de gidecem tabi ama o gun kese filn gorunecek mi nasil oldu sizde

Canım kasık ağrısı karın ağrısı normal benim de ara sıra akıntım oldu transferden sonra, hatta 2 kez çamaşırım su gibi ıslandı aniden, bence normal bir sıkıntı yoktur.
Çok teşekkür ederim canım moralim bozuldu benim de inşallah herşey yolunda gider ve sağlıklı bir şekilde bebegimi kucagima alırım bende

Bu arada hayırlı olsun senin de tebrik ediyorum canım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın sende

Kizlar sali gunu 10 uncu gunum ama yarin artisa bakacam anlatmisdim size de ... sayet yukselmisse yarin 8 inci gun ya sali gunu de gidecem tabi ama o gun kese filn gorunecek mi nasil oldu sizde
Hayırlı olsun canım seninde erkenden öğrendin sanıyorum. Inşallah sağlıklı bir şekilde gebelik ilerler. Benim bildiğim 6 haftalık gebelikte görünüyor en sağlıklı

Bu arada hayırlı olsun senin de tebrik ediyorum canım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın sende
Saol canımm amiinn inşallah hepimizin bebişleri olsun rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın sen de endişe etme rahat ol ve bol bol dua et hayırlısını dile.

Canım tam emin değilim ama beta değerin 2000'in üzerine çıktığında kese görünür diye duydum ben yani değerler gününe göre kişiden kişiye değiştiği için net şu günde kese görünür gibi bir tarih yoktur.

Canım valla benim de salı toplanacak ama felaket şiştim, göğüsler yumurtalıklar çok ağrıyor salı opu olacak kısmetse iğnelerimi yaptım şimdi. Sende de çok yumurta mı gelişmişti?
Canım opu öncesi bişeyim yoktu sonrasında karnım 3 lt su topladı çok kötü oldum kimse rapor almazmış ben 10gün çalışamayacağm inş sen olmazsın ya

Aminn canımmm inşallah, sen keseyi görmek için yakında gidersin değer 2000'in üzerine çıktığında kese görünüyormuş, inşallah canımm senin de istediğin gibi ikizdir hayırlısı olsun
Ayın 12 sınden sonra gıdebılecem esım ızne cıkıyo o zamana kadarda baya olur kalp atısınıda duyarım ınsallah

Ayın 12 sınden sonra gıdebılecem esım ızne cıkıyo o zamana kadarda baya olur kalp atısınıda duyarım ınsallah
Canım hemen hemen gebelik tarihimiz aynı seninle:) Ayın 12'sinden sonra kesin kalp atışları da duyulmuş olur ben de sabırsızlanıyorum 5 mart için

Hakkında hayırlısı olsun canim heycan güzel şey bende senin gibiydim doktorum böyle heycanlı mutlu başlamak başarmanın yarışı demişti şimdiden iyi haberler alman dileğiyle
Amin arkadasim. bakalim neler olcak. Bekliyo bizi biyerde pitircik ama nerde bilsek. Heyecan sonucu merak etmektende biraz cogakiyor.hakkumizda hayirlisi hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…