2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Aynen en iyisi yardımcı bulmak sen dinlen kendini yorma.insanın içine sinmiyor ama olsun bu herşeyden önemli şimdi senin için.bırak dağınık kalsın.

Kızlar bendede kahve rengi leke gelmeye başladı ne yapmaliyim dogalmi sizce tedirgin oldum açık sarı ve kahve rengi korkmaya başladım

Kızlar bendede kahve rengi leke gelmeye başladı ne yapmaliyim dogalmi sizce tedirgin oldum açık sarı ve kahve rengi korkmaya başladım
Benimde dün oldu çok koyu kahverengi bugünde sanırım içinde kalan silinince açık kahverengi peçeteye geldi o kadar doktora sordum korkma dedi

Arkadaslar benimde lekelenmelerim oldu kahverengine yakin. Ben cok panikleyince Dr.um ilaclarima ek olarak progestan igne verdi. Igneden sonra daha olmadi. 12. Haftaya kadarda kullanicam. Eger iciniz rahat degilse dr.unuza sorun ikna olursa kullanin derim. Bizler biraz yapay hamile kaliyoruz. Dolayisiyla disardan hormon destegi almak zorunda kaliyoruz.

Progestan iğne yaptıran varmı ben 5 gündür yaptırıyorum ve yapilan yerler çok ağrıyor sizde de öyle oldumu ve ne yapmalıyım?
Canim ben kullaniyorum. 30 tane vurundum. Bir 30 tane daha vurunucam cok agri yapiyor. Vurana gorede degisiyor. Ben alistim sanirim onceki gibi cok umursamiyorum

Canim ben kullaniyorum. 30 tane vurundum. Bir 30 tane daha vurunucam cok agri yapiyor. Vurana gorede degisiyor. Ben alistim sanirim onceki gibi cok umursamiyorum
Ben 6 gündür yaptırıyorum canım çok kötü oldum vurulan yerlerim şişti morardı yatıp oturamiyorum senin cokmuş canım allah kolaylık versin

Ben 6 gündür yaptırıyorum canım çok kötü oldum vurulan yerlerim şişti morardı yatıp oturamiyorum senin cokmuş canım allah kolaylık versin
Bende 8 gündür kullanıyorum sağa sola dönerken çok ağrıyor. Çarşamba transfer oldu. Bakalım herşey yolunda gitsinde ben o acıya razıyım

Canim ayni benimde seninki gibi oldu. Ilk zamanlar daha cok etkiliyor sanirim. Simdide agriyor ama vucut o agriya alisiyor sanirim. Ben buzdolabinda beklemis kolonyayla ovardim biraz rahatlatirdi.

Kızlar merhaba yumurta toplama öncesi çatlatma iğnesi olarak lucrin kullanan var mı? Prospektüsünü okuyorum çatlatma iğnesi gibi değil de yumurta baskılamak için fln yazıyor. Yarın da pazar yanlış ilaç mı aldım acaba?

Recetene göre almadın mı hemsiren bilgi vermiş olmali

Kızlar merhaba; 11. gün kan değerim 863, 13.gün kan değerim 2180 cıktı. 14.gün doktorum keseyi görmek için çağırdı 2 kese göründü doktorum ikiz gebesin dedi, çok şükür nasipse 5 mart pztesi günü kalp atışları için gidicez cok güzel cok heyecanlı cok başka bir duyguymuş herzaman söylüyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin hepiniz dualarımdasınız.
Merak eden arkadaşlarım için yazıyorum; 2 tane taze embriyo transfer edilmişti, yaşım 32, 1 tanesi iyi kalitede diğeri orta kalitede 5.gün embriyosuydu. 3 buçuk yıllık evliyim, bu ilk tip bebek denememiz daha önce aşılama da denemedik yumurta rezervim cok düşük olduğu için direkt tüp bebek denendi.
Arkadaslar aranızda hamileyken TSH hipotiroid sorunu olan oldu mu, ben normalde hipotiroid hastasıyım 5 aydır ilaç kullanıyorum transferden yaklaşık 2 ay önce ölçüm yapılmıştı değerim 2.04'dü. 2 gün önce kan verdim 4.77 cıktı. gebelikte ilk 10 hafta bebek hormonunu anneden alırmış ve 10 haftadan sonra kendisi üretmeye başlarmış cok tedirginim doktor ilacımın dozunu arttırdı ama aranızda benim gibi olan varsa bilgi verebilir mi bir sorun yaşarmıyım bebişlerim etkilenir mi

Cnm tsh önemli ama o değer çok ciddi sikinti değil transfer sonrası tsh yükselmesi oluyor üzülme çabuk farjedilmis ii bir endokrin uzmanı bul hamilelik dozunu ayarlar.

Masallah canım rabbım kucagına almayı nasıp etsın benımde 15.gun 1725 cıktı ınsallah ıkızdır

Selam arkadaslar. Bugün adetin 3. Günü. Gittim kontrole. Sanki bugun bebis yola cıkmış gbi hissediyorum. Hastaneye girer girmez heyecanim basladi :) hayırlısı olsun :)
Hakkında hayırlısı olsun canim heycan güzel şey bende senin gibiydim doktorum böyle heycanlı mutlu başlamak başarmanın yarışı demişti şimdiden iyi haberler alman dileğiyle
Selam arkadaslar. Bugün adetin 3. Günü. Gittim kontrole. Sanki bugun bebis yola cıkmış gbi hissediyorum. Hastaneye girer girmez heyecanim basladi :) hayırlısı olsun :)

Canim ayni benimde seninki gibi oldu. Ilk zamanlar daha cok etkiliyor sanirim. Simdide agriyor ama vucut o agriya alisiyor sanirim. Ben buzdolabinda beklemis kolonyayla ovardim biraz rahatlatirdi.
Banada kolonya veya alkolle masaj yap dediler bugün ins ise yarar kolanya ile yaptım

Arkadaşlar çarşamba transferim oldu bugüne kadar bir sıkıntım yoktu ama bugün ayağa ne zaman kalksam kasiklarim fena ağrıyor. Bide akintim var. Transfer öncesi de vardı bugün biraz fazla geldi ama. Sizce bir sıkıntı var mıdır? Sizde nasıldı

Cnm tsh önemli ama o değer çok ciddi sikinti değil transfer sonrası tsh yükselmesi oluyor üzülme çabuk farjedilmis ii bir endokrin uzmanı bul hamilelik dozunu ayarlar.
Tesekkür ederim canımm içime biraz su serptin her aşaması ayrı bir tedirginlik ama o kadar güzel bir duygu ki herkese nasip olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…