2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Amiiinn inşallah Çok sağol canım. Allahım o günleri de gösterir umarım hepimize..Daha gözüm aydın mı değil mi belli değil bakalım yarın kan sonucumla netleşir inş. 3.gün emriyosu 1 tane kondu 12 şubatta. Bugün 10. Gün oluyor sanırım
Allahim izniyle sen yarin guzel sonucunu eline alacaksin hayatim daha net cikamazdi gebelik testi icin rahat olsun sen artik hamissin:anneadayı:

Darısı başınıza inşallah canım benim. İkinci çizgiyi görüp sevinçten ağlamanızı dilerim :) benim resmen ellerim titredi bugün görünce :KK48:
Kanda da baya yükselmiştir. Gerci o herkese gore degisiyr benim 20 iken bile silik cikiyor. :KK48: gozun aydın hamilesin :KK200: insllah devami da guzel olur

lemonade_85 lemonade_85 o sorular hiç bitmiyor ki. Hep konuşuyorum muayneye gidince hep. Bide hemsireye soruyorum evde de :)
Gün içinde iş güç koşturmadan unutuyorum da akşam sürekli kafamda ilk denemede tabi allahın izniyle embriyo da gelişirse pgt yaptırmaya gerek var mıki? Bi de o takıldı kafama şu yumurtalar bi toplansa az rahatlıcam sanki canım. Bana dondurulmuş transfer olucak inş embriyo gelişirse. O yüzden daha yolum uzun

Gün içinde iş güç koşturmadan unutuyorum da akşam sürekli kafamda ilk denemede tabi allahın izniyle embriyo da gelişirse pgt yaptırmaya gerek var mıki? Bi de o takıldı kafama şu yumurtalar bi toplansa az rahatlıcam sanki canım. Bana dondurulmuş transfer olucak inş embriyo gelişirse. O yüzden daha yolum uzun
Rabbim yüzünü güldürsün ins hayirlisiyla. Rahatla biraz doktoruna güven o gerekeni yapıyordur zaten.

Canım öyle düşünme hemen ben diğer arkadaşın hcg testinde olan çizgiyi 9. Gün o kadar görmüştüm 11. Gün kan verdim 65 küsür çıktı eve gelip idrar testi yaptım nerdeyse aynı silik şekliydi en son değerim 682 küsürlerdi 17. Gün fln idrar yapayım dedim onda bile tamamen kırmızı değildi çok şükür ki keseyi gördüm Yani yok öyle umutları bırakmak herkesin gebelik öyküsü farklı umarım ve inşallah bebeğiniz sizinledir
Canım silik fln cıksa belki dıyıcem ama hiç cıkmadı.sanmıyorum pozıtıf oldugunu.kabullendım bıle,tutmadı malesef

Canım bende de var miyom hatta iki tane doktorum rahim dışında olduğu için bir zararı yok dedi.ama doktordan doktora hastadan hastaya fark ediyor.bakalım hakkımız da hayırlısı olsun inşallah.
Aynen dr da öle dedı.ama düşünüo işte insan acaba mı dıe.tutmadı cunku bu sefer.sebep midir bılınmıyor tabi

Simdi kizlar bende dayanamadim bi erkrn tet yapdim:KK70: sonucu paylasiyorum aceba hala ignenin etkisi mi ya... yoksa sevinmelimiyim artik 5 inci gun embriyosu ve 5 inci gundeyim:KK36: kizlar sevinmeliyimmmmm

Bu ara da catlatma ignesinin 13 uncu gunu .. bukadar etkisi kalirmi kizlarrr
Bence sevinmelisin cnm.hayırlısı olsun hamilesin..bende kızımda idrarda öğrendim. Kanda yüksek çıktı. .

Back