2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Çok teşekkür ediyorum canım hakkımızda hayırlısı şuan için yarını bekliyorum ama her türlü de hazırım inşallah pıt pıt kalbini duyarım umarım sağlıkla gelişiyordur bu benim ikinci deneme 2. Embriyo transferi oldu ama tek kese görüldü . İlki eylül ayı oldu beta 11. Gün 19,96 çıkmıştı iki gün sonra 13 e düştü 3 gün sonradan da adet olmuştum
Maşallah canım benim darısı bize inşallah kaç yumurtan toplanmıştı sağlık probleminiz var mıydı bide canım

Canım geçen yıl aldırmıştım gene çıkmış demekki yada ilaçlar yaptı bilmiyorum büyümezse sıkıntı olmaz dedi ama içime de sinmedi:KK43:
Doktorun sakınca görmediyse sen de kafana fazla takma.polip te miyom gibi tekrarlıyor.ben iki kez miyom ameliyatı oldum şimdi tekrar var boyutlarıda ufak değil hiç bi sakıncası yok hamile kalmana ve tedviye dedi doktor.hayırlısı inşallah

Canım benim geçen sene rahim girişinde ve rahimde vardı aldırmıştım, iğnelere başlarken de polip fln dememişti dr belki regl diye görmedi yada dediğin gibi ilaçlar yaptı. 3mm rahim içi, büyümezse engel olmaz dedi. Yumurtalara takıldım bir de mesela bugün muayenede 15 mm de var 9 mmde cumartesi tekrar muayenem var pazartesi toplanır muhtemelen dedi. Hepsi farklı boyda olacaksa küçükler işe yaramayacak ozaman değil mi? İlaç dozum da aynı devam ediyor
Ona doktor karar veriyor hangsi döllenir. Zten catlayan hepsi toplanacak. Onlarda saglikli. Hangi yumurta ise yaramaz onu bilmiyorum. Somra embriyo gelişimine bakip kalite kalitr koyuyorlar tüpe. Sana da bilgi vermişlerdir. O durumu bend merak ettm.simdi

Arkadaşlar yarın test günüm. Bugün test yaptım ikinci çizgi belirgin şekilde çıktı. Acaba bana mı öyle geldi bilemedim. Bir de siz bakar mısınız? Sizce belirgin mi yeterince? Ekleyebildim mi bilmiyorum ama

Eklentiler

• IMG_6140.JPG
    IMG_6140.JPG
    17,6 KB · Görüntüleme: 90
Arkadaşlar yarın test günüm. Bugün test yaptım ikinci çizgi belirgin şekilde çıktı. Acaba bana mı öyle geldi bilemedim. Bir de siz bakar mısınız? Sizce belirgin mi yeterince? Ekleyebildim mi bilmiyorum ama
Bence gayet net acık acık ortada ben burdayım diyor.hayırlısı olsun canım

Bu süreçte hiç kan verdin mi canım mesela en son değerden sonra ben ptesi sağlık ocağında verdim çünkü kan tahlili idrar testi istedi kayıt için o zaman beta hcg de bakmışlar
Canim bugün hem kan hem idrar tahlili yaptım içinde beta yoktu artık gerek te yok zaten betaya transferin 10 12 ve 14.günü baktirdim bugün gebelik için gerekli tahlil verdim

Tedaviye başladım 3. Gün ve 3 gündür gribim ilaç içmiyorum korkudan resmen ne yapıcam bilemez haldeyim tedaviyi etkiler mi ilaç

Canim bugün hem kan hem idrar tahlili yaptım içinde beta yoktu artık gerek te yok zaten betaya transferin 10 12 ve 14.günü baktirdim bugün gebelik için gerekli tahlil verdim
Bebek göründü mü ben de bugün kan verdim rutin gebelik testlerimiz çok şükür zor da olsa bebişi ve kalp atışını duydum 1 Cm olmuş miniğim

Ona doktor karar veriyor hangsi döllenir. Zten catlayan hepsi toplanacak. Onlarda saglikli. Hangi yumurta ise yaramaz onu bilmiyorum. Somra embriyo gelişimine bakip kalite kalitr koyuyorlar tüpe. Sana da bilgi vermişlerdir. O durumu bend merak ettm.simdi
Benim de kafamda sürekli deli sorular:) cumartesi gittiğimde souyım

Canim gozun aydin..
Kacinci gun emriosu kac tane kondu ve kacinci gunundesin aceba? Rabbim saglikli dogmasini da nasip eder insallah

Ben tedavi başında kullanmıştım grip ilacı mecburen ama benim tedavim dondurulmuş içindi mutlaka uygun ilaç isteyin

Canim gozun aydin..
Kacinci gun emriosu kac tane kondu ve kacinci gunundesin aceba? Rabbim saglikli dogmasini da nasip eder insallah
Amiiinn inşallah Çok sağol canım. Allahım o günleri de gösterir umarım hepimize..Daha gözüm aydın mı değil mi belli değil bakalım yarın kan sonucumla netleşir inş. 3.gün emriyosu 1 tane kondu 12 şubatta. Bugün 10. Gün oluyor sanırım

Back