2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Ayyy kuzummmm agzindan bal damliyor ballll insallah rabbim nasip etmisdir insallah
Insallah canim. Benimde seninki gibiydi kanda pozitifi gordum. Bir suru test yapmissin. 13. Gune catlatma ignesinin etkisi kalmaz. Zaten eger kalsaydi testlerin gittikce koyulasmazdi. Aksine siliklesmesi gerekirdi. Icin rahat olsun.

Canım bende de var miyom hatta iki tane doktorum rahim dışında olduğu için bir zararı yok dedi.ama doktordan doktora hastadan hastaya fark ediyor.bakalım hakkımız da hayırlısı olsun inşallah.

Nasil yok igne verebilirdi. Düşük yapıyorsan . Direk girdim konuya ama
Benim kanamam artmaya basladi kizlar... Midem ve böbreklerimde cok sancilaniyor. Doktorumu aradim. Yarınki tahlil sonucunu alana kadar yapacak bir sey yok. Sanciya dayanamazsan Parol iç dedi. Lütfen dua edin. Moralmen bitmis durumdayim.

Kızlar merhaba ilk tüp bebek tedavimde yumurta gelişim aşamasındayım. Pazartesi muhtemelen yumurta toplama olacak. Benim aklıma takılan yumurtaların boyutları farklı farklı hepsi de embriyo gelişiminde kullanılabiliyor mu? Bir de rahim içinde 3 mm polip gördü dr bugün. Daha önce de polip aldırmıştım yine olmuş demekki canım sıkıldı. Rahimde polip varken transfer olan var mı yine mi aldırmam gerekecek

Polip sakıncalı olabiliyor doktoruna danış bence.

Benim vardi ama rahmim temizdi giriş kismindydi az di. kasim ayında transfer oldum transfere engel olmayacagini düşündüler. Ilaclar yapiyor bence polip kist yok tu bende çünkü . 2 gun once temzdi 2 gun sonra muyened cikti. Nysr tuttuda bebiş ama 400 den düştü. Kimyasal olmasunn sebebi o deil dye düşünüyorm. Belkide gitmistir polipler 2 aydir dinlendim.Senin nerede polipler

Canım benim geçen sene rahim girişinde ve rahimde vardı aldırmıştım, iğnelere başlarken de polip fln dememişti dr belki regl diye görmedi yada dediğin gibi ilaçlar yaptı. 3mm rahim içi, büyümezse engel olmaz dedi. Yumurtalara takıldım bir de mesela bugün muayenede 15 mm de var 9 mmde cumartesi tekrar muayenem var pazartesi toplanır muhtemelen dedi. Hepsi farklı boyda olacaksa küçükler işe yaramayacak ozaman değil mi? İlaç dozum da aynı devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…