2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Seni çok ama çok iyi anlıyorum canımmm. Gece uykularımdan uyanıp elimi karnıma koyup seviyordum, sürekli konuşuyordum bende o 12 gün bile muhteşem bir duyguydu var olduğunu biliyordum çünkü.
Geçecek lütfen güçlü ol inancını kaybetme lütfenn

Cok kotuyum canm oyuncak almisti esim ona sakliyodum ilk oyuncagi olucakti ya kendimi nasilda olucagina koşulladim bom boşum suan Allahim hamdolsun ama kalbim agriyoo
Oof of insallah kisa surede toparlarsin canim.ben de dusuk yaptim ardindan kimyasal gebelik insan aci da cekse toparlaniyor zamanla hayat boyle.suan uzuleceksin ama geciyor inan.Allah guc kuvvet versin canim

Bende seviyodum konusuyodum var olduguna inaniyodum Rabbime tevekkul canm ama canim cok aciyo

Allah razi olsun canm. Ilk denemem ve cok umitliydim hamdolsun Allahima ama kalbim agriyo dunya basima yikildi.
Çok zor bilirim ne umutla ne ümitle başlıyoruz tedaviye negatif duyunca gerçekten dünya başına yıkılıyo ama rabbim öyle büyüki öylemi sabırını veriyo dimdik ayağa kalkıyosun bittmedi diyosun yola devam ediyosun bak ben ikinciyi yaptım sonucunu bekliyorum bi kaç güne toparlarsın canım Allah yardımcın olsun

Bende seviyodum konusuyodum var olduguna inaniyodum Rabbime tevekkul canm ama canim cok aciyo
rabbim sana güç versin arkadaşım zor bir dönem
inşallah rabbim bundan sonraki tedavinde yüzünü güldürsün

Canımm okuduğumdan beri bende snınle ağlıyorum inan.gercekten üzüldüm,ki elde değil ztn.hele sen nasılsındır tahmın edemıyorum.ama hiç unutma bu tedaviler uzun bir süreç.Allah bırgun hepimize nasip edicek inanıyorum,kimimizinki kısa süredde kımımızin daha uzun..yeter ki sen kendini sev ve koru..önce bizlerin sağlığı ve huzuru..en kısa sürede toplayacaksın kendini.hepimiz burda birbirimize duacıyız.hersey güzel olucak

Sagol kuzumm ne haldeyim bi bilsenn hersey bitti sanki boş boş bakip agliyorum kalbim aciyo canm keske bukadar inandirmasaydim kendimi hamile hissediyodum cok zor gecicek bu gunler

Haklisin canm Rabbim buyuk sizlerin guzel haberlerini nasip etsin hepinize icten dua ediyorum

Sagol kuzumm ne haldeyim bi bilsenn hersey bitti sanki boş boş bakip agliyorum kalbim aciyo canm keske bukadar inandirmasaydim kendimi hamile hissediyodum cok zor gecicek bu gunler
Sanırım hatayı orda yapıyoruz.her ıhtımali düşünmek lazım,sonradan böyle koyuyor insana.ama hersey için şükretmemiz lazım.bakarsın bu ay kendılığınden gelir bebeğin,neleri var neleri duyuyoruz.umudunu hiç kaybetme..yolun başındayız bunu bilmek ve öle yürümek gerekıyor.Allah güç ve sabır versin

Hayırlı olsun tedavin canım bende dondurulmus embriyo transferi oldu adetin ikinci gunu ilk kontrol ve bugünden itibaren folik asit kullaniliyor bi hafta sonra ikinci kontrol e gittim kan aldılar muyane edip bizim aramamizi bekle dediler tek igne olarak 1 tane cstkatma iğnesi verdiler prednol ve rulid diye ilaci 4 gunkullan birak dediler ikinci kontrol den bi hafta sonra da trasfer oldu transfer in oldugu gun tekrar reçete yazdi kan pıhtılaşması olduğu için clexane iğne ve coraspirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…