- 27 Ocak 2018
- 196
- 174
- 18
- 35
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #8.361
Haklisin canim benim. InsAllah hepimiz alalim kucagimiza yavrularimizii kuzumStres yapma canım
stres düşmanımız biliyorsun
Pozitif düşün uzan dinlen cnm
İnşallah tutunur yavrunn
İnşallah canımHaklisin canim benim. InsAllah hepimiz alalim kucagimiza yavrularimizii kuzum
Aminnnn canim benim aminnnİnşallah canım
Her namazımda dua ediyorum
Bu evlat aşkıyla yanıp tutuşan
tüm isteyenlere ve bana
nasip etsin inşallah mevlâm
Aminnnn canim benim aminnn
Selam arkadaslar gecen hafta p.tesi transferim oldu. Ama esim ogunden beri tuhaf davraniyor ne yaparsam batiyo bagiriyo kiziyo boyuna en son dun gece bir birimize girdik saatlerce aglatti beni gece de cikti gitti sabaha kadar agladim sabaha karsi uyuya kalmisim ama cok şiddetli bel agrisi kasık agrisi sanki adet olucakmisim gibi migde bulantisi var korkuyorum
Amin inşallah sağolasın canım
Sen hangi aşamadasın?
Ben transferin 7. Günündeyim
Aynen canm konusucam agresif oldu iyice anlamiyorum neden boyle yaptigini stres yapiyo biliyorum ama bu bizi kotu yonde etkiliyor. Sagol canm benim destegin icinSancılar seni korkutmasin oluyor onlar normal. Esinin yaptigi hic hos degil elbet ama o da mi stres yapti acaba. Benim esimin davranislarinda bozukluk olmadi ama sedef hastalığı yogunlasti bu surecte mesela ve saclarinda beyazlar cogaldi. Yani her erkek ayri tepki veriyor olabilir ama boyle yapması cok dogru değil senin icin onemli gunler. Bence konus bu konuyu. Neden boyle davrandigini sor ve uzuldugunu soyle.
Aynen oyle canm farkli sekilde streslerini yansitiyolar ne diyelim alttan alicaz elimizden geldigince. Kuzum p.tesimi transfer oldun sende, benim test gunum persembeVallahi erkekleri anlamıyorum benim eşim denizci tedavide yanımda bile yok adam oralarda üzülüyo yanlız kaldın diye yanınızda eşiniz neden böyle üzüyolar anlamıyorım ama onlarda sinir ve streslerini hep farklı anlatıyolar belli edemiyolar hisslerini biz ağlıyoruz konuşuyorız onlar daha farklı
Aynen oyle canm farkli sekilde streslerini yansitiyolar ne diyelim alttan alicaz elimizden geldigince. Kuzum p.tesimi transfer oldun sende, benim test gunum persembe[/QUO
Ben pazar oldum 22 si yazmış hemşire test için hadi az kaldı ikimizinde diğerinde kimyasal olmıştum inşlh hayırlısı olur hepimiz için
Amin canm ikimizinde persembe ozaman. Hadi insAllah hayirli haberler veririz:)
Bu arada sizde lekelenmeler oldumu transfer sonrası ??
Evet canm pembemsi bi kac leke gordum. Sen gordunmuBu arada sizde lekelenmeler oldumu transfer sonrası ??
Canm peki bel agrin kasik agrin oldumuLekelenme de oluyor panik yapmayin. Bende transferin 13. günündeyim. 6. Ve 10 günler acik pembe-kahve lekelenmelerim oldu..
Elinizi karniniza koyup furkan suresi 64. Ayeti okuyun surekli.
Fallahu hayrun hafizen ve huve erhamur rahimin.
Rabbim cumlemizinkini korusun ve herkese tez zamanda nasip etsin.
Lekelenme de oluyor panik yapmayin. Bende transferin 13. günündeyim. 6. Ve 10 günler acik pembe-kahve lekelenmelerim oldu..
Elinizi karniniza koyup furkan suresi 64. Ayeti okuyun surekli.
Fallahu hayrun hafizen ve huve erhamur rahimin.
Rabbim cumlemizinkini korusun ve herkese tez zamanda nasip etsin.
Evet canm pembemsi bi kac leke gordum. Sen gordunmu
Bende hiç olmadıda 7. Günümdeyim 1. Transferde oluyodu bunda olmadı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?