2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Benimde durumum seninle ayni 1 tane 5. Gün embriyosu koydular blast embriyo bende merakla bekliyorum ilk denememde kaliteli diildi yumurtalarım 2. Sinde daha iyi çıktı bakalım me olucak doktpr umutlu konuştu rahimde çok iyi dedi bakalım sana rahimde 3 çizgili bişi var dedimi endometrium

Canım bana da doktorum transferim sırasında çok olumlu konuştu rahimin durumu cok iyi güzel dedi 5.gün blast embriyosu olunca bölünmeler daha hızlı ve tutunma daha kolay oluyor diye biliyorum tabi ki yine Allahım bilir ben 3. gün embriyosu tutan da cok duydum hakkımızda hayırlısı inşallah.

Kızlar saç boyasıyla alakalı doktorumdan cevap geldi. Merak eden olur diye bilgilendiriyim sizi de. Saç boyasını istemeyiz bu süreçte dedi, bilginiz olsun

Selam arkadaslar gecen hafta p.tesi transferim oldu. Ama esim ogunden beri tuhaf davraniyor ne yaparsam batiyo bagiriyo kiziyo boyuna en son dun gece bir birimize girdik saatlerce aglatti beni gece de cikti gitti sabaha kadar agladim sabaha karsi uyuya kalmisim ama cok şiddetli bel agrisi kasık agrisi sanki adet olucakmisim gibi migde bulantisi var korkuyorum

Canım stresten uzak durmalısın
Bu iğneler bizi duygusallaştırıyor
Lütfen sakin olll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…