- 20 Şubat 2016
- 161
- 154
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #8.341
Teşekkür ederim amiin canımm inşallah.Canım çok sevindim inşllh değerlerin orantılı artar hadi hayırlısı olsun inşlh
Canım sorun bendeydi eşimden yana sıkıntımız yoktu, benim yumurta sayılarım yaşıma göre erken azalmaya başlamış fsh değerim 11.75'di. benden 5 tane yumurta toplanabildi 1 tanesi döllenebilir durumda olmadığı için sperm verilmemiş 4 tanesine sperm verilmiş 2 tanesi aynı gün embriyoya dönüşmüş diğer 2 si ertesi gün bölünmeye başlamış ilk bölünenlerden 2 tanesi çok üşür 5.güne kadar taşındı doktorum 1'si iyi durumda diğeri orta kalitede dedi biz 2 tane transfer istedik, tabi diğer 2 embriyomuz dondurulma kalitesinde olmadığı için iptal oldular. Tabi yumurtası çok olanların şansı çok daha fazla. Bu arada yaşım 32.
saol canımm amiin darısı isteyen herkeseCanım gözünaydın, sağlıkla kucağına al inşallhdarısı bizim başımıza
Saol canımmm amiinnn darısı herkese inşallah :)Gozunaydin canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin:) darisi bizlere
Canım bana da doktorum transferim sırasında çok olumlu konuştu rahimin durumu cok iyi güzel dedi 5.gün blast embriyosu olunca bölünmeler daha hızlı ve tutunma daha kolay oluyor diye biliyorum tabi ki yine Allahım bilir ben 3. gün embriyosu tutan da cok duydum hakkımızda hayırlısı inşallah.Benimde durumum seninle ayni 1 tane 5. Gün embriyosu koydular blast embriyo bende merakla bekliyorum ilk denememde kaliteli diildi yumurtalarım 2. Sinde daha iyi çıktı bakalım me olucak doktpr umutlu konuştu rahimde çok iyi dedi bakalım sana rahimde 3 çizgili bişi var dedimi endometrium
Hayır canım söylemedi , sadece girmeme kararı aldım dediBal10cuk neden girmiyor birşey söyledi mi kızlar merak ettim ?
Hayır canım söylemedi , sadece girmeme kararı aldım dedi
Hamile olduğunu söyledi bundan sonra buraya girmeme karari aldığını söyledi baska biseyde demediBal10cuk neden girmiyor birşey söyledi mi kızlar merak ettim ?
Sen daha iyi misin canım?
Sen daha iyi misin canım?
Kontrole gittim dün
Bu ay mola verdik
Diğer adette bakalım
Gerekirse 2 ay mola dedi
Doktorum tekrar deneriz dedi
Kanamam devam ediyor
Üzgünüm
İyi olmaya çalışıyorum
Allah içine ferahlık versin inşllh canım şifa versin
Allah yardimcin olsun canm insAllah bu sefer sorunsuz yasarsin hamilelegini dualarim seninleKontrole gittim dün
Bu ay mola verdik
Diğer adette bakalım
Gerekirse 2 ay mola dedi
Doktorum tekrar deneriz dedi
Kanamam devam ediyor
Üzgünüm
İyi olmaya çalışıyorum
Allah yardimcin olsun canm insAllah bu sefer sorunsuz yasarsin hamilelegini dualarim seninle
Selam arkadaslar gecen hafta p.tesi transferim oldu. Ama esim ogunden beri tuhaf davraniyor ne yaparsam batiyo bagiriyo kiziyo boyuna en son dun gece bir birimize girdik saatlerce aglatti beni gece de cikti gitti sabaha kadar agladim sabaha karsi uyuya kalmisim ama cok şiddetli bel agrisi kasık agrisi sanki adet olucakmisim gibi migde bulantisi var korkuyorum
Evet canm ama elimde degil kuzum tutunsun baska bisey istemiyorumCanım stresten uzak durmalısın
Bu iğneler bizi duygusallaştırıyor
Lütfen sakin olll
Evet canm ama elimde degil kuzum tutunsun baska bisey istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?