• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bana da aynisini dediler normal hayatina geri don ama 1 saat ayakdaysan 15 20 dkk dinlen denildi.. sonra protein agirlikli ve meyve bol bol ye dedi.. sonra cerione jel ve folic asite devam.. cinsel perize devam.. stres yok.. agir kaldirma agir gibi seyler yasak ..
Ben 15 dakka hic kalkmadim sonra bi tuvalete kaldim tekrar yarim saat yattim toplam 45 dakka yattim yani.. ama anladim kadariyla ilk 15 dkk onemli catldan bile yuvarlanarak yatagima gecirdiler
Aynen beni de çataldan sedyeye dikkatlice geçirdier, 10 dakika sürmemiştir yattım sonra giyindi wc'ye gittim ordan çıktık sonra.
10 günüm geçti valla cok heyecanlıyım sabah "erken gebelik testi" yapıcam duruma göre de kan vermeye gidicem dua edin bana :)

Aynen beni de çataldan sedyeye dikkatlice geçirdier, 10 dakika sürmemiştir yattım sonra giyindi wc'ye gittim ordan çıktık sonra.
10 günüm geçti valla cok heyecanlıyım sabah "erken gebelik testi" yapıcam duruma göre de kan vermeye gidicem dua edin bana :)
İnşallah guzel haberler le gelirsin cnm yarin ..
Transfer gunu de sayiliyor mu? Ben bugun transfer oldum ya bugunmu yarinmi 1 oluyor

İnşallah guzel haberler le gelirsin cnm yarin ..
Transfer gunu de sayiliyor mu? Ben bugun transfer oldum ya bugunmu yarinmi 1 oluyor
İnsallah canımm yaaa hepimiz mutlu haberler alalım herkes bebiş sahibi olsun istiyorum burdaki herkes için de dua ediyorum. Transfer günü sayılmıyor canım kimi arkadaşlar 7.günde falan kan testi yapmışlar ama doktordan doktora değişiyor sanırım tahlil günü, beklemek cok heyecanlı bir süreç.

Düşük gerçekleşmiş dedi doktorum
bu ay dinlenme önerdi
Diğer adetten sonra bakalım
Kanamam devam ediyor
Üzgünüm
:KK61:

Canimm uzulme demiyorum cunku senin için bos bir anlam ifade ediyor, tahmin edebiliyorum ama su bir gerçek bazi seyler bizim elimizde degil. Allah'in takdiri buymus. İnşallah bundan sonraki tedavinde melegini kucagina alirsin, hatta bir bakarsin tedaviye gerek kalmadan olur. Amin inşallah

Aynen ben de oradayim canim
Canım bana progesteron iğne vermediler, daha doğrusu hiç iğne vermediler transfere kadar. Burda okuyorum da hemen hemen herkes iğne oluyor, sana da verdi mi doktorun ? benim transfere kadar kullanıcak olduğum haplar ; TETRADOX, ESTROFEM, PREDNOL, CORASPİN, CRINONE VE FOLİKASİT.

Canimm uzulme demiyorum cunku senin için bos bir anlam ifade ediyor, tahmin edebiliyorum ama su bir gerçek bazi seyler bizim elimizde degil. Allah'in takdiri buymus. İnşallah bundan sonraki tedavinde melegini kucagina alirsin, hatta bir bakarsin tedaviye gerek kalmadan olur. Amin inşallah

İnşallah canım sağol

Bana da aynisini dediler normal hayatina geri don ama 1 saat ayakdaysan 15 20 dkk dinlen denildi.. sonra protein agirlikli ve meyve bol bol ye dedi.. sonra cerione jel ve folic asite devam.. cinsel perize devam.. stres yok.. agir kaldirma agir gibi seyler yasak ..
Ben 15 dakka hic kalkmadim sonra bi tuvalete kaldim tekrar yarim saat yattim toplam 45 dakka yattim yani.. ama anladim kadariyla ilk 15 dkk onemli catldan bile yuvarlanarak yatagima gecirdiler
Çataldan kalktım gittim öyle yatağa alma falan yok

Back