- 24 Ocak 2018
- 444
- 531
- 33
- 38
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #8.221
Hayırlı olsun canım rabbim kucağına almaya nasip etsinKızlar bugün ikinci testimi yaptirdim çok şükür iki kat artmış .transferimin 11.gunu .
Ama progesteron değerim 4.62 çıktı .doktorum düşük çıkmış dedi.
Kızlar başına böyle birşey gelen var mi
Ev et canm. En kisa zamanda yine baslar. Uzme kendini..
amin canım Allah razı olsun inşallah.Hayırlı olsun canım rabbim kucağına almaya nasip etsin
Canım ben ilk denememde duyulmadı 8 haftalık ti ondan önce hic Dr kese icin gitmemistim Dr kürtaj dedi ama biz çok dr gezdik heosh kürtaj dedi üniversite hastanesi bu durumlarda duyulabilir diye iki hafta takip etti en son kanama başlayinca ertesi gün kürtaj oldum bence beklesin Dr kontrolunde benimkinin gelisimi 3 gun ince durmuştu bulantı halimde o günü son bulmustbHanımlar tüp bebek yaptırıp kalp atışını duymayan oldumu hiç. Benım arkadaş 2 dir gidiyo kese var ama kalp atışı duyulmuyor. Doktor haftaya bidaha gel demiş olmazsa yenden başlarız demiş çok kötü bi durum
Yok cnm bendeCanım maşllah baya yumurta sayın iyiymiş inş benim de öyle olur hani pko görüntüsü olanlar da sayı çok olur derler ya sen de var mıydı pko görüntüsü Yumurtalıkda? Bende varda
Hayir cnm ozel olarak hicbisey yapmadim bugun 4 uncu gun ve 8 ide devam ediyor cok sukir yarin sabah 9 da transfer edilecek iko tane blastYumurtaların çok iyi döllenmiş, extra birşey kullandın mı multivitamin falan, beslenmen nasıldı
Beslenmem de cnm protein ve meyve agirlikli yemeye calisdim..Yumurtaların çok iyi döllenmiş, extra birşey kullandın mı multivitamin falan, beslenmen nasıldı
Beklıyo işte doktor haftaya gel demiş. Ama onun tuttuğundan beri kanaması da oluyor düşük riski varCanım ben ilk denememde duyulmadı 8 haftalık ti ondan önce hic Dr kese icin gitmemistim Dr kürtaj dedi ama biz çok dr gezdik heosh kürtaj dedi üniversite hastanesi bu durumlarda duyulabilir diye iki hafta takip etti en son kanama başlayinca ertesi gün kürtaj oldum bence beklesin Dr kontrolunde benimkinin gelisimi 3 gun ince durmuştu bulantı halimde o günü son bulmustb
Canım benim bugün iğnenin 6. Günü cetrotide de başladım biraz midem bulanıyor herkes de olan bişe mi acaba ki ? İnş senin minnaklar sıkı sıkı tutunurlar canım darısı da bana olsun inşYok cnm bende
Insallah cnm .. isteyen herkezin olur insallah yarindan sonra gun sayacam artik .. bitmez 10 gun basliyor benim icin.. bende bulanti olmadi ama bende arada uyku hali oluyordu.. asiri hormondan olabilir cnm .. ben prospekturunu okumusdum bulamti yapabilio .. merak etme hersey yolunda yani.. rabbim insallah bol bol yumurtalarini buyuturCanım benim bugün iğnenin 6. Günü cetrotide de başladım biraz midem bulanıyor herkes de olan bişe mi acaba ki ? İnş senin minnaklar sıkı sıkı tutunurlar canım darısı da bana olsun inş
İnş canım ya güzel haberlerini okuruz umarım 10 gün sonraInsallah cnm .. isteyen herkezin olur insallah yarindan sonra gun sayacam artik .. bitmez 10 gun basliyor benim icin.. bende bulanti olmadi ama bende arada uyku hali oluyordu.. asiri hormondan olabilir cnm .. ben prospekturunu okumusdum bulamti yapabilio .. merak etme hersey yolunda yani.. rabbim insallah bol bol yumurtalarini buyutur
Canim hayırlı olsun tutunuyor bebisin normal guzel haberlerini alırız inşallahTransferin 5. Günğndeyim bi kasıklarda batma gögüs hassasiyeti felan var onlarda ilaçlardan sanırım beklemek zor valla
Aminnn cnm .. hepimiz mujdeleriz inşallah.. ben pek 10 gün dayanam daha once yaparim test galibaİnş canım ya güzel haberlerini okuruz umarım 10 gün sonra
Nasıl yani transver olucan jel koymu dedıler ilk defa duyuyorum valla. Ilık bi duş al sabun vs bişey kullanma demişlerdi banadaKizlarrrr transfere giderken özellikle dikkat ettikleriniz var mi .. bana makyaj oje filan busfer demediler .. sadece sabah jel koy dediler cerione
Evet oyle hatirliyorum ben yanlis miyim aceba.. transferi olan baska arkadas yok mu kizlaaarrrNasıl yani transver olucan jel koymu dedıler ilk defa duyuyorum valla. Ilık bi duş al sabun vs bişey kullanma demişlerdi banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?