- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #7.961
Canim herkesin bunyesi farkli insallah kan testin pozitif olurEvet yaptım
Bugün negatif çıktı
İnşallah canımCanim herkesin bunyesi farkli insallah kan testin pozitif olur
Güzel haberlerin ile sabah bekliyor olucam cnaimİyiyim çok şükür
bi sıkıntım yok
Bir an önce yarın olsunda kan veriyim istiyorum
İnşallah bu sefer yüzüm güler
İnşallah canımGüzel haberlerin ile sabah bekliyor olucam cnaim
sabah mı yapacaksın canım? Güzel haberlerini bekliyoruz. Benim de perşembe kan testi günüm. İdrar testi negatif çıktı bugün. Hakkımızda hayırlısı olsun.İnşallah canım
gözüme damla uyku girmiyor valla
Benimde bugün idrar testim negatif çıktı.sabah mı yapacaksın canım? Güzel haberlerini bekliyoruz. Benim de perşembe kan testi günüm. İdrar testi negatif çıktı bugün. Hakkımızda hayırlısı olsun.
İnşallah canım. Ben iki sonuca da kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama tabi olumsuz olursa üzülmemek elde değil. Yine de yolumuza devam etmekten başka seçenek yok. Bugün eşimle çocuklu ve çocuksuz hayatın olumlu yönlerini konuştuk. Sonucumuza göre planlarımızı yaparız artık. Hakkımızda hayırlısı.Benimde bugün idrar testim negatif çıktı.
Yarın sabah 10 gibi kan vericem
Allah yüzümüzu güldürsun inşallah
Canim durmak yok yola devam ümitsizliğe kapılma hemenİnşallah canım. Ben iki sonuca da kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama tabi olumsuz olursa üzülmemek elde değil. Yine de yolumuza devam etmekten başka seçenek yok. Bugün eşimle çocuklu ve çocuksuz hayatın olumlu yönlerini konuştuk. Sonucumuza göre planlarımızı yaparız artık. Hakkımızda hayırlısı.
Yok canım ümitsiz değilim aslında. Hani çok deneyip, pes edip bırakırsak diye konuştuk. Bu daha ilk denemem. En az 3-4 defa deneriz diye düşünüyorum olmazsa. Zaten sonra da yaş 40’ı bulur. Aslında olucak diye düşünüyorum ama ne olur ne olmaz konuşmaları bizimkisi.inşallah bu yaptığımız konuşma sadece bir anı olarak kalır. Sen yarın, ben de perşembe güzel haberler veririzCanim durmak yok yola devam ümitsizliğe kapılma hemen
Bu olmassa tekrar önümüze baklim
Ama inşallah hiç bişeye gerek kalmaz
Anladım canım inşallah ta son tedavin olucak inanıyorumYok canım ümitsiz değilim aslında. Hani çok deneyip, pes edip bırakırsak diye konuştuk. Bu daha ilk denemem. En az 3-4 defa deneriz diye düşünüyorum olmazsa. Zaten sonra da yaş 40’ı bulur. Aslında olucak diye düşünüyorum ama ne olur ne olmaz konuşmaları bizimkisi.inşallah bu yaptığımız konuşma sadece bir anı olarak kalır. Sen yarın, ben de perşembe güzel haberler veririz
İnşallah ikimizinde son tedavisi olsun. Görüşmek üzere iyi gecelerAnladım canım inşallah ta son tedavin olucak inanıyorum
Yarın inşallah güzel haberlerle dönerim
Yarın görüşürüz iyi geceler
Kan verirken acil de canim sonuçu erken veriyorlarBenimde bugün idrar testim negatif çıktı.
Yarın sabah 10 gibi kan vericem
Allah yüzümüzu güldürsun inşallah
Hayırlı guzel haberlerle gel insallah canımCanim durmak yok yola devam ümitsizliğe kapılma hemen
Bu olmassa tekrar önümüze baklim
Ama inşallah hiç bişeye gerek kalmaz
Olur canım 1 gün den bi sorun olmazGünaydın kızlar,
Benim test günüm yarın. Ama çalıştığım için bugün iş çıkışı evime yakın özel hastanenin acilinde tahlil yaptırayım diyorum olur mu ?
Olur canım 1 gün den bi sorun olmaz
Yaptır bence
bende şimdi kan verdim sonuç bekliyorum 2.3 gibi cikicakmis
İnşallah ikimiz içinde hayırlısı neyse o olsun
tatlım mucizevi bir şekilde e 2 düştü kesin değil ama sanırım transferim yapılacak beraber bekleriz inşallahAnladim canim saglik olsun.. inşallah olmazsin tabi ki ama olursada hayirlisi.. rabbim herseyin zamani ni bilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?