- Emoji Skoru
- 475
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #7.941
![Bal10cukkk](/data/avatars/s/847/847831.jpg?1513029131)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim çok şükürBal10cukkk iyimisin canim?
Kızlar idrarda silik çıkıp hamile olan varmıııııııı
Ne güzel canım yarın senin test günün benimde trasfer günüm hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhh canım benim:)İyiyim çok şükür
bi sıkıntım yok
Bir an önce yarın olsunda kan veriyim istiyorum
İnşallah bu sefer yüzüm güler
Silk çıktıysa kanda kesin çıkıyor degerleriniz yüksek olabilir iki embriyo transferi mi oldu test gununuz ne zamanYaaa Benin’e 7. Günde çok silik çıktı kan versemmi vermesemmi acaba
Test günüm ayın 12 si 3. Gün embiryosu 2 adet bırakıldıSilk çıktıysa kanda kesin çıkıyor degerleriniz yüksek olabilir iki embriyo transferi mi oldu test gununuz ne zaman
Hadi hayırlı olsun belki ikiside tutmuştur ayin 12si geçtiTest günüm ayın 12 si 3. Gün embiryosu 2 adet bırakıldı
Cok erken çıkmış evdeki testeAyyy pardon 17 si![]()
Acaba yanıltıcı olabilir miCok erken çıkmış evdeki teste
Bilmiyorum canım test gününü bekle dikkat et kendine hayırlı haberlerini alırız inşallahAcaba yanıltıcı olabilir mi
İnşallah allah herkese de bana da nasip etsinBilmiyorum canım test gününü bekle dikkat et kendine hayırlı haberlerini alırız inşallah
Amin inşallah canımİnşallah allah herkese de bana da nasip etsin
İyiyim çok şükür
bi sıkıntım yok
Sağol canım Allah razı olsunDualarım seninle Rabbim inşallah hayırlı ve güzel sonuçlar nasip etmiştir
Canim bir daha idrar testi yaptinmiİyiyim çok şükür
bi sıkıntım yok
Ben 5. Gunden itibaren silik cizgiyi gordum. Kan testim pozitiftiKızlar idrarda silik çıkıp hamile olan varmıııııııı
Evet yaptımCanim bir daha idrar testi yaptinmi