• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kızlar sağ kaburgamin altına iğne batar gibi oluyor arada neden oluyor olabilir

Böyle bi durum yaşayan var mı?
Canım benim de geçen gün oldu böyle bıçak saplanmış gibi birden çekildi benim böbrekler ile alakalı sanırım ama şuan bi sıkıntı Yok anlık oldu

Kızlar güçlü bir dua deniliyor okuyalım mutlaka

Eklentiler

• 6ADB503E-50C6-418D-AA55-7652C6F09B15.png
    6ADB503E-50C6-418D-AA55-7652C6F09B15.png
    223,8 KB · Görüntüleme: 82
Maşallah hamiş olan arkadaşlarımıza unut veriyorsunuz bizlere bugün 5. Günüm öğleden sonra kramp şeklinde bel ve kasik ağrısı yaşadım adet ağrısı gibiydi Allah yardımcımız olsun

Amin kuzuu nerdesin sen? Biz ozaman birlikte beklicez sonucumuzu... rabbim hayirlisini versin
Bol bol yumurtaciklarin olur insallah
Tedavim Erzurum’da ama beraber bekleyeceğimizi sanmıyorum tatlım büyük ihtimal benim bu ay transfer olmayacak e2 çok yüksek ohss riski var

Maşallah hamiş olan arkadaşlarımıza unut veriyorsunuz bizlere bugün 5. Günüm öğleden sonra kramp şeklinde bel ve kasik ağrısı yaşadım adet ağrısı gibiydi Allah yardımcımız olsun
Benimde beşinci gün aynı bendede kasık ve bel ağrısı var adet olacağım gibi moralim bozuldu

Tedavim Erzurum’da ama beraber bekleyeceğimizi sanmıyorum tatlım büyük ihtimal benim bu ay transfer olmayacak e2 çok yüksek ohss riski var
Anladim canim saglik olsun.. inşallah olmazsin tabi ki ama olursada hayirlisi.. rabbim herseyin zamani ni bilir..

Benim arada oluyor ikinci tedaviye başlamadan ince kardiyoloji ye gitmiştim bişey çıkmadı çok uzun suruyorsa Dr gitmekte fayda var
Tamam canım bikaç kere daha tekrarlarsa
Bi doktora gozukmekte bi fayda var

Kizlar bu cerione vajinal kremi koydukdan sonra yurumek mi lazim hemsire oyle bisey dedi sanki ama ben agridan anlamadim orasini..

Benimde beşinci gün aynı bendede kasık ve bel ağrısı var adet olacağım gibi moralim bozuldu
5ve 6 günler bende de oldu dayanamadım kasık ağrısına her an adet olcakmisim gibiydi
Bugün 8.günüm bi ağrım kalmadı

İnşallah hayra işarettir bunlar canim

Canlarim 7. Günüm ve belim kasiklarim inanilmaz agriyor, adet agrisi gibi. Hep ayni seyleri mi söylüyorum ben. Ama sanki bunu yasayan bi tek benmisim gibi hissediyorum korkuyorum. Pozitif sonuc alanlar bunlari yasadiniz mi ?

Back