- Emoji Skoru
- 1.110
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #7.901
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim de geçen gün oldu böyle bıçak saplanmış gibi birden çekildi benim böbrekler ile alakalı sanırım ama şuan bi sıkıntı Yok anlık olduKızlar sağ kaburgamin altına iğne batar gibi oluyor arada neden oluyor olabilir
Böyle bi durum yaşayan var mı?
Amin kuzuu nerdesin sen? Biz ozaman birlikte beklicez sonucumuzu... rabbim hayirlisini versinTatlım geçmiş olsun benim de yarın toplanacak yumurtalarım hayırlısı Allah tan
Tedavim Erzurum’da ama beraber bekleyeceğimizi sanmıyorum tatlım büyük ihtimal benim bu ay transfer olmayacak e2 çok yüksek ohss riski varAmin kuzuu nerdesin sen? Biz ozaman birlikte beklicez sonucumuzu... rabbim hayirlisini versin
Bol bol yumurtaciklarin olur insallah
Benimde beşinci gün aynı bendede kasık ve bel ağrısı var adet olacağım gibi moralim bozulduMaşallah hamiş olan arkadaşlarımıza unut veriyorsunuz bizlere bugün 5. Günüm öğleden sonra kramp şeklinde bel ve kasik ağrısı yaşadım adet ağrısı gibiydi Allah yardımcımız olsun
Anladim canim saglik olsun.. inşallah olmazsin tabi ki ama olursada hayirlisi.. rabbim herseyin zamani ni bilir..Tedavim Erzurum’da ama beraber bekleyeceğimizi sanmıyorum tatlım büyük ihtimal benim bu ay transfer olmayacak e2 çok yüksek ohss riski var
Tamam canım bikaç kere daha tekrarlarsaBenim arada oluyor ikinci tedaviye başlamadan ince kardiyoloji ye gitmiştim bişey çıkmadı çok uzun suruyorsa Dr gitmekte fayda var
5ve 6 günler bende de oldu dayanamadım kasık ağrısına her an adet olcakmisim gibiydiBenimde beşinci gün aynı bendede kasık ve bel ağrısı var adet olacağım gibi moralim bozuldu
Insallah cnmm guzel haberler verirsin5ve 6 günler bende de oldu dayanamadım kasık ağrısına her an adet olcakmisim gibiydi
Bugün 8.günüm bi ağrım kalmadı
İnşallah hayra işarettir bunlar canim
Evet ben de kullanıyorum. Hemşire bana da yürümek gerektiğini söyledi.Kizlar bu cerione vajinal kremi koydukdan sonra yurumek mi lazim hemsire oyle bisey dedi sanki ama ben agridan anlamadim orasini..
İnşallah canım inşallah5ve 6 günler bende de oldu dayanamadım kasık ağrısına her an adet olcakmisim gibiydi
Bugün 8.günüm bi ağrım kalmadı
İnşallah hayra işarettir bunlar canim
Evett yürüyeceksin benim doktorum tekrar tekrar söyledi mutlaka türü diyeKizlar bu cerione vajinal kremi koydukdan sonra yurumek mi lazim hemsire oyle bisey dedi sanki ama ben agridan anlamadim orasini..
Kac cikti tahlilin ne cabuk cagirmisYarın ilk kontrole çağırdı doktorumuz
Gebelikte ilk kontrol inşallah güzel devam eder
Rabbim tüm isteyenlere ve bana nasip etsin inşallah
![]()
Çok iyi yarın gelKac cikti tahlilin ne cabuk cagirmis![]()