- Emoji Skoru
- 166
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #7.921
Aynen öyle ama pozitif olalım belki de tutunuyorlardir insallaahhhBenimde beşinci gün aynı bendede kasık ve bel ağrısı var adet olacağım gibi moralim bozuldu
Benim agrilarim oldu hatta kahverengi lekede geliyorduCanlarim 7. Günüm ve belim kasiklarim inanilmaz agriyor, adet agrisi gibi. Hep ayni seyleri mi söylüyorum ben. Ama sanki bunu yasayan bi tek benmisim gibi hissediyorum korkuyorum. Pozitif sonuc alanlar bunlari yasadiniz mi ?
HakindaH hayırlısı olsun canım bizde kizimiza kardeşler bekliyoruz dondurulmus embriyo transferi oldu tuttu inşallah bu son deneme olur da tutar inşallahMerhaba kızlar. Benimde ilk tup bebek denememden 3.5 yaşında bir kızım var.2 tanede 3.gün dondurulmus embriyom vardı. Biz kızıma bir kardeş istedik ve dondurulmusla denedik.3.gün 1 tane transfer edildi.malesef bugün olumsuz sonucumu aldim.şimdi çözülen 3.gün embriyomuzun gelişimini takip edip 5.gün olarak dondurdular.kalitesi dondurulucak kalitede dendi.bakalım ne zaman adet olucam.tekrar tedaviye ne zaman başlanır bilmiyorum..
Aminnn cnm.ne güzel Allah sagsalim kucaklamayı nasip etsin inşallah. Senin ilk denemelerdemi tuttu cnm.birde çok özel değilse sorununuz neydi?çok soru sordum ama birde embriyo kalitesi nasıldı? Kusuruma bakma lütfen.HakindaH hayırlısı olsun canım bizde kizimiza kardeşler bekliyoruz dondurulmus embriyo transferi oldu tuttu inşallah bu son deneme olur da tutar inşallah
Sizin sorununuz nedir ?Bu arada benimde yaşım 34 ilk denemeden bir kızım var.2.dondurulmus olumsuz.tedavim izmir smyrna art tüp bebek merkezi.
Bizim erkek infertilitesi.sayı ml 20 milyondu ileri hızlı %2 falandı.ileri hizlimiz düşük olduğu için olmadı doğal yoldan.sizin nedir probleminiz?Sizin sorununuz nedir ?
İnşallahAynen öyle ama pozitif olalım belki de tutunuyorlardir insallaahhh
Evettt cnm aynen bnmde öyleydi hatta bel agrım tam adet agrısı gbi bel bölgemde sag kasık agrım vardı hele gün yaklaştıkça sonuca arttı hiç akıntım yoktu kupkuru idim aslında tam burdan anlamıştm çnkü yüm negatiflerimde çok akıntı vardı, adet olmam gereken günlerdede tam adet sancısı çektim tam test gününde ise koyu kahve yogun lekelenmem oldu cnmm güsel haberlerle gel cnm ...Canlarim 7. Günüm ve belim kasiklarim inanilmaz agriyor, adet agrisi gibi. Hep ayni seyleri mi söylüyorum ben. Ama sanki bunu yasayan bi tek benmisim gibi hissediyorum korkuyorum. Pozitif sonuc alanlar bunlari yasadiniz mi ?
Bizim erkek infertilitesi.sayı ml 20 milyondu ileri hızlı %2 falandı.ileri hizlimiz düşük olduğu için olmadı doğal yoldan.sizin nedir probleminiz?[/QUOT
Bizimkiside ayni sayi 5000 milyon hiz 45 24 yasindayim esimde 25 ilk denememiz olucak bizim 1 bucuk yillik evliyim
Amin inşallah 3 denememde tuttu ilkkide kalp atisi duyulmadı ondan sonraki lerde kan sulandırıcı igne kullandim kızım oldu esimde vardı azosperm ve kemik erimesi var değişik ismi var ama tam bilmiyorum eşim 9 ay boyunca tedavi gördü değerleri yukseltuldi embriyo kaliteli dendi bizde kızında 5AA yaziyir ama bunda embriyo hakkında evragi almayı unutmusuzAminnn cnm.ne güzel Allah sagsalim kucaklamayı nasip etsin inşallah. Senin ilk denemelerdemi tuttu cnm.birde çok özel değilse sorununuz neydi?çok soru sordum ama birde embriyo kalitesi nasıldı? Kusuruma bakma lütfen.
Benim de ilk günlerdeki ağrılar geçti korktuğum gibi olmadı çok şükür tutuyormuş rahat olun5ve 6 günler bende de oldu dayanamadım kasık ağrısına her an adet olcakmisim gibiydi
Bugün 8.günüm bi ağrım kalmadı
İnşallah hayra işarettir bunlar canim
Embriyonun kalitesi aa ab bb c gibi ifade edilir a en iyi kalite sayilar ise 5aa mesela 5.gun embriyosu oldugunu gosterir 3aa f.3.gun embriyosu. Yumurta dollendikten sonra size bilgi verilmesi gerekKzlar bu dediginiz 5 aa falan ne olugor cok yazdnz farkli farkli 5ab yazan var baska seyelrde yazan var ne kdr cok sey var ya fZla bilmemek mi daha iyi acaba
Benimki 5aa ydı galiba hücre sayısı düzgün görünmesi falan kriterleri var kaliteli oluyor sanırım a olanlarKzlar bu dediginiz 5 aa falan ne olugor cok yazdnz farkli farkli 5ab yazan var baska seyelrde yazan var ne kdr cok sey var ya fZla bilmemek mi daha iyi acaba
Ne güzel sonuçlanmış cnm.Allahim devamını getirsin inşallah. Bizimde 5.gün dondurulan için yanlış hatırlamıyorsam 4 bc gibi bişey dedi embriyolog daha detaylı konusucaz tabi sonrası için ama merak etmeyin dondurulacak kalite dedi.bununla bir kardeş yaparız dedi.artık nasıl oluyor kalitesi anlamadım. Anladığım çok kaliteli olmadığı sanırım. .Amin inşallah 3 denememde tuttu ilkkide kalp atisi duyulmadı ondan sonraki lerde kan sulandırıcı igne kullandim kızım oldu esimde vardı azosperm ve kemik erimesi var değişik ismi var ama tam bilmiyorum eşim 9 ay boyunca tedavi gördü değerleri yukseltuldi embriyo kaliteli dendi bizde kızında 5AA yaziyir ama bunda embriyo hakkında evragi almayı unutmusuz
Ne güzel sonuçlanmış cnm.Allahim devamını getirsin inşallah. Bizimde 5.gün dondurulan için yanlış hatırlamıyorsam 4 bc gibi bişey dedi embriyolog daha detaylı konusucaz tabi sonrası için ama merak etmeyin dondurulacak kalite dedi.bununla bir kardeş yaparız dedi.artık nasıl oluyor kalitesi anlamadım. Anladığım çok kaliteli olmadığı sanırım. .[/QUOTE
Dondurulmuş embriyo cozukdukten sonra kalite olarak cok yüksek sesle tekrar dondurabiliyorlarmis egerbize 1 tane transfer edilseydi kalan tek embriyo yüksek tekrar donduracaklardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?