- Emoji Skoru
- 225
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #7.861
Kızlar günaydın bugün benim için büyük gün bakalım hayırlısı ile kese görmeye gidiyoruz transferden sonra ilk kontrol hayırlısı ile duanıza talibim benim içinde dua edin lütfen yavrum yada yavrularım benimle olsunlar
Rabbim hayırlısı ile önce kese sonra kalp atışı en son olarakta sağ sağlim doğumunu nasip etsin size ve burada ki bütün arkadaşlaraKızlar günaydın bugün benim için büyük gün bakalım hayırlısı ile kese görmeye gidiyoruz transferden sonra ilk kontrol hayırlısı ile duanıza talibim benim içinde dua edin lütfen yavrum yada yavrularım benimle olsunlar
Hayirlisi olsun inşallahKızlar günaydın bugün benim için büyük gün bakalım hayırlısı ile kese görmeye gidiyoruz transferden sonra ilk kontrol hayırlısı ile duanıza talibim benim içinde dua edin lütfen yavrum yada yavrularım benimle olsunlar
Canım çok teşekkür ediyorum darısı başına inşallah Cuma seninde değil miHayirlisi olsun inşallah
Benim 23. Gün oluyor canım ama herkesin farklı değerde önemli benim en son 17. Gün 682 küsüratlı ama 14. Günlerde 1000 küsür olanlarda vardı onların daha erken görülebilir tabiKızlar dr beni 18.gün çağırdı keseyi görmek için hepiniz 24 .cü günlerde filan gidiyorsunuz
Çarşamba günü test günüm canımBal10cukkk cnm selam, nasıl geçiyor günler, test yapmana ne kadar var? Test bekleyen arkadaşlar nerelerdesiniz
Evet canim cuma gidecem bende inşallah kucağa almak nasip olur heyecanla bekliyorum seni melegini gör diyeCanım çok teşekkür ediyorum darısı başına inşallah Cuma seninde değil mi
Bebegin seninle inşallah korkmaÇarşamba günü test günüm canım
5ve6. günler çok adet ağrım vardı ama
Şimdi gayet iyiyim
Heyecanla test günümü bekliyorum.
İyi olmana çok sevindim canım, umarım mutlu haberlerini alırız çarşambaÇarşamba günü test günüm canım
5ve6. günler çok adet ağrım vardı ama
Şimdi gayet iyiyim
Heyecanla test günümü bekliyorum.
Canım çok teşekkür ediyorum meleğin dedin sanki içine doğmuş gibi evet gördük şükür minicik daha tek kese gördü doktor vajinal muayene etti önce karından baktı çok küçük bişey görüyorum ama emin olmam lazım dedi vajinal baktı orda hemencik gördü tek kese var dedi 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı .Evet canim cuma gidecem bende inşallah kucağa almak nasip olur heyecanla bekliyorum seni melegini gör diye
Canım bu arada benim tek kese görüldü ama boyutu vs bişey demedi doktor yada kaç hafta olduğunu. 10 gün sonra tekrar çağırdı bi de bi sürü test istedi kan ve idrar sende nasıldı süreç test istediler mi keseyi gördükten sonraKendim gobegimden yapiyirum bı hafta göbek bi hafta koldan yapalım dedik ama kolum cok kötü oldu aşırı derecede kaşınıyor kasimiyorumda korkuyorum bişey olacak diye daha önce böyle olmamisto
Allah devamını erdirsin canımCanım çok teşekkür ediyorum meleğin dedin sanki içine doğmuş gibi evet gördük şükür minicik daha tek kese gördü doktor vajinal muayene etti önce karından baktı çok küçük bişey görüyorum ama emin olmam lazım dedi vajinal baktı orda hemencik gördü tek kese var dedi 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı .
Amin inşallah darısı başınıza çok değişik bi duygu o minicik siyah nokta umudum oldu benim tabi yolun başı Rabbim utandırmasın daim etsin. Hiçbirşey için acele etmeyin canım testi kese vs kalp herşeyin vakti var herkesin bünyesi herşeyi farklı asla moral bozmak Yok çünkü pozitif olmak çok önemliAllah devamını erdirsin canım
sağlıkli sıhhatli kucağına almayi nasip etsin
Insallah hayirla devami gelir cnmAmin inşallah darısı başınıza çok değişik bi duygu o minicik siyah nokta umudum oldu benim tabi yolun başı Rabbim utandırmasın daim etsin. Hiçbirşey için acele etmeyin canım testi kese vs kalp herşeyin vakti var herkesin bünyesi herşeyi farklı asla moral bozmak Yok çünkü pozitif olmak çok önemli
Kizlar hamile olanlar embriyolariniza genetik inceleme yapilmis miydi ? İnceleme yapilmadan hamile kalanlarimiz var mi aramizda acaba
Gözün aydın olsun canım benden de bu suru tahlil istedi kan sayimi idrar kan grubu anti hiv gibi rapor cikartmistim bide ben ondan da olabilir iki hafta sonra tekrar gideceğim kalp atışını bi daha dinleyelim demiştiCanım bu arada benim tek kese görüldü ama boyutu vs bişey demedi doktor yada kaç hafta olduğunu. 10 gün sonra tekrar çağırdı bi de bi sürü test istedi kan ve idrar sende nasıldı süreç test istediler mi keseyi gördükten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?