2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Hayirlisi bakalim bizimde haftaya

Rabbim hayırlısı ile önce kese sonra kalp atışı en son olarakta sağ sağlim doğumunu nasip etsin size ve burada ki bütün arkadaşlara

Hayirlisi olsun inşallah

Kızlar dr beni 18.gün çağırdı keseyi görmek için hepiniz 24 .cü günlerde filan gidiyorsunuz
Benim 23. Gün oluyor canım ama herkesin farklı değerde önemli benim en son 17. Gün 682 küsüratlı ama 14. Günlerde 1000 küsür olanlarda vardı onların daha erken görülebilir tabi

Bal10cukkk cnm selam, nasıl geçiyor günler, test yapmana ne kadar var? Test bekleyen arkadaşlar nerelerdesiniz
Çarşamba günü test günüm canım

5ve6. günler çok adet ağrım vardı ama
Şimdi gayet iyiyim

Heyecanla test günümü bekliyorum.

Evet canim cuma gidecem bende inşallah kucağa almak nasip olur heyecanla bekliyorum seni melegini gör diye
Canım çok teşekkür ediyorum meleğin dedin sanki içine doğmuş gibi evet gördük şükür minicik daha tek kese gördü doktor vajinal muayene etti önce karından baktı çok küçük bişey görüyorum ama emin olmam lazım dedi vajinal baktı orda hemencik gördü tek kese var dedi 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı .

Kendim gobegimden yapiyirum bı hafta göbek bi hafta koldan yapalım dedik ama kolum cok kötü oldu aşırı derecede kaşınıyor kasimiyorumda korkuyorum bişey olacak diye daha önce böyle olmamisto
Canım bu arada benim tek kese görüldü ama boyutu vs bişey demedi doktor yada kaç hafta olduğunu. 10 gün sonra tekrar çağırdı bi de bi sürü test istedi kan ve idrar sende nasıldı süreç test istediler mi keseyi gördükten sonra

Allah devamını erdirsin canım

sağlıkli sıhhatli kucağına almayi nasip etsin

Allah devamını erdirsin canım

sağlıkli sıhhatli kucağına almayi nasip etsin
Amin inşallah darısı başınıza çok değişik bi duygu o minicik siyah nokta umudum oldu benim tabi yolun başı Rabbim utandırmasın daim etsin. Hiçbirşey için acele etmeyin canım testi kese vs kalp herşeyin vakti var herkesin bünyesi herşeyi farklı asla moral bozmak Yok çünkü pozitif olmak çok önemli

Kizlar opu oldum bugün ve yikilmadim ayakdayim
Ama baya agrim var ne yazikki..ama olsun simdi de yarinj iple cekiyorum bakalim kac tanesi dollenecek sonra devam edecek..
16 yumurta toplandi.. insallah 7.8 tane iyi cikar da bidaha bu islemleri yasamam...

Antalya daki arkadaslar icin kesinlille anadolu hastanesini tavsiye ediyorum .. hersey cok guzeldi cok iyi hissetim.. dr um basda olmak.uzere embriolog , anestezi dr um ve hemsireler hepsi cok cok iyi di binlerce sukur.

Insallah hayirla devami gelir cnm

Gözün aydın olsun canım benden de bu suru tahlil istedi kan sayimi idrar kan grubu anti hiv gibi rapor cikartmistim bide ben ondan da olabilir iki hafta sonra tekrar gideceğim kalp atışını bi daha dinleyelim demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…