- Emoji Skoru
- 475
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #7.821
Teşekkür ederim cevabin için benim gündüz 2 gibi olucak hastanede kaliniyormu hemen cikiliyormu? Birde size rahime cizik atildi miBen oldum sorabilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cevabin için benim gündüz 2 gibi olucak hastanede kaliniyormu hemen cikiliyormu? Birde size rahime cizik atildi miBen oldum sorabilirsin
Benim rahmimde yapısıklık vardı o yüzden ameliyat oldum çizik atılmıs oldu ( çizik denilen sey rahmin ufak bi yeri bile kesilse rahim tüm duvarını yeniliyormus ) bi kaç saat narkoz uyanması uyandıktan sonra hafif bişiler yedirip çıkarıyorlarTeşekkür ederim cevabin için benim gündüz 2 gibi olucak hastanede kaliniyormu hemen cikiliyormu? Birde size rahime cizik atildi mi
Cizik biseye fayda etmiyormu yani?Benim rahmimde yapısıklık vardı o yüzden ameliyat oldum çizik atılmıs oldu ( çizik denilen sey rahmin ufak bi yeri bile kesilse rahim tüm duvarını yeniliyormus ) bi kaç saat narkoz uyanması uyandıktan sonra hafif bişiler yedirip çıkarıyorlar
Ediyor tahim duvarı yenileniyor tamir ediliyor gibi düşün sen çizik içinmi olacaksın ?Cizik biseye fayda etmiyormu yani?
Evet çizik icin histeroskopi olucam stresliyim. Bir önceki transferimde kimyasal gebelik geçirdim. Degerlerim cok yavas cıktı ve cok yavaş indi buna bakikacak hemEdiyor tahim duvarı yenileniyor tamir ediliyor gibi düşün sen çizik içinmi olacaksın ?
Stres yapılacak bir işlem değil en azından benim öyleydi ki rahmimde orta şiddetli sag ve solda yapışıklıklar vardı onlar açıldı birde spiral takıldı zor ağrılarım filan çok olmadı hafif adet sancısı gibiydi ilk günEvet çizik icin histeroskopi olucam stresliyim. Bir önceki transferimde kimyasal gebelik geçirdim. Degerlerim cok yavas cıktı ve cok yavaş indi buna bakikacak hem
Benimde 8 gün gelmisti. Cok az sonra az kahverengi geldi tutunma kanamasi dediler hadi insallah stres yapma
Canım doktorunu arayıp sorsan
Kişiye göre değişir elbet
Ama bende kanama Olmadı
Olumsuzluk cok etkiliyor. Tuttu artik diye düşün seninle gibi konuş mutlu olDoktorumu aradim simdi. Yerlesme kanamasi olabilir. Olumsuz dusunme, ilaclara ayni sekilde devam et. Gününde testini yaptir dedi. İnşallah oyledir inşallah.
Yerleşme kanamasıdır inşallahDoktorumu aradim simdi. Yerlesme kanamasi olabilir. Olumsuz dusunme, ilaclara ayni sekilde devam et. Gününde testini yaptir dedi. İnşallah oyledir inşallah.
Son sorum siz adetten kac gun sonra yapildi size. Kac gun icinde yapılmadı. Adetim sali bitiyor. C.tesi yapalim dedi gec degilmi?Stres yapılacak bir işlem değil en azından benim öyleydi ki rahmimde orta şiddetli sag ve solda yapışıklıklar vardı onlar açıldı birde spiral takıldı zor ağrılarım filan çok olmadı hafif adet sancısı gibiydi ilk gün
Evet canım 3 transfer oldu ama bu seferDe olmadı gibime geliyorCanim c.tesi histeroskopi olucam diger ay dondurulmus 2 tane transfer olacak. Sen 3 tane mi transfer ettirdin
Cok iyi yapmissin doktoru nasil ikna ettin? Olumlu düşün olumlu olacak bence. Canim benim degerim 69 oldugunda inanilmaz agrim vardi gece sabaha kadar duramadim acile gittigimde kadin doğumcu demisti tutunmaya çalışıyor olabilir demiştiEvet canım 3 transfer oldu ama bu seferDe olmadı gibime geliyor
Çünkü inanılmaz çok adet sancilarim var apranax yutmamak için kendimi zor tutuyorum
İlk tedavide böyle olmuştu
Hayırlı olsun canım ikiz mi senin kiSagol canım idrar testini 8.gun silik cikti
9.gun 337
11.gun 889
İlk 10 gün içinde yapılması gerekiyor demişlerdi tam gününü hatırlamıyorum nerde yaptıracaksınızSon sorum siz adetten kac gun sonra yapildi size. Kac gun icinde yapılmadı. Adetim sali bitiyor. C.tesi yapalim dedi gec degilmi?
Medical parkİlk 10 gün içinde yapılması gerekiyor demişlerdi tam gününü hatırlamıyorum nerde yaptıracaksınız
Bende bugun inanılmaz kasık agrısı yasıyorum bir dıs gebelik gecmişim oldugu için çok panik oluyorum kasık agrısında doktorum sadece parol içebilirsin demişti banaEvet canım 3 transfer oldu ama bu seferDe olmadı gibime geliyor
Çünkü inanılmaz çok adet sancilarim var apranax yutmamak için kendimi zor tutuyorum
İlk tedavide böyle olmuştu
İyi bir yer endişelerini kenara bırak güven doktoruna zor bir operasyon değil hiç merak etmeMedical park
2.tedavimde Dondulmuslarimla başka hastaneye gittim canımCok iyi yapmissin doktoru nasil ikna ettin? Olumlu düşün olumlu olacak bence. Canim benim degerim 69 oldugunda inanilmaz agrim vardi gece sabaha kadar duramadim acile gittigimde kadin doğumcu demisti tutunmaya çalışıyor olabilir demişti
Kırmızi gelmedigi sürece bişey olmaz demistiler benden pembemsi kahverengi normal mis bende senin gibi oldum ama bisey olmadı yogun olmaması onröneKizlar cok acil bana bir sey soyleyin nolur
Transferimin 6. Günü az once lavaboda acik kirmizi kan geldi peceteye. Napacagim ben![]()
Bask hasteneye gittigini biliyorum evet yaş genc ya cogu doktor asla yapmıyor. 3 gün kaldi pozitif düşün canım2.tedavimde Dondulmuslarimla başka hastaneye gittim canım
Yeni doktorum zorda olsa kabul etti
Öncesinde üçüz olma risklerini hep anlattı bana
Ben hepsini kabul ediyorum deyincede kabul etti