• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kizlar hamile olanlar embriyolariniza genetik inceleme yapilmis miydi ? İnceleme yapilmadan hamile kalanlarimiz var mi aramizda acaba

Kese ve kalp atışı icin gün sayıyorum bu bekleyiş en zoru cumaya randevum var transferin 25. Günü olacak içimde bi korku sürekli kimyasal gebelik bos gebeligi araştırıp duruyorum çok korkuyorum kan 10 12 ve 14 te verdim gayet güzel katlandı sonrası bu bekleyiş çok uzun ve ben nedeni bilinmeyen bi şekilde korkuyorum acaba kimyasal gebeligin belirtisi varmi

Kese ve kalp atışı icin gün sayıyorum bu bekleyiş en zoru cumaya randevum var transferin 25. Günü olacak içimde bi korku sürekli kimyasal gebelik bos gebeligi araştırıp duruyorum çok korkuyorum kan 10 12 ve 14 te verdim gayet güzel katlandı sonrası bu bekleyiş çok uzun ve ben nedeni bilinmeyen bi şekilde korkuyorum acaba kimyasal gebeligin belirtisi varmi
Kimyasal gebelik degerleri normal olmuyor. Kendinizi strese sokmayin

Kimyasal gebelik degerleri normal olmuyor. Kendinizi strese sokmayin
58 176 395 ti değerler güzel dendi birkaç kişiden değerlerin ilk başta düzenli ilerlediğini ama sonrasında keseyi göremediklerini okudum ve çok korktum sürekli bunu düşünüyorum :(

58 176 395 ti değerler güzel dendi birkaç kişiden değerlerin ilk başta düzenli ilerlediğini ama sonrasında keseyi göremediklerini okudum ve çok korktum sürekli bunu düşünüyorum :KK43:
Degerlerin guzel katlanmis söyle soyliyim10. Gun 5 ile basladi benim 12. Gun 8 14.gun 11 18.gün 32 24 gun 69 gibi cogaldi. Kimyasal veya bis gebelik olsa kanama baslardi

Degerlerin guzel katlanmis söyle soyliyim10. Gun 5 ile basladi benim 12. Gun 8 14.gun 11 18.gün 32 24 gun 69 gibi cogaldi. Kimyasal veya bis gebelik olsa kanama baslardi
Desteğimiz için teşekkür ler umarım herşey yolunda gider cuma gördüm diye yazarım :) kafamda onun aciklamasi da dusuk igneleri kullandigimiz için kanama olmaz :) ama bi nebze rahatladım sizin durumunuz ne hangi asamadasiniz

Desteğimiz için teşekkür ler umarım herşey yolunda gider cuma gördüm diye yazarım :) kafamda onun aciklamasi da dusuk igneleri kullandigimiz için kanama olmaz :) ama bi nebze rahatladım sizin durumunuz ne hangi asamadasiniz
Morelinizi sakin bozmayın bebisiniz sizinle mutlu olun. Kanama oluyor arkadasimdan biliyorum az da olsa başliyor. Zor bir kimyasal gebelik gecirdim. 1 ay da düştü degerlerim 0 a. C.tesi histeroskopi sonraki ay transferim gerceklesecek. Sizi cok iyi anliyorum ne zorluklar ile geliyorsunuz inanamiyor insan kötüyü düşünmeyin.

Benim yapilmadi hic birinde bir kac kere tutmaz ise yapılıyir galiba
Aynen bir kere tutmayinca ikincide yapilabiliyor.benim ilk denemem ister istemez aklima takiliyor iste bu konular.buarada bebeklerini saglikla kucagina almak nasip olsun canim :) bizlere de nasip olur insallah

Morelinizi sakin bozmayın bebisiniz sizinle mutlu olun. Kanama oluyor arkadasimdan biliyorum az da olsa başliyor. Zor bir kimyasal gebelik gecirdim. 1 ay da düştü degerlerim 0 a. C.tesi histeroskopi sonraki ay transferim gerceklesecek. Sizi cok iyi anliyorum ne zorluklar ile geliyorsunuz inanamiyor insan kötüyü düşünmeyin.
Inşallah sizde güzel haberler alırsınız histeroskopi çok basit ve faydalı bi işlem rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin

Aynen bir kere tutmayinca ikincide yapilabiliyor.benim ilk denemem ister istemez aklima takiliyor iste bu konular.buarada bebeklerini saglikla kucagina almak nasip olsun canim :) bizlere de nasip olur insallah
Sağol canım rabbim sizede tez zamanda nasip eder benim ilki düşük oldu ama inceleme yapilmadi

Sağol canım rabbim sizede tez zamanda nasip eder benim ilki düşük oldu ama inceleme yapilmadi
Allah simdi iki tane vermis ne guzel canim.benim de kendiliginden gebelik oldu dusuk oldu.kimyasal gebelikte yasadim.insallah bu sefer guzel olur hersey

Allah simdi iki tane vermis ne guzel canim.benim de kendiliginden gebelik oldu dusuk oldu.kimyasal gebelikte yasadim.insallah bu sefer guzel olur hersey
Allah razı olsun bu 3.deneme bi kızım var simdş kardeşleri olacak . inşallah sizinde olur hep olumlu düşünün inşallah herseh yolunda gider

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Aslında çok belirti aramamaya çalışıyorum ama böyle adeti hatırlatan belirtiler olunca düşünmeden edemiyorum.inşallah hepimiz daha fazla beklemeden sağlıkla bebeğimize/ bebeklerimize kavuşuruz:KK54:
Amin inşallah canım benim yarın ilk kontrolüm çok heyecanlı bakalım kese yada keseler var mı :) aynı canım Benimde öyleydi hep sağ kasığım sızlardı adet öncesi transfer sonrasında öyle oldu çok içerledim ama çok şükür ki pozitifi gördüm Yani şuan ne hissediyorsun desen hiçbirşey ara ara kasık batması o kadar aynı adet olcak hissi

Kızlar kolumdan clexane igneyaptik ama etrafinin kızarıklığı şişliği bı haftadır gitmedi kaşıntı da var napacam bilmiyorum buz kolanya yaptım hiç fayda etmedi aile hekimine gitsem gozuksem olur mu sizde boyle bisey yasadiniz mi

Kızlar kolumdan clexane igneyaptik ama etrafinin kızarıklığı şişliği bı haftadır gitmedi kaşıntı da var napacam bilmiyorum buz kolanya yaptım hiç fayda etmedi aile hekimine gitsem gozuksem olur mu sizde boyle bisey yasadiniz mi
Ben göbeğinden vuruyorum canım
İlk günler benimde öyle oluyordu ama şimdi olmuyor sadece vurdugum yerler
Kırmızı benek benekler oluyor

Ben göbeğinden vuruyorum canım
İlk günler benimde öyle oluyordu ama şimdi olmuyor sadece vurdugum yerler
Kırmızı benek benekler oluyor
Kendim gobegimden yapiyirum bı hafta göbek bi hafta koldan yapalım dedik ama kolum cok kötü oldu aşırı derecede kaşınıyor kasimiyorumda korkuyorum bişey olacak diye daha önce böyle olmamisto

Back